lidszu 30.09.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Monia, a kominek już masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.09.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Jesuuu ja tak równo to nie mam w ani jednej łazience czy Wc..... Ładnie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.10.2010 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Monia, walnęłaś taką perspektywę, że kotłownia wyglada jak hangar No chyba,ze ona ma z 30 m2 Tiaaaa ma chyba niecałe z 7m2 [bB]Monia[/b], a kominek już masz ? Podobno mam mieć pod koniec przyszłego tygodnia bo Pan Michał był na urlopie. Muszę przyjechać i obejrzeć Twój Jesuuu ja tak równo to nie mam w ani jednej łazience czy Wc..... Ładnie masz Dzięki Arniko Też mi się strasznie podoba. Dzisiaj przyjeżdża pan koparkowy zabrać ziemię po wykopie szamba - przepraszam glinę. Jak się okazało moje radości piaskowe legły w gruzach. Jak kopali dołek pod szambo okazało się że pierwsza warstwa to fakt ziemia potem piękny piach - i tak było przy fundamentach - tego piachu było tak z 1m a potem gówniana glina...... I co tu się dziwić że ziemia mokra jak to nie ma dalej ujścia . No ale mam przecież rów Przyszły tydzień będzie chyba dość napięty bo stratujemy z ociepleniem, montaż drzwi, kominek, może bramy garażowe dojadą, a na koniec tygodnia przyjeżdża wełna...... Gdzie ja to wszystko pomieszczę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.10.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Na placu pomieścisz... Tak jak u nas dookoła domu poustawiałam styropian..... Wełnę do środka musisz dać... Dacie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.10.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 U nas po wykpoaniu szamba to 3 wywrotki wyjechały Ziemię, przepraszam !#$%@$%^#%^& glinę mamy taką samą Ale rów mnie ratuje - idzie tam cała deszczówka, ale to ciiiiii .... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.10.2010 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 U nas po wykpoaniu szamba to 3 wywrotki wyjechały Ziemię, przepraszam !#$%@$%^#%^& glinę mamy taką samą Ale rów mnie ratuje - idzie tam cała deszczówka, ale to ciiiiii .... pozdrawiam, majki Oj nawet nie wiesz jak bardzo cieszę się z rowu Tylko czeka nas jeszcze wiele pracy przy wyrównaniu podwórka przed domem ale luzik to juz pikuś w porównaniu z resztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.10.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Pikuś. Pan Pikuś U nas przed domem jeszcze kawałek z gliną, ziemia do przewiezienia, za domem, wokół, jessssssooooooo ... Ale ostatnio odkryłem znaczenie słów : niemożliwe jest niczym. Ogarniemy pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.10.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Berek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.10.2010 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.10.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 ciekawe czy to cudo zmieści się w moją wnękę w łazience???? http://www.sklepkati.pl/galerie/r/roca-eliptic-umywalka-bl_20563.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.10.2010 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Montaż kominka - środa po południu W poniedziałek mam dostać jakieś projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Ooooo, a co to za cudo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.10.2010 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Ooooo, a co to za cudo??? roca eliptic i chyba się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.10.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Wczoraj przyjechał styropek i reszta na elewację Matko ale tego dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.10.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 cze MOnia gliny nie zazdroszcze - mam podobnie jak Ty tylko, ze u mnie nie ma warstwy piasku Plany na ten tydzień masz strasznie bojowe widze, to dobrze.... u nas nic się nei dzieje, bo czekamy na glazurnika.... i jakos tak smętnie mi A kotłownia w kafelkach - pierwsza klasa... ja pamiętam jak moja była robiona... cieszyłam się jak głupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.10.2010 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Cześć Nituś. No plany planami zobaczymy jak będzie z realizacją Dzięki Lidzia za pomoc Jutro przyjeżdżają bramy garażowe montować juppi :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.10.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Monia, dzięki za gościnę i pokazanie domku Nie ma za co dziękować Polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.10.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Wczoraj przyjechał styropek i reszta na elewację Matko ale tego dużo zobaczysz jak będzie topniał w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.10.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 widziałam już tą umywalkę gdzies. Jest piękna.I chyba cersanit ma teraz jakies takie jajo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.10.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Co do stryro na zaprawę, to pamiętajcie kleić na "wianki" Z ta pianką masz racje, niby trzyma, ale ... kleiłem boki wnęki garażowej + ocieplałem murki na strychu .... szału nie ma pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts