Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia, walnęłaś taką perspektywę, że kotłownia wyglada jak hangar :D

No chyba,ze ona ma z 30 m2 :jawdrop:

Tiaaaa ma chyba niecałe z 7m2

[bB]Monia[/b], a kominek już masz ?

Podobno mam mieć pod koniec przyszłego tygodnia bo Pan Michał był na urlopie.

Muszę przyjechać i obejrzeć Twój :)

Jesuuu ja tak równo to nie mam w ani jednej łazience czy Wc.....

Ładnie masz :)

Dzięki Arniko :) Też mi się strasznie podoba.

Dzisiaj przyjeżdża pan koparkowy zabrać ziemię po wykopie szamba - przepraszam glinę. Jak się okazało moje radości piaskowe legły w gruzach. Jak kopali dołek pod szambo okazało się że pierwsza warstwa to fakt ziemia potem piękny piach - i tak było przy fundamentach - tego piachu było tak z 1m a potem gówniana glina...... I co tu się dziwić że ziemia mokra jak to nie ma dalej ujścia :(. No ale mam przecież rów :)

Przyszły tydzień będzie chyba dość napięty bo stratujemy z ociepleniem, montaż drzwi, kominek, może bramy garażowe dojadą, a na koniec tygodnia przyjeżdża wełna...... Gdzie ja to wszystko pomieszczę????

U nas po wykpoaniu szamba to 3 wywrotki wyjechały :( Ziemię, przepraszam !#$%@$%^#%^& glinę mamy taką samą :(

Ale rów mnie ratuje - idzie tam cała deszczówka, ale to ciiiiii .... ;)

pozdrawiam, majki

Oj nawet nie wiesz jak bardzo cieszę się z rowu :) Tylko czeka nas jeszcze wiele pracy przy wyrównaniu podwórka przed domem ale luzik to juz pikuś w porównaniu z resztą :)

cze MOnia :)

gliny nie zazdroszcze - mam podobnie jak Ty tylko, ze u mnie nie ma warstwy piasku :lol:

Plany na ten tydzień masz strasznie bojowe widze, to dobrze.... u nas nic się nei dzieje, bo czekamy na glazurnika.... i jakos tak smętnie mi

A kotłownia w kafelkach - pierwsza klasa... ja pamiętam jak moja była robiona... cieszyłam się jak głupia :)