Malutka_ 05.10.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Monia, umywalka jest bossssssssska, nawet jak by nie weszla to chyba blat mozna troche sciac. jak brama? pochwal sie koniecznie my jutro ruszamy z działaniem, farba do gruntowania czeka...rece do pomocy przyjezdzaja z samego rana jak dobrze mieć rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.10.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 tadaam jutro zdjęcia od zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.10.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 I jak bramy zamontowane ? panowie kominkowi na pewno u mnie kończą jutro i pojadą do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.10.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 widzę, że zamontowane czekam na zdjęcia z zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.10.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 widzę, że zamontowane czekam na zdjęcia z zewnątrz noooo zamontowane rany ale się cieszę No i czekam jutro na kominek tylko chyba będzie niezbyt miło bo projektu dalej nie dostałam..... Idę spać bo padnięta jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.10.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Ale suuuuuper bramy!!!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.10.2010 05:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Ale suuuuuper bramy!!!!!! :D Dzięki Rasiu!!!! Ale się z nich cieszę A dzisiaj kominek /do dnia dzisiejszego nie dostałam projektu /, jutro albo pojutrze drzwi a my walczymy ze styropianem. Układamy trzecią ścianę garażu ale już na klej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Monia, a ty spać kobieto nie możesz ? podjadę dzisiaj to sobie na żywo wasze piękne bramy oblukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 pokaż kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Aaaaa, widziałam na żywo piękne bramy u Moni naprawdę są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.10.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 brameczki są super Monia twoja prawa czy lewa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.10.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Monia cieszę się bardzo, że udało nam się Wasz śliczny domek zobaczyć na żywo :) i czekam na zdjęcia kominka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.10.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 ale masz szeroki wjazd do garazu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.10.2010 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Aaaaa, widziałam na żywo piękne bramy u Moni naprawdę są super noo widziałaś widziałaś zresztą mój wkład kominkowy też widziałaś i to przede mną brameczki są super Monia twoja prawa czy lewa;) moja prawa - ta bliżej domu Monia cieszę się bardzo, że udało nam się Wasz śliczny domek zobaczyć na żywo :) i czekam na zdjęcia kominka:) Pasiu dzięki za odwiedziny - rany w szoku byłam jak Was zobaczyłam - a ja taka wyświechtana :oops: ale masz szeroki wjazd do garazu! ja wiem czy taki szeroki???? Chyba 5,80... Jutro cyknę zdjęcia aparatem bo z telefonu to parodia jakaś a nie miałam dzisiaj czasu. Do jutra Kominek mami jest śliczny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 noo widziałaś widziałaś zresztą mój wkład kominkowy też widziałaś i to przede mną ale nie widziałam go na swoim miejscu A tak naprawdę, to nie wiem jak wygląda z przodu, za to z tyłu bardzo dokładnie go sobie obejrzałam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.10.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Monia nic się nie przejmuj, przecież jesteś Kobietą budującą na pocieszenie Ci powiem, że jak ostatnio pojechałam do Zuz@nki to wyglądała podobnie i jeszcze cegły nosiła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.10.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Monia nic się nie przejmuj, przecież jesteś Kobietą budującą na pocieszenie Ci powiem, że jak ostatnio pojechałam do Zuz@nki to wyglądała podobnie i jeszcze cegły nosiła:) nareszcie ktoś zauważył że pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Dzień dobry powiem tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.10.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 nareszcie ktoś zauważył że pracuję zdarza Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.10.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Monia gratuluję bramy!!! super. ciekawa jestem kominka szkoda ze projekt nie wypalił, ale mam nadzieję, że ostatecznie stanął jak sobie upatrzyłaś no tak, pasie była w okolicy a ja przegapiłam temat i nie zaprosilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts