pasie 07.10.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Malutka ja byłam naprawdę na chwilkę ale jak będę jechała na dłużej to o Tobie nie zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.10.2010 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 (edytowane) Hejka U nas praca wre! Ocieplony została garaż Ja izoluję - wczoraj poszły schody wejściowe a dzisiaj zabieram się za balkony. Na styk ściany i podłogi idzie abizol st w to wtapiam taśmę izolacyjną na siatce i znowu miziam abizolem - chyba będzie dobrze co? WSZELKIE UWAGI MILE WIDZIANE Edytowane 8 Października 2010 przez MonikaC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.10.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 na ociepleniu się nie znam, ale bardo mi się podoba świetną pracę wykonaliście kiedy będą drzwi wejściowe ? Moje dzisiaj się zamontowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.10.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Oj widzę Monia , że zostanie Ci niezłych parę tysi w kieszeni Aż żal mi dzisiaj jak na to patrzę, bo ja się właśnie z majstrami rozliczyłam.... Tylko dlatego brałam majstrów, bo sama bym nie dała rady..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.10.2010 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 (edytowane) na ociepleniu się nie znam, ale bardo mi się podoba świetną pracę wykonaliście kiedy będą drzwi wejściowe ? Moje dzisiaj się zamontowały W poniedziałek rano montaż Oj widzę Monia , że zostanie Ci niezłych parę tysi w kieszeni Aż żal mi dzisiaj jak na to patrzę, bo ja się właśnie z majstrami rozliczyłam.... Tylko dlatego brałam majstrów, bo sama bym nie dała rady..... No fakt kaski sporo w kieseni zostanie tylko wszystko mnie boli.... A to fotorelacja z ostatnich dni Edytowane 9 Października 2010 przez MonikaC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.10.2010 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Garage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.10.2010 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Pierzynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.10.2010 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.10.2010 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.10.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Aleście dużo roboty zrobili gratulacje, kiedy przeprowadzka? Podłogówkę macie już odpaloną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.10.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Monia kolejne brawa dla Was za wykonana robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Monia, lecicie jak byrza naprawdę kawał roboty zrobiliście - szczery szacun domek coraz piękniej wygląda, a kominek miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.10.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.10.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Fajnie już domek wygląda...I jak kleicie na klej z pianki czy na zaprawę......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 09.10.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Monia, robota extra. a kominek bardzo ladnie sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Fajnie już domek wygląda... I jak kleicie na klej z pianki czy na zaprawę......? na zaprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.10.2010 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Fajnie już domek wygląda... I jak kleicie na klej z pianki czy na zaprawę......? Arniko zaczę;liśmy na klej z pianki ale masakra wyszła bo po wypoziomowaniu po 15 minutach pionów szukaliśmybo pianka płyty nadal wypychała i zaczęłiśmy na drugo dzień na zaprawę. Monia, robota extra. a kominek bardzo ladnie sie prezentuje Dzięki, może wpadnieszw tygodniu chociaż na chwilkę? na zaprawę No właśńie i gdybyśmy od początku tak kleili to bylibyśmy o jedną ścianę do przodu... A ja nie mogę doczekać się jutra i moich drzwi - mam nadzieję że będą ładnie pasowały do bryły domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.10.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Padam...... Ręce mnie bolą, nogi bolą, plecy bolą ku...wa wszystko mnie boli No ale południowa ściana kuchni prawie cała zrobiona. Doszłam do wykusza i ni ząb nie wiem jak go obłożyć żeby kąty się zgadzały... Jutro muszę podjechać i kupić kątownik ruchomy może wtedy coś wydziergam. Mąż zaciągnął klejem i siatką jedną ścianę w garażu, jutro następna. Okienko w garażu ocieplone. Dzisiaj zaczęłam też glify przy garażu ale tam rzeźbienia sporo jest. No i jutro montaż drzwi wejściowych więc pewnie kilka godzin z robotą będę w plecy ale radość posiadania normalnych drzwi wejściowych mi to wynagrodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts