Arnika 10.10.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 To Monie duże gratulki I trzymam kcikaski za drzwi i za dalszą pracę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 10.10.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Malutka ja byłam naprawdę na chwilkę ale jak będę jechała na dłużej to o Tobie nie zapomnę trzymam Cie za slowo Domek widzialam pierzynka luks, kominek ładniejszy na zywo wygląda dużo lepiej brawo dla WAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.10.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Monia! Jak to?? To Wy SAMI domek ocieplacie???:jawdrop: BRAWOOOO!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 10.10.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Nie wiem jak u Was, ale u mnie jak ekipa robiła, to wiele razy powtarzała, ze jak są przymrozki, to nie zaciągać klejem ... U nas obecnie w nocy jest -1 / -3 stC ... Nie feruję wyroków, tylko głośno myślę, czy nie za zimno ... ? Super tempo pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.10.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 To Monie duże gratulki I trzymam kcikaski za drzwi i za dalszą pracę... Trzymaj, trzymaj przydadzą się trzymam Cie za slowo Domek widzialam pierzynka luks, kominek ładniejszy na zywo wygląda dużo lepiej brawo dla WAS Luks o będzie jak zrobi się obudowa -dzięki za dzisiejsze odwiedziny Monia! Jak to?? To Wy SAMI domek ocieplacie???:jawdrop: BRAWOOOO!!! :D Ano sami - kasę zbieram na meble do kuchni Nie wiem jak u Was, ale u mnie jak ekipa robiła, to wiele razy powtarzała, ze jak są przymrozki, to nie zaciągać klejem ... U nas obecnie w nocy jest -1 / -3 stC ... Nie feruję wyroków, tylko głośno myślę, czy nie za zimno ... ? Super tempo pozdrawiam, majki Ja wiem że chłodno i dlatego klejem zaciągamy tylko z rana I IDĘ SPAĆ bo jutro trzeba troszkę styropianu ułożyć DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.10.2010 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Doberek ta ja przyszłam pochwalić (znowu) Waszą pracę i z niecierpliwością na drzwi czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.10.2010 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Doberek ta ja przyszłam pochwalić (znowu) Waszą pracę i z niecierpliwością na drzwi czekam Cześć Pasiulka! No ja spać dzisiaj nie mogłam. Za 15 minut jedziemy na budowę i czekamy - znaczy się układamy dalej i czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 11.10.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Cześć Pasiulka! No ja spać dzisiaj nie mogłam. Za 15 minut jedziemy na budowę i czekamy - znaczy się układamy dalej i czekamy ja dzis prawdopodobnie bede dalej gruntowac z dzieciakami, wiec gdyby styropek Ci sie znudzil to wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.10.2010 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 ja dzis prawdopodobnie bede dalej gruntowac z dzieciakami, wiec gdyby styropek Ci sie znudzil to wpadaj Kochana a Ty widziałaś ile jeszcze do zrobienia? Od wykuszu w stronę podwórka do tarasu.... A ty masz widzę pomocników super. Dzieci uwielbiają malować po ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Klej, klej ten styropek, klej...Zima podobno idzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Ile dajecie tego styro? I na zakładkę masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 11.10.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Kochana a Ty widziałaś ile jeszcze do zrobienia? Od wykuszu w stronę podwórka do tarasu.... A ty masz widzę pomocników super. Dzieci uwielbiają malować po ścianach to fakt, z tamtej strony nie patrzyłam jakoś. a pomocnicy tak, chętni...aż za bardzo. Starszy to nawet jedną ścianę pod skosem to sam zrobił, więc zawsze coś do przodu tylko trochę trzeba było wyrównać. Myśle, że Twój młody też będzie chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.10.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 tiruriru, a ja widziałam piękne drzwi zewnętrzne Moni wyglądają bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.10.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 tiruriru, a ja widziałam piękne drzwi zewnętrzne Moni wyglądają bosko a ja też chcę zobaczyc Chciałam też powiedzieć, ze Monia jest moim idolem. Jak dzwoniłam do niej w zeszłym tygodniu w ciemną późną noc, ona ciągle walczyła na budowie. Monia podziwiam i szacuneczek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.10.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 a ja też chcę zobaczyc Chciałam też powiedzieć, ze Monia jest moim idolem. Jak dzwoniłam do niej w zeszłym tygodniu w ciemną późną noc, ona ciągle walczyła na budowie. Monia podziwiam i szacuneczek:D Monia dzisiaj też walczy z ociepleniem i szczerze mówiąc, to naprawdę bardzo ładnie im to idzie. Wielki szacun dla niej i M, bo nie wiem, czy ja bym miała takie zacięcie. Zresztą przy mojej chałupie, to nigdy bym się zdecydowała na samodzielnie ocieplanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.10.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 A zdjęcia drzwi będą pewnie dzisiaj wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.10.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 tadammm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.10.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 już ci to mówiłam, ale i tu powiem, że są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.10.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 łał łał łaał. Przepięknie i jak dobrze wymierzone do otworu. Monia nie masz zastrzeżen z bliska jak sądze??cieszę się, ze domek zamknięty i to z klasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.10.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 no tak... łuczka nie ma ale i tak fajnie bardzo wyszło... tych doświetleń zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts