MonikaC 12.10.2010 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 już ci to mówiłam, ale i tu powiem, że są piękne Dzieki za wczorajsze odwiedziny łał łał łaał. Przepięknie i jak dobrze wymierzone do otworu. Monia nie masz zastrzeżen z bliska jak sądze?? cieszę się, ze domek zamknięty i to z klasą Myszko zastrzeżeń nie mam, chłopaki przyjechali zamontowali tylko klamki mi nie przywieźli bo zamównienie nie przyszło ale pojechali na Bartycką i mi kupili no tak... łuczka nie ma ale i tak fajnie bardzo wyszło... tych doświetleń zazdroszcze Łuczek poszedł w ...... po wycenie drzwi. I się ciesze bo teraz takie mi się bardziej podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.10.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Muszę napisać, że jestem pod wrażeniem.I to z powodu postępu prac i włożonego wkładu własnego - własnej pracy.Ogromny szacun.A drzwi bardzo dobrze pasują do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.10.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Monia cuuuudne drzwi :p:p:p to moi drzwiowi faworyci od dawna ale ni jak nie dało sie takich u nas za to będę miała podobne do Lidziowych:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.10.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Drzwi pierwsza klasa i nadal jestem w szoku jak zasuwacie sami z tym styropianem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 12.10.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 drzwi są piekne...myslalam zeby wczoraj podjechac, ale konczylam gruntowanie gory i kulam troche schodow i nie dalam rady przed zachodem slonca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.10.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Ładnie się prezentują No to robi się u Ciebie rezydencja Fiuuuu, fiuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.10.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 no tak... łuczka nie ma ale i tak fajnie bardzo wyszło... tych doświetleń zazdroszcze dobrze, ze tego łuczka nie ma. Gryzłby się z łuczkiem oka Saurona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.10.2010 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Ładnie się prezentują No to robi się u Ciebie rezydencja Fiuuuu, fiuuuuu Rezydencja -ale się uśmiałam drzwi są piekne...myslalam zeby wczoraj podjechac, ale konczylam gruntowanie gory i kulam troche schodow i nie dalam rady przed zachodem slonca. Sylwia zapraszam najlepeij w przyszłym tygodniu albo w niedzielę bo teraz to ciągle po rusztowaniu biegam dobrze, ze tego łuczka nie ma. Gryzłby się z łuczkiem oka Saurona Ot właśnie święta racja. Gdyby ten łuczek był taki jak na górze to może..... Ale te proste bardzomi się podobają i pasują do linii prostych okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 12.10.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 ja myslalam zeby po prostu powoli przejechac i looknac ale jutro robimy przemarsz po płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 12.10.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Witaj:) Gratuluję szybkich postępów w pracy....... tempo niesamowite:) jestem pod wielkim wrażeniem - dom prezentuje się SUPER!!!! tak sobie cichutko podglądałam Wasz dziennik;), ale teraz postanowilam się ujawnić:) i prosić o namiary na Wasze drzwi wejściowe???? są PIĘKNE!!! jak można, to również proszę o cenę.... może być na pw. u mnie podobny układ tylko z 1 przeszkleniem z boku, no i orzech:) bardzo będę wdzięczna za pomoc. Życzę dalszej wytrwałości przy wykańczaniu domku:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.10.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Drzwi przyszłam obejrzeć no pikne sa pszs Pani, pikne No i mi pojechałas po ambicji z tym samodzielnym ocieplaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.10.2010 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Drzwi przyszłam obejrzeć no pikne sa pszs Pani, pikne No i mi pojechałas po ambicji z tym samodzielnym ocieplaniem to lecisz z tym koksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.10.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Drzwi przyszłam obejrzeć no pikne sa pszs Pani, pikne No i mi pojechałas po ambicji z tym samodzielnym ocieplaniem Mnie też... A ja tyle kasy musiałam wywalić...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.10.2010 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 to lecisz z tym koksem a może lepiejna koksie bo w sumie to już sił mi brakuje Mnie też... A ja tyle kasy musiałam wywalić...... Arnika fakt prawie 10 tysi w kieszeni jak policzyliśmy ale nie każdy ma możliwość zrobić coś samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.10.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 No niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.10.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Cześć Monika w końcu dotarłam do Ciebie - drzwi przepięknie się prezentują i bardzo cieszą oczy ale chciałam przede wszystkim napisać, że bardzo dzielna dziewczyna jesteś - ogrom pracy zrobiliście i normalnie moją idolką jesteś wyrazy uznania Wam się należą. i przynajmniej wiecie, że porządnie macie robotę zrobioną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.10.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 ale chciałam przede wszystkim napisać, że bardzo dzielna dziewczyna jesteś - ogrom pracy zrobiliście i normalnie moją idolką jesteś wyrazy uznania Wam się należą. i przynajmniej wiecie, że porządnie macie robotę zrobioną. ja też ich podziwiam. Byłam dzisiaj u nich i mają już prawie cały damek obłożony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.10.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 ja też ich podziwiam. Byłam dzisiaj u nich i mają już prawie cały damek obłożony Lidszu, teraz do Ciebie idę, bo też coś czuję, że sporo się zmieniło od mojej ostatniej wizyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.10.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Cześć Monika w końcu dotarłam do Ciebie - drzwi przepięknie się prezentują i bardzo cieszą oczy ale chciałam przede wszystkim napisać, że bardzo dzielna dziewczyna jesteś - ogrom pracy zrobiliście i normalnie moją idolką jesteś wyrazy uznania Wam się należą. i przynajmniej wiecie, że porządnie macie robotę zrobioną. Dzięki Elena ja też ich podziwiam. Byłam dzisiaj u nich i mają już prawie cały damek obłożony Tiaaaa a końca nie widać, nie widać, nie widać......... A mnie już wszystko boli, w domu pełnostyropianu posprzątać nie ma kiedy.... Chyba znienawidzę styropian Jutro przyjeżdża wełna - bagatela 130 rolek........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.10.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Monia! Zarąbiste masz drzwi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts