Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

już ci to mówiłam, ale i tu powiem, że są piękne :D

Dzieki za wczorajsze odwiedziny :)

łał łał łaał. Przepięknie i jak dobrze wymierzone do otworu. Monia nie masz zastrzeżen z bliska jak sądze??

cieszę się, ze domek zamknięty i to z klasą

Myszko zastrzeżeń nie mam, chłopaki przyjechali zamontowali tylko klamki mi nie przywieźli bo zamównienie nie przyszło ale pojechali na Bartycką i mi kupili :)

no tak... łuczka nie ma ;)

ale i tak fajnie bardzo wyszło... tych doświetleń zazdroszcze

Łuczek poszedł w ...... po wycenie drzwi. I się ciesze bo teraz takie mi się bardziej podobają.

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ładnie się prezentują :)

No to robi się u Ciebie rezydencja :) Fiuuuu, fiuuuuu :)

Rezydencja -ale się uśmiałam :)

drzwi są piekne...myslalam zeby wczoraj podjechac, ale konczylam gruntowanie gory i kulam troche schodow i nie dalam rady przed zachodem slonca.

Sylwia zapraszam najlepeij w przyszłym tygodniu albo w niedzielę bo teraz to ciągle po rusztowaniu biegam

dobrze, ze tego łuczka nie ma. Gryzłby się z łuczkiem oka Saurona ;)

Ot właśnie święta racja. Gdyby ten łuczek był taki jak na górze to może..... Ale te proste bardzomi się podobają i pasują do linii prostych okien :)

Witaj:)

Gratuluję szybkich postępów w pracy....... tempo niesamowite:) jestem pod wielkim wrażeniem - dom prezentuje się SUPER!!!! tak sobie cichutko podglądałam Wasz dziennik;);), ale teraz postanowilam się ujawnić:):) i prosić o namiary na Wasze drzwi wejściowe???? są PIĘKNE!!! jak można, to również proszę o cenę.... może być na pw.:) u mnie podobny układ tylko z 1 przeszkleniem z boku, no i orzech:):) bardzo będę wdzięczna za pomoc.

Życzę dalszej wytrwałości przy wykańczaniu domku:):)

pozdrawiam

Cześć Monika :)

w końcu dotarłam do Ciebie - drzwi przepięknie się prezentują i bardzo cieszą oczy :)

ale chciałam przede wszystkim napisać, że bardzo dzielna dziewczyna jesteś - ogrom pracy zrobiliście i normalnie moją idolką jesteś :) wyrazy uznania Wam się należą.

i przynajmniej wiecie, że porządnie macie robotę zrobioną.

ale chciałam przede wszystkim napisać, że bardzo dzielna dziewczyna jesteś - ogrom pracy zrobiliście i normalnie moją idolką jesteś :) wyrazy uznania Wam się należą.

ja też ich podziwiam. Byłam dzisiaj u nich i mają już prawie cały damek obłożony

Cześć Monika :)

w końcu dotarłam do Ciebie - drzwi przepięknie się prezentują i bardzo cieszą oczy :)

Dzięki Elena :)

ja też ich podziwiam. Byłam dzisiaj u nich i mają już prawie cały damek obłożony

Tiaaaa a końca nie widać, nie widać, nie widać......... A mnie już wszystko boli, w domu pełnostyropianu posprzątać nie ma kiedy....

Chyba znienawidzę styropian

Jutro przyjeżdża wełna - bagatela 130 rolek...........