Elena76 14.10.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Tiaaaa a końca nie widać, nie widać, nie widać......... A mnie już wszystko boli, w domu pełnostyropianu posprzątać nie ma kiedy.... Chyba znienawidzę styropian Jutro przyjeżdża wełna - bagatela 130 rolek........... na pocieszenie mogę tylko napisać, że satysfakcja bezcenna pozostaje... niestety budowa to może nie neverending story, ale trwa wystarczająco długo, żeby człowieka przeczołgać - nam teraz nawet wieszaka na ręcznik nie chce się powiesić... tyle rzeczy czeka na montaż lub chociażby rozpakowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Elena ja w deszczykowej łazience wieszak kupiłam na przylepiec..., bo i tak nie miałby kto wywiercić dziurek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.10.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Czesc Dzielna Kobieto. Cale FM o Tobie mowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.10.2010 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 na pocieszenie mogę tylko napisać, że satysfakcja bezcenna pozostaje... niestety budowa to może nie neverending story, ale trwa wystarczająco długo, żeby człowieka przeczołgać - nam teraz nawet wieszaka na ręcznik nie chce się powiesić... tyle rzeczy czeka na montaż lub chociażby rozpakowanie Satysfakcję mam to fakt ale najbardziej do pracy mobilizują mnie zaoszczędzone pieniążki dzięi którymmoże wystarczy na meble do kuchni Elena ja w deszczykowej łazience wieszak kupiłam na przylepiec..., bo i tak nie miałby kto wywiercić dziurek..... Mam wiertarkę jakby co Czesc Dzielna Kobieto. Cale FM o Tobie mowi. YYyy o mnie???? Narozrabiałam czy co? Monia! Zarąbiste masz drzwi!!! Dzięki,dzięki!!!! Dzięń dobry wszystkim. Tiaaaa pogoda dzisiaj jest piękna. Już mnie żołądek z nerwów boli bo pada a ja się o dzisiejszy transport wełny martwię czy onanie zamoknie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.10.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Patrz Monia - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło czy się mylę ? Zdobyłaś ponadto nową specjalizację... i to nie jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.10.2010 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 A to fakt . Najbardziej wkurzają mnie opiłki styropianu - są wszędzie. W domu, samochodzie, ubraniu, włosach..... masakra..... Dobra ja tu gadu, gadu a okna czekają na obróbkę i wykusz na kołderkę Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.10.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.10.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Jak skonczysz to medal dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.10.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 pogoda się piękna dzisiaj zrobiła, więc pewnie żadnego problemu z wełną nie było cześć pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.10.2010 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Cześć i czołem Wełna upchana do domu - zajęła prawie cały salon i kuchnię. Plecki nasbolą ale daliśmy radę. Dostałam projekt kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.10.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Oooo fajny ten projekcik I widzę, ze masz go w rogu.Ja chciałabym też tak prostą obudowę , tylko po lewej stronie mam wyczystkę i muszą być jakieś półki zabudowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.10.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 fajna projekta:) a co to to czarne? jakiś kamyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.10.2010 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Hejka Malcia to czerne to jakiś granit pewnie absolute black a szare też kamień tylko nie mam pojęcia jaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.10.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 biegne, biegne zeby pochwalic. drzwi i kominek super. ale najbardziej podziwiam Twoja ciezka prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.10.2010 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 biegne, biegne zeby pochwalic. drzwi i kominek super. ale najbardziej podziwiam Twoja ciezka prace dzięki Aniu Chyba zlikwidują tę kratkę nad wkładem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.10.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 bardzo fajny projekt kominka i już gdzieś ten czarny granit widziałam a po prawej z boku nie chciałaś mieć wnęki na drewno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.10.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Chyba zlikwidują tę kratkę nad wkładem. jak sie da to likwiduj, a bym najchętniej wszystkie zlikwidowała nie lubię kratek. Dobra wiemy juz co za kamyk będzie, a powiedz białe to farba, tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.10.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Cześć Bardzo fajnie zapowiada się kominek - jak się da likwidować kratki, to likwiduj, przenoś i chowaj. Ja nie pomyślałam wcześniej i teraz mnie wnerwia widok kratek z każdej strony Powiedz jeszcze, co to za pozioma linia nad górną granicą kamienia? To jest jakaś różnica w głębokości zabudowy? czy inny materiał? Jesli tam ma być jakiś podzial, to ja bym go nieco wyżej przesunęła nad ten granit, mniej więcej tyle co na dole od podłogi do granitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.10.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Faaaajny kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 17.10.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Fajny kominek.Kratki faktycznie jakoś zawsze najmniej przyjemnie wyglądają, ale chyba nie da się ich uniknąć. Dobrze jak można je dać gdzieś z boku. Ja będę miała kominek na ścianie i pewnie nie da się nigdzie schować kratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts