Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

Tiaaaa a końca nie widać, nie widać, nie widać......... A mnie już wszystko boli, w domu pełnostyropianu posprzątać nie ma kiedy....

Chyba znienawidzę styropian

Jutro przyjeżdża wełna - bagatela 130 rolek...........

na pocieszenie mogę tylko napisać, że satysfakcja bezcenna pozostaje...

niestety budowa to może nie neverending story, ale trwa wystarczająco długo, żeby człowieka przeczołgać - nam teraz nawet wieszaka na ręcznik nie chce się powiesić... tyle rzeczy czeka na montaż lub chociażby rozpakowanie :oops:

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

na pocieszenie mogę tylko napisać, że satysfakcja bezcenna pozostaje...

niestety budowa to może nie neverending story, ale trwa wystarczająco długo, żeby człowieka przeczołgać - nam teraz nawet wieszaka na ręcznik nie chce się powiesić... tyle rzeczy czeka na montaż lub chociażby rozpakowanie :oops:

Satysfakcję mam to fakt ale najbardziej do pracy mobilizują mnie zaoszczędzone pieniążki dzięi którymmoże wystarczy na meble do kuchni :cool:

Elena ja w deszczykowej łazience wieszak kupiłam na przylepiec..., bo i tak nie miałby kto wywiercić dziurek.....

Mam wiertarkę jakby co ;)

Czesc Dzielna Kobieto. Cale FM o Tobie mowi. :)

YYyy o mnie???? Narozrabiałam czy co?

Monia! Zarąbiste masz drzwi!!!:jawdrop::cool:

Dzięki,dzięki!!!!

Dzięń dobry wszystkim.

Tiaaaa pogoda dzisiaj jest piękna. Już mnie żołądek z nerwów boli bo pada a ja się o dzisiejszy transport wełny martwię czy onanie zamoknie?????

Chyba zlikwidują tę kratkę nad wkładem.

jak sie da to likwiduj, a bym najchętniej wszystkie zlikwidowała :oops: nie lubię kratek.

Dobra wiemy juz co za kamyk będzie, a powiedz białe to farba, tak ?

Cześć :)

Bardzo fajnie zapowiada się kominek - jak się da likwidować kratki, to likwiduj, przenoś i chowaj. Ja nie pomyślałam wcześniej i teraz mnie wnerwia widok kratek z każdej strony :rolleyes:

Powiedz jeszcze, co to za pozioma linia nad górną granicą kamienia? To jest jakaś różnica w głębokości zabudowy? czy inny materiał? Jesli tam ma być jakiś podzial, to ja bym go nieco wyżej przesunęła nad ten granit, mniej więcej tyle co na dole od podłogi do granitu.