Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malcia to na pocztę nie pójdzie Lepiej już gołębiem :)

Arniczko -bardzo bym chciała przyjechać ale od soboty rana dalej ruszamy z ocieplaniem a został nam tydzień a do zrobienia cała wschodnia ściana i i 3 do naciągnięcia siatką - jak się uda z siatką jedną to będę happy.... Reszta poczeka do wiosny.. Zresztą nie wiem jak zachowałby się Konrad z babcią na noc bo jeszcze nigdy bez nas nie spał :oops:

Nooo i przy mojej przypadłości.... Ale nie mam i po kawałku robimy.....

Qźwa.... idę sprzątać , b dzisiaj jeszcze muszę daleko jechać po buty dla syna bo już zaczyna marznąć.....

Kurtkę na zimę zdążył już zepsuć.... Tzn suwak.... Będzie marzł jak tak dalej pójdzie...

Edytowane przez Arnika

Nooo i przy mojej przypadłości.... Ale nie mam i po kawałku robimy.....

Qźwa.... idę sprzątać , b dzisiaj jeszcze muszę daleko jechać po buty dla syna bo już zaczyna marznąć.....

Kurtkę na zimę zdążył już zepsuć.... Tzn suwak.... Będzie marzł jak tak dalej pójdzie...

Arniko kup sobie taką maseczkę jest nawet w aptece!

Monia, płytka wypalona :)

się okazało,ze ważny jest tylko film, cała reszta to jakiś śmietnik wcale nie kooperujący z filmem, po ch....się z tym bawiłam :oops:

DZIĘKI!!!

oj LUBIĘ TO :)

Cześć sąsiadka