Gosiek33 29.04.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 siatki w oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 A którędy ten gad wlatuje ? Może tam założyć jakąś siatkę ? Monika, atakuj dyrkę w przedszkolu. Możesz też we wrześniu przejść się do przedszkola, bo zawsze się zdarza, że jakieś dziecko jednak nie będzie chodzić do przedszkola i wtedy się robią wolne miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.04.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Mamy nowego lokatora na poddaszu Już cztery razy rozwalaliśmy mu gniazdo a ten gad dalej buduje w innych miejscach i lata sobie po całym domu włączając alarm . No rzesz kurwa mać z 600 zabulimy w tym miesiącu Macie jakieś sugestie jak wykończyć dziada? To biedna ptica, matka natura każe jej gniazdo budować i jajka składać A nie możesz tak zamknąć poddasza by do domu nie wpadała A lata po domu, bo jak wpadnie to wyjścia znaleźć nie może Szkoda mi tej ptaszyny ale rozumiem też Wasz problem. Może powieś na sznurku w tych miejscach którędy wlatuje zwykłą płytkę CD, taką coby jak najbardziej odbijała światło i kiwała się przy byle wietrze. Powinno pomóc. U mnie siadały jakoweś skrzydlate pod dachem i zostawiały kleksy na balkonie. Odkąd powiesiłam płytkę ani razu od jesieni nie było napaskudzone - znaczy działa http://img167.imageshack.us/img167/6357/dzialka16042009129.jpg na tym zdjęciu świeci w słońcu na czerwono, potem zielono, żółto - wszystkie kolory tęczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.04.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Lidszu - tak właśnie chcew zrobić Gosiek33 - o rzesz na to nie wpadłam. Mamy dziury przy murłacie na ocieplenie i właśnie tamtędy wpadają. Jest tam niby folia ale taki mały wypierdek wszędzie się wciśnie . Nie wspomnę o tym że dach cały zasrany Wczoraj siedziałam na poddaszu ze 45 minut i wypuściłam gadzinę oknem balkonowym - jessu jak się cieszyłam po czym wieczorem okazało się że jest i drugi na parterze . Schował się przy workach z gruzikiem i amba. Nie ma gada. Worki wynieśliśy na dwór. Mam nadzieję że jakimś cudem się tam schował i wyleciał jak je wynosiliśmy. Byłam wczoraj u kowala dowiedzieć się ile kosztuje moja upatrzona balustrada do balkony - 650mb. Montaż po ociepleniu, tynkach,płytkach... czyli w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.04.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Monika, musisz jakoś zabezpieczyć poddasze, aby gadzina nie wchodziła do domku. Może ten patent z CD zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.04.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 MIŁEGO WEEKENDU MAJÓWKOWEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.04.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 witam Monika bardzo ładny dudujecie domek ,mam pytanko czy wy macie projekt indywidualny,i tak z ciekawości ile macie merów domku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.04.2009 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 MIŁEGO WEEKENDU MAJÓWKOWEGO Dzięki i wzajemnie Jessi - witaj .Projekt jest indywidualny a dmek ma coś ok. 170mkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Dlaczego mnie tu nie było ????????????// Monika - jaki Ty masz piękny dach !!!!!!!!! Umarłam - jest BOSKI Cała bryła taka lekka - super. Na ptaszka najlepszy kotek Nie masz jakiegoś na podorędziu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.04.2009 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Nefer bo ty zalatana jesteś na maksa:) Cieszę się, że domek a w szczególności dach ci się podoba A co do kotka to on tam na wiosce się nie uchowa Chyba zrobię z domu choinkę i poobwieszam okap dookoła płytkami CD - a niech się świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Niegupi pomysł.Albo zapełnij czymś miejsce po gnieździe. Pianką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.04.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Kużwa zamiasta Housa jaiś mecz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.05.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Jessi - witaj .Projekt jest indywidualny a dmek ma coś ok. 170mkw to tak jak myslałam że indywidualny ,ale jaki ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.05.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 to tak jak myslałam że indywidualny ,ale jaki ładny Dzięęęęęki Wczoraj wywaliliśy drugie ptaszysko - oczywiście uwiło sobiejuż chyba z piąte gniazdo które - bardzo mi przykro, naprawdę - wyburzyliśy. Mam już prawie złożoną rozdzielnie - dzisiaj wstawię fotki - oj robi wrażenie, robi. No i mam halogen przed garażem i odejścia wody w kibelku, kuchni i kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 02.05.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Hielloł! w kwestii alarmu: nie powinniscie placic nic poza abonament jesli dom jest pozamykany a alarm zalacza jakies zwierzak wlamywacz. u nas bylo to samo, kilkanascie razy - nie zaplacilismy grosza ponad abonament - solid jest ok w kwestii domku: baaardzo ladny, walka z wolimi slepiami - szacun! u nas bylo podobnie choc problemy byly innej naturym koszt extra 70 000 pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.05.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 dzień doberek miłego dnia życzę i lecę walczyć z urzędami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Pięęęęęęęęęekna rozdzielnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.05.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dzięki Nefer. Normalnie sama nie wiem co ja w niej widzę ale strasznie mi się podoba. Jeszcze coś ma tam dojśc tylko nie pamiętam co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.05.2009 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Z okazji moich imienin dzisiaj stawiam http://www.pre-motion.nl/uploadedfiles/producten/coctails4-lichter_1.jpg http://chic.net.pl/images/duze_drinki1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.05.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ja chorusieńka jestem, więc za piciu podziękuję, ale za to mam coś na słodko http://images43.fotosik.pl/113/7e74f556d0f33eaamed.jpg kochana życzę wszystkiego najlepszego i duuuużo zdrowia - ja Ci to mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts