MonikaC 22.10.2010 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 i jak tu dogodzić babie? Decyzja zapadła wersja 3 bez parapetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.10.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 a na co ja tu? głosuję za tłumem. wersja 3 najzgrabniejsza i na dodatek wnęka na drewno się przyda. bo jakby była wyżej to by się nie przydała bo albo nie byłaby wypełniona albo nikt by z niej drewna nie brał oczywiscie bez parapetu - projekt kominka zdecydowanie bezparapetowy więc będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.10.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 a na co ja tu? głosuję za tłumem. wersja 3 najzgrabniejsza i na dodatek wnęka na drewno się przyda. bo jakby była wyżej to by się nie przydała bo albo nie byłaby wypełniona albo nikt by z niej drewna nie brał oczywiscie bez parapetu - projekt kominka zdecydowanie bezparapetowy więc będzie pasować Jak to na co zawsze o jeden głos więcej jakby coś mężowi się odmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.10.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 to Ty Monia masz prosty kaszel z tym kominkiem.... U mnie to dopiero będzie zabawa.....Nie dość, ze w rogu, to i wyczystka jest, i na dodatek sufit w skosie z jednego boku i drewnem obite i skos i szczyt....A ja chciałam jeszcze piecowe kafle...Nic nie mówię, bo teściowa znajomego będzie w poniedziałek rozbierała taki 100 letni kaflowy piec.... z reliefem... Jak to jest to co ja myślę... to będzie mój ci on.... Tylko jakiegoś zduna trzeba będzie zatrudnić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.10.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 chciałam wszystkich z góry przeprosić. nie miałam nic złego na myśli pisząc o tłumie - chodziło mi o to że nie jestem oportunistką. ale teraz jak weszłam i przeczytałam swoją wypowiedź to jakoś tak nieładnie zabrzmiało a nie było to broń boże moją intencją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.10.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Arnika będzie dobrze tylko znajdź dobrego zduna Efilo nawet o czymś takim nie pomyślałam. Co do projektu kominka to śmiać mi się chce bo ta pierwotna wnęka jest tak wysoka że musiałabym mieć 2m wzrostu żeby sięgać po drewno jak byłaby zapełniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.10.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 no ja wlasnie o tym - więc jedynie to drewno tak dizajnersko by mogło w tej ścianie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.10.2010 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Tak tak tylko najbardziej śmieszne jest to, że projektant kominkowy na to nie zwrócił uwagi :lol2: no chyba że on ma 2m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.10.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Nic nie mówię, bo teściowa znajomego będzie w poniedziałek rozbierała taki 100 letni kaflowy piec.... z reliefem... Jak to jest to co ja myślę... to będzie mój ci on.... . Ja rozbierałam 2 takie piece (grzewczy i kuchenny) i żebrałam po forum co by ktoś sobie kafle i inne duperele zabrał, nie było chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 22.10.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Moniko, a czym wyłożysz wnękę na drewno? Szkłem? Blachą? Płytkami? Drewnem? Podpisano: właścicielka wnęki z karton/gipsu masakrycznie upapranej od drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.10.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 A właśnie, ta wnęka to ma być ozdobna, czy na "prawdziwe" drewno? Bo ja chciałam we wnęce drewno trzymać, ale mi powiedzieli że to tak ładnie na obrazku wygląda, a w realu to drewno pocięte np. z wywalonych z ogrodu drzewek tak ładnie nie wygląda (to racja...) i się sypie i robaki się lęgną, bo nie jest idealnie wysuszone, nawet takie kupne, a nie z "odzysku" etc. I że praktycznie to jest sobie drewno przynosić na bieżąco, a we wnęce trzymać takie ślicznie pocięte szczapy, których się de facto nie rusza I dlatego ja niczym mojej wnęki nie wykładam... Ale może to błąd??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.10.2010 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Ha ha ale zbieg okoliczności bo małż wczoraj wrócił i powiedział zdecydowane NIE dla wnęki. Drewno będzie zarazo bok tarasu a w domu może być - pod schodami w schowku,kotłowni,garażu i można je donieść koszykiem Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 23.10.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 I dobrze Ja chciałam mieć schowek koniecznie i mam "do nieba" ale teraz wiem, że gdyby go nie było - nic by się nie stało Mąż dobrze mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.10.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 MONIA, NIE ZAPOMNĘ, Tylko czy Lidzia, to zrobi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.10.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 MONIA, NIE ZAPOMNĘ, Tylko czy Lidzia, to zrobi ? A co mam zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.10.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Przemycić, jedna malutką rzecz do stolicy.. i nie będzie to ciasteczko z kodami nuklearnymi - słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.10.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 To ja też głosuję za ostatnią wersją bez parapetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Monia styropek położony? Siatka przyklejona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.10.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Monia pogoda nadal łaskawa:) a co do wnęki na drewno to rzeczywiście ładnie tylko na obrazku bo się brudzi i chyba tylko niebrudzący brykiet może tam być położony i w końcu zastanawiamy się czy ją czymś wyłożyć albo jakąś ciemną farbą pomalować żeby sie tak nie brudziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Pasie... ja tak myślę, żeby dać w taką wnękę tylko pocięte gałęzie brzozowe..... Tak tylko dla ozdoby..... I nie ruszać, nie używać to wtedy było by OK.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts