MonikaC 29.10.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.10.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Fajowe :) żeś mi po ambicji pojechała i chyba swoim takie też wydłubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.10.2010 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Fajowe :) żeś mi po ambicji pojechała i chyba swoim takie też wydłubie Szybko się robi a i zabawa jaka Kurcze szkoda że fotki trzeciej nie mam bo była najfajniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.10.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Kurcze, moze ja tez kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.10.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Kurcze, moze ja tez kupie. Jonaszowi na pewno się spodoba Monia, super te dynie ci wyszły Ja chyba też moim dziewczynkom zakupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.10.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Jonaszowi na pewno się spodoba Monia, super te dynie ci wyszły Ja chyba też moim dziewczynkom zakupię Jak znam zycie wlezie do srodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.10.2010 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Jak znam zycie wlezie do srodka. kup dużą będziesz miła 2w1 - dynio-legowiesko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.10.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 noo prosze czego nie dotknie to fajnie wyjdzie Hajka... zdrówka życze.... co do szyby to są takie środki do mycia szyb w każdej casto czy innym LM... i skrobaki do szyb jako już ostateczne narzędzie... Ale szyby to raczej pilnuj bo jak zajdzie smołą i ją jeszcze zapiecze na szybie... to już z wyczyszczeniem szybki Ci łatwo nie pójdzie... poszukaj wątku jak ludzie klną i się mordują z szybami po mokrym drewnie... a dobre drewno potrzebuje się sezonować ze 2 lata.. a takie już kosztuje... polecam brykiet... Kiedyś Duchaty miał w dobrej cenie z Dąbexu... suchy, nie drogi, ładnie się pali i dłużej od niektórych gatunków drewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.10.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Monia, dynie rewelacja!!! Aż mi ślinka pociekła na myśl o zupie dyniowej... A do szyb kominkowych tylko Starwax - po prostu jest doskonały! Buziaki dla Was zostawiam i zdrówka, duuużo zdrówka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 31.10.2010 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.10.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Gdzie Ty Monia nie macie jeszcze ocieplonego... Wiem ściana wschodnia... tylko tyle, która to jest...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.10.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Oj ta pogoda... nie da się nie pracować dalej i jeszcze wykusz dociepliliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.10.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Gdzie Ty Monia nie macie jeszcze ocieplonego... Wiem ściana wschodnia... tylko tyle, która to jest...? ta z tyłu domu, której nie widać Monia, poległam normalnie , tyle udało wam się zrobić - naprawdę wielkie BRAWA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.11.2010 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Arniko tam gdzie jest taras. Poczeka sobie do wiosny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.11.2010 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Monia, poległam normalnie , tyle udało wam się zrobić - naprawdę wielkie BRAWA !!!! eee tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.11.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Normalnie Monia :) A tarasu ja z tych zdjęć nie widzę..... Dobrze, że Lidzia powiedziała , że z tyłu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.11.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 to ta strona http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.11.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Eeeee to już nie dużo zostanie.... I ta strona się prezentuje super... Nie miałam pojęcia, ze masz dwa bawole oka Ładnie tam u Ciebie Gdyby była jeszcze taka pogoda to jeszcze machnęlibyście to ocieplenie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.11.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Ha ha ano mam Takie nasze marzenie ale teraz już chybabym się nie zdecydowała. No ale mam. I fakt ta stronajest ładniejsza od frontowej Z pogodą to spoko gorzej bo D nie ma już urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.11.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Monia ta jedna ściana to już pryszcz w stosunku do tego co odwaliliscie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts