MonikaC 01.11.2010 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Na wiosnę trzaśniemy ją w tydzień ze wszystkim Rasia dzięki za starwax - działa rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.11.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Gdzie go kupiłaś ( starwax)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Pewnie w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.11.2010 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Gdzie go kupiłaś ( starwax)? w LM Pewnie w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Monia marsz do łóżka... Natrzeć się spirytem i ziołami.... Wypić co się da, wziąć coś dożylnie, dojelitowo ... I przytulić się do męża.... Natychmiast proszę wykonać.... No i zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.11.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Monia marsz do łóżka... Natrzeć się spirytem i ziołami.... Wypić co się da, wziąć coś dożylnie, dojelitowo ... I przytulić się do męża.... Natychmiast proszę wykonać.... No i zdrówka życzę leże ale jak tu tak można jak krzyż mnie boli niemiłosiernie jak właśńie leże Ehhh małż wróci to niech mnie natrze ketonalem, vickiem a jutro do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 A jakbyś sie tak znieczuliła od środka... to by Ci było wszystko jedno... Noooo nacieraj się, nacieraj, wysmaruj i wygrzej... doustnie też coś weź.... I wychodzi ocieplanie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.11.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Monia, ściskam mocno (uważając na kręgosłup ) i wysyłam i małe czary mary dobrej czarownicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Moje zaproszenie ciągle aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 03.11.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Monia moze to z przepracowania? na jednego to zapraszam do mnie zwłaszcza dziś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.11.2010 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Witam, Czuję się lepiej przynajmniej gnaty mnie nie bolą no w krzyżu trochę łupie - Malcia jak będę w okolicy to wpadnę . Temperatura spadłą na szczęście po wczorajszym zażyciu kilku tabletek różnej maści leków - najwyżej będę świeciła w nocy Malutka a czyżby to dzisiaj była Wasza rocznica ślubu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 03.11.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Witam, Malutka a czyżby to dzisiaj była Wasza rocznica ślubu???? no to jak bedziesz swiecila to bez latarki do mnie trafisz :) roznica juz byla ponad tydzien temu (nie obchodzilismy jakos hucznie) ale dobrze kojarzysz, dzis sa imieninki wiec zapraszam, ale jesli chcialabys poświecić w swoim domku nieco dluzej to mozemy umowic sie na inny termin taki zebyscie Wy nie robili i moze u nas jakas luka w kazdym razie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.11.2010 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Ja pewnie dopiero jutro wyjdę z domu a w przyszłym postaram się do Was podjechać jak Kondzio do przedszkola pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 03.11.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Ja pewnie dopiero jutro wyjdę z domu a w przyszłym postaram się do Was podjechać jak Kondzio do przedszkola pójdzie super. to kuruj sie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.11.2010 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 super. to kuruj sie dobrze. kuruje,kuruje bo poddasze czeka na wełenkę a D sam nie da rady. Mam nadzieję że jutro już pojedziemy i zaczniemy działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 03.11.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 kuruje,kuruje bo poddasze czeka na wełenkę a D sam nie da rady. Mam nadzieję że jutro już pojedziemy i zaczniemy działać jeśli potrzebujecie narożników, to nam trochę zostało zwykych i rozwartych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Cze Mistrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.11.2010 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Sylwia przekażę D bo ja nie wiem jak on i z czego chce to robić. Na razie upychamy pierwszą warstwę i troszkę nam pewnie zejdzie a potem zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.11.2010 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Cze Mistrzyni tiaaa mistrzyni to ja jestem dzisiaj chyba nie wiem czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 jeśli potrzebujecie narożników, to nam trochę zostało zwykych i rozwartych. A gdzie te kanapy trzymasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts