Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia będziesz szukać materaca....

Zobacz te:

http://allegro.pl/materac-full-lateks-latex-180x200-najtaniej-promoc-i1290322750.html

Są jeszcze inne lateksowe materace na rynku....

Ja mam chyba ten, ale z podwójną ilością lateksu i w rozmiarze 180X200

http://allegro.pl/materac-portos-7-stref-lateks-160x200-najtaniej-i1306655905.html

Aaaaa jakby co to jedź też do normalnej przychodni okulistycznej i powiedz, że to jest dziecko, płacze, boli go i muszą go przyjąć.... Tylko nie daj się wyrzucić..... Jak kartoteka Cię wyrzuci to idź do okulistki do gabinetu i jej to powiedz.

Nie daj się....

Wróciłam.

Nastawiona byłam bojowo a tu taka miła niespodzianka. Pani zaraz w rejestracji powiedziała żebym poczekała ona ze mną pójdzie i zgłosi lekarzowi że jest dziecko. Pod gabinetem ludzi a ze 40 w tym babcia na wózku inwalidzkim. Pani wyszła i powiedziała że zaraz wejdę na co babcia a dlaczego - pani która z nią była wyjaśniła że dzieci i kobiety w ciąży wchodzą poza kolejnością a ta ale nie mogą poczekać ta jej dalej tłumaczy że nie bo jest nawet kartka wywieszona i tak jest ale jak to itd...itd...

Jak wyszedł pacjent pani zaraz nas wezwała - teraz dziecko proszę! :)

Po obejrzeniu oczek stwierdziła że to na 99% alergia ale okulisty dziecięcego pójść bo oni tam nawet sprzętu do badania dzieci nie posiadają - więc idziemy do CZD we środę. Dostałam krople do oczu na alergię. Zobaczymy co powiedzą we środę no a dzisiaj idę po skierowanie do poradni alergologicznej...

Gosiu ciężko wyczuć bo wszystko zaczęło się od infekcji ropnej oczu i nosa potem był królika..... Był u babci Konrad wziął go do domu wysypało go, królika oddaliśmy jest teraz u prababci na parterze a na piętrze mieszka babcia no i Konrad wczoraj był u babci i się tak zastanawiam czy alergeny jeszcze po króliku w domu są????