mayadaski 04.11.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Maju dziękuję Ci bardzo!!!! Myślałam że zapomniałaś no ba!! ...tylko troche dlugo mi to zajelo;) Klamki macalam jak sasiedzi byli w pracy...troche wydaja sie niewygodne jak na moje male rece... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.11.2010 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 A możesz zmniejszyć w swoim poście te zdjęcia bo nie pokazują się całe i klamek nie widzę No i super mnie znowu temperatura łapie, D leży tylko Komnrad biega po domu jak szalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.11.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Monia, otwórz sobie na nowej karcie, bedą całe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 04.11.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 A gdzie te kanapy trzymasz? a wiesz kochana...to tu ...to tam...trochę w garażu... a tak naprawde to chodzi o narozniki do ocieplenia poddasza Monia meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Monia będziesz szukać materaca....Zobacz te:http://allegro.pl/materac-full-lateks-latex-180x200-najtaniej-promoc-i1290322750.html Są jeszcze inne lateksowe materace na rynku.... Ja mam chyba ten, ale z podwójną ilością lateksu i w rozmiarze 180X200http://allegro.pl/materac-portos-7-stref-lateks-160x200-najtaniej-i1306655905.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.11.2010 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Dzięki Arnika ta pogoda mnie dobija.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.11.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 ta pogoda mnie dobija.... nie też dobija, więc nie jesteś sama u ciebie też nie było dzisiaj światła w ciągu dnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.11.2010 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 nie też dobija, więc nie jesteś sama u ciebie też nie było dzisiaj światła w ciągu dnia ? na całe szczęście jest cały czas ale nie strasz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 ooo a na mojej wsi lubia sobie tak o wyłączyć wode... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.11.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 ooo a na mojej wsi lubia sobie tak o wyłączyć wode... u nas też i to często:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Co tu słychać??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.11.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Co tu słychać??????????? właśnie zaraz jadę na ostry dyżur okulistyczny z młodym . Od kilku dni ma strasznie zaczerwienioną skórę pod oczkami i wysuszoną piecze go to strasznie i nic nie pomaga a dostanie się do okulisty graniczy z cudem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Nie wiem czy Cię przyjmą o tej godzinie.... Jeśli nie... to pojedź po południu. Szkoda, że w niedzielę tego nie załatwiłaś...... No to zdrówka i przejrzenia na oczki dla Kondzia zostawiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Aaaaa jakby co to jedź też do normalnej przychodni okulistycznej i powiedz, że to jest dziecko, płacze, boli go i muszą go przyjąć.... Tylko nie daj się wyrzucić..... Jak kartoteka Cię wyrzuci to idź do okulistki do gabinetu i jej to powiedz. Nie daj się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.11.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 może to uczulenie, o ile pamiętam już raz sobie co wtarł ? I nie daj się spławić trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.11.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Wróciłam. Nastawiona byłam bojowo a tu taka miła niespodzianka. Pani zaraz w rejestracji powiedziała żebym poczekała ona ze mną pójdzie i zgłosi lekarzowi że jest dziecko. Pod gabinetem ludzi a ze 40 w tym babcia na wózku inwalidzkim. Pani wyszła i powiedziała że zaraz wejdę na co babcia a dlaczego - pani która z nią była wyjaśniła że dzieci i kobiety w ciąży wchodzą poza kolejnością a ta ale nie mogą poczekać ta jej dalej tłumaczy że nie bo jest nawet kartka wywieszona i tak jest ale jak to itd...itd... Jak wyszedł pacjent pani zaraz nas wezwała - teraz dziecko proszę! Po obejrzeniu oczek stwierdziła że to na 99% alergia ale okulisty dziecięcego pójść bo oni tam nawet sprzętu do badania dzieci nie posiadają - więc idziemy do CZD we środę. Dostałam krople do oczu na alergię. Zobaczymy co powiedzą we środę no a dzisiaj idę po skierowanie do poradni alergologicznej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.11.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Jedno dobre, że wiadomo z grubsza o co chodzi. A syn nie przyzna się co robił ? pewnie sam nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.11.2010 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Gosiu ciężko wyczuć bo wszystko zaczęło się od infekcji ropnej oczu i nosa potem był królika..... Był u babci Konrad wziął go do domu wysypało go, królika oddaliśmy jest teraz u prababci na parterze a na piętrze mieszka babcia no i Konrad wczoraj był u babci i się tak zastanawiam czy alergeny jeszcze po króliku w domu są???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.11.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 oj są, to na pewno jak kocie alergeny. Bardzo długo się utrzymują w pomieszczeniach, na ubraniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Są alergeny.Napisałam długo post ale go zjadło.....Co dostałaś? Już mi się nie chce klikać...Oby krople pomogły i zrób testy..... Jak królik uczula to raczej kot też i pies też może.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts