MonikaC 08.11.2010 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Krople do oczu - opatanol i atecortin maść do smarowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 No i git. Dziecko zabezpieczone..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.11.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 będzie pasztet ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Zuza.... jaki pasztet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.11.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 o cos jemy? pasztecik czesc pracusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.11.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Zuza.... jaki pasztet? no, z królika hej zdrówka dla Kondzia i mam nadzieję, że wizyta w środę u dziecięcego alergologa wyjaśni przyczynę zaropiałych oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.11.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Albo i futro bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.11.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 furto to alergia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.11.2010 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 No i git. Dziecko zabezpieczone..... na szczęście będzie pasztet ;) o matko jaki pasztet??? o cos jemy? pasztecik czesc pracusiu cześć piękna Co u Was? no, z królika hej zdrówka dla Kondzia i mam nadzieję, że wizyta w środę u dziecięcego alergologa wyjaśni przyczynę zaropiałych oczu tia chciałabym alergolog dopiero po nowym roku bo w tymjuż miejsc nie ma a na nowy nie zapisują bo kontrakty nie sią podpisane - paranoja na środę okulista dziecięcy w CZD może tam się dostaniemy do alergologa jak jest Albo i futro bedzie. no i teraz powinna przyjść Nitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.11.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 No i git. Dziecko zabezpieczone..... będzie pasztet ;) o cos jemy? pasztecik czesc pracusiu no, z królika hej zdrówka dla Kondzia i mam nadzieję, że wizyta w środę u dziecięcego alergologa wyjaśni przyczynę zaropiałych oczu Albo i futro bedzie. furto to alergia dopiero teraz zajarzyłam o co chodzi z tym pasztetem z królika. Zuza ty zwyrodnialcu Tu niby taka słodziutka a chce mi królika zarżnąć na pasztet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.11.2010 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 oj są, to na pewno jak kocie alergeny. Bardzo długo się utrzymują w pomieszczeniach, na ubraniach ja jak do teściów pojadę na dłużej niż godzinę to mnie ich kot tak uczula, że masakra i królik u znajomych też - a nigdy wcześniej alergii na sierśc nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.11.2010 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 furto to alergia Ale takie wyprawione tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 ja jak do teściów pojadę na dłużej niż godzinę to mnie ich kot tak uczula, że masakra i królik u znajomych też - a nigdy wcześniej alergii na sierśc nie miałam Noooo Pasie też tak mam, ze z wiekiem coraz bardziej uczulona jestem.... No cóż starzejemy się Ale takie wyprawione tez? Oj też Małgoś, też.... I czasami nawet dywany nie dobre, bo kurz i roztocze i firanki i zasłony.... i wiele innych .... Oj ciężko alergikowi ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.11.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Ale takie wyprawione tez? też Alergolog jak robił wywiad o mojej córci i dowiedział się że mamy baranicę w domu, kazał usunąć z mieszkania, jak oczywiście pościel z pierzem i inne takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.11.2010 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Dzień dobry Ja mam tylko nadzieję że to będzie lekka alergia.... A my ocieplamy poddasze.Burdelik w 99% skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.11.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Przechodzimy do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 też Alergolog jak robił wywiad o mojej córci i dowiedział się że mamy baranicę w domu, kazał usunąć z mieszkania, jak oczywiście pościel z pierzem i inne takie tam Rozumiem, ze kurz, ale ze alergeny siersciowie w wyprawionej skorze to juz przegiecie... Najgorsze jest to, ze alergie sie zmieniaja w trakcie zycia, nie znamy dnia ani godziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.11.2010 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 To fakt Małgoś. Mój D już myślał że ma po alergii a w tym roku miał taką jazdę że leki mu nie pomagały i od stycznia zaczyna odczulanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Moooonia.... ale fajnie cieplutko się od razu zrobiło....Wpadnij do mnie... u nas tylko po podłodze trzeba, a nam się nie chce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.11.2010 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Moooonia.... ale fajnie cieplutko się od razu zrobiło.... Wpadnij do mnie... u nas tylko po podłodze trzeba, a nam się nie chce..... Jak skończę u siebie i będę jeszcze żywa to z chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts