Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rozumiem, ze kurz, ale ze alergeny siersciowie w wyprawionej skorze to juz przegiecie... :(

Najgorsze jest to, ze alergie sie zmieniaja w trakcie zycia, nie znamy dnia ani godziny...

Małgoś to prawda :( moja alergia pokarmowa objawiła się nagle i to w wieku lat 20 kilku i z taką siłą, że od razu trafiłam do szpitala bo się dusiłam - obrzęk gardła i duszności :(

ja od dziecka przeszłam już najróżniejsze postaci alergii...

Monia to dobrze, że się wyjaśniło i wiadomo co leczyć

no ale mój D był dwa tyg temu i nic nie płacił :eek:

Ooooooooo, to moze jakies zmiany pozytywne nastapily. :jawdrop: Ja bylam wprawdzie prywatnie, ale laska mi powiedziala, ze i tak musialabym zaplacic za testy, to zaplacilam. Malo to nie bylo... No to skoro tak to czekaj, bo to nie sa male pieniadze, a jesli go nic nie dusi to wiesz, alergolog i tak bedzie musial najpierw zawalczyc z tym, co jest teraz, potem dopiero mozna zrobic cokolwiek dalej. Szykuje Ci sie co najmniej kilka wizyt...

śliczna wełenka za sznureczkami :D

pewnie od razu cieplej w domku się zrobiło, co ?

cieszę się, że z oczkami Kondzia OK, ale z alergią nie zazdroszczę :(

moja I. nadal ma tylko alergię pokarmową (teraz największą na czekoladę) i mam nadzieję, że z niej wyrośnie.

Małgoś dzisiaj od swojej fryzjerki dostałam namiar na prywatny gabinet ponoć dobrej alergolog - pogadam ż mężem i zdecydujemy czy iść prywatnie czy czekać do stycznia.

Trochę i tak chyba musisz poczekać.

Nam alergolog powiedziała, że żeby nie było żadnych wątpliwości co do wyniku testów,

to trzeba poczekać 2 tygodnie po odstawieniu leków.

Moja młodsza córka 2 tyg.temu wróciła cała spuchnięta z urodzin koleżanki - okazało się, przytulała kotka.

Za tydzień też wybieramy się do alergologa i na testy.

Mam nadzieję, że nie będzie uczulona na psy!

Wystarczy pech z kotkiem:(

Życzę zdrówka!

A tak swoją drogą to super ta zasznurowana wełenka.

:)

Dzień dobry

Buźka Kondzia wygląda znacznie lepiej i oczka też:).

Dla mnie alergia tocoś dziwnego bo nigdy na nic nie byłam uczulona. Widziałam tylko jak D się męczy.

No ale dosyć o chorobach. Wczoraj zawełnowaliśy łazienkę i przeszliśmy do pokoju Kondzia a tam ...... bawół i jak go ruszyć?

Hejka

No wczoraj zaszaleliśmy.

Pokój młodego obłożony łazienka w 98% ukończona, zaczęliśmy naszą sypialnię i mówię Wam jak tam zimno w porównaniu z tymi pomieszczeniami gdzie jest już wełna. Mimo że jest to tylko pierwsza warstwa i to 12 cm to czuć różnicę.

Mamy plan skończyć do końca przyszłego tygodnia całość cze strychem.

Tylko czemu to dziadostwo takie wnerwiające jest? Matko włazi wszędzie i gryzie jak diabli.

Co do samej jakości wełny to też masakra. Trafiają się super rolki a i trafiają się takie że po rozłożeniu już widać że kicha i się będzie rozpadać, rozwarstwiać. No ale dajemy radę.