MonikaC 10.11.2010 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Byliśmy dzisiaj w CZD u okulisty - z oczkami wszystko OK ufff wszystko to zmiany alergiczne więc od razu zapisałam tam Kondzia do poradni alegrologicznej. Wizyta prawdopodobnie pod koniec stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.11.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Rozumiem, ze kurz, ale ze alergeny siersciowie w wyprawionej skorze to juz przegiecie... Najgorsze jest to, ze alergie sie zmieniaja w trakcie zycia, nie znamy dnia ani godziny... Małgoś to prawda moja alergia pokarmowa objawiła się nagle i to w wieku lat 20 kilku i z taką siłą, że od razu trafiłam do szpitala bo się dusiłam - obrzęk gardła i duszności ja od dziecka przeszłam już najróżniejsze postaci alergii... Monia to dobrze, że się wyjaśniło i wiadomo co leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.11.2010 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Pasiu na razie wiem że to alergia - ale na co Króli to pewne a co jeszcze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Za maly na testy? To moze byc jakas reakcja krzyzowa, bez testow w ciemno mozna bardzo dlugo zgadywac. Pylenie odpada na szczescie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.11.2010 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Małgoś dzisiaj od swojej fryzjerki dostałam namiar na prywatny gabinet ponoć dobrej alergolog - pogadam ż mężem i zdecydujemy czy iść prywatnie czy czekać do stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 A przechodzi mu po tych kroplach? Jesli lekarz wysle Cie na testy to one i tak nie sa refundowane, wiec szkoda czasu. Z drugiej strony styczen to jeszcze jest dobry czas na wizyte, przed pyleniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.11.2010 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 A przechodzi mu po tych kroplach? Jesli lekarz wysle Cie na testy to one i tak nie sa refundowane, wiec szkoda czasu. Z drugiej strony styczen to jeszcze jest dobry czas na wizyte, przed pyleniem... no ale mój D był dwa tyg temu i nic nie płacił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 no ale mój D był dwa tyg temu i nic nie płacił Ooooooooo, to moze jakies zmiany pozytywne nastapily. Ja bylam wprawdzie prywatnie, ale laska mi powiedziala, ze i tak musialabym zaplacic za testy, to zaplacilam. Malo to nie bylo... No to skoro tak to czekaj, bo to nie sa male pieniadze, a jesli go nic nie dusi to wiesz, alergolog i tak bedzie musial najpierw zawalczyc z tym, co jest teraz, potem dopiero mozna zrobic cokolwiek dalej. Szykuje Ci sie co najmniej kilka wizyt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 śliczna wełenka za sznureczkami pewnie od razu cieplej w domku się zrobiło, co ? cieszę się, że z oczkami Kondzia OK, ale z alergią nie zazdroszczę moja I. nadal ma tylko alergię pokarmową (teraz największą na czekoladę) i mam nadzieję, że z niej wyrośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 10.11.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Małgoś dzisiaj od swojej fryzjerki dostałam namiar na prywatny gabinet ponoć dobrej alergolog - pogadam ż mężem i zdecydujemy czy iść prywatnie czy czekać do stycznia. Trochę i tak chyba musisz poczekać. Nam alergolog powiedziała, że żeby nie było żadnych wątpliwości co do wyniku testów, to trzeba poczekać 2 tygodnie po odstawieniu leków. Moja młodsza córka 2 tyg.temu wróciła cała spuchnięta z urodzin koleżanki - okazało się, przytulała kotka. Za tydzień też wybieramy się do alergologa i na testy. Mam nadzieję, że nie będzie uczulona na psy! Wystarczy pech z kotkiem:( Życzę zdrówka! A tak swoją drogą to super ta zasznurowana wełenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.11.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Dzień dobry Buźka Kondzia wygląda znacznie lepiej i oczka też. Dla mnie alergia tocoś dziwnego bo nigdy na nic nie byłam uczulona. Widziałam tylko jak D się męczy. No ale dosyć o chorobach. Wczoraj zawełnowaliśy łazienkę i przeszliśmy do pokoju Kondzia a tam ...... bawół i jak go ruszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Coooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Nooo to po bawolemu go rusz No dacie radę I pokaż zdjęcia jak daliście sobie radę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.11.2010 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Coooo? Noooo są nawet dwa, drugi u nas w sypialni i się gapi.... Nooo to po bawolemu go rusz No dacie radę I pokaż zdjęcia jak daliście sobie radę.... postaram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Ale za to na front i na zad jakie patrzenie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.11.2010 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Hejka No wczoraj zaszaleliśmy.Pokój młodego obłożony łazienka w 98% ukończona, zaczęliśmy naszą sypialnię i mówię Wam jak tam zimno w porównaniu z tymi pomieszczeniami gdzie jest już wełna. Mimo że jest to tylko pierwsza warstwa i to 12 cm to czuć różnicę.Mamy plan skończyć do końca przyszłego tygodnia całość cze strychem.Tylko czemu to dziadostwo takie wnerwiające jest? Matko włazi wszędzie i gryzie jak diabli.Co do samej jakości wełny to też masakra. Trafiają się super rolki a i trafiają się takie że po rozłożeniu już widać że kicha i się będzie rozpadać, rozwarstwiać. No ale dajemy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.11.2010 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Zdjęć nie mambo aparatu oczywiście zapomniałam a w telefonie bateria mi zdechła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.11.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Czesc Najdzielniejsza z Dzielnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.11.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Monia a jak kręgosłup znowu jak odrzutowiec do przodu pędzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.11.2010 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Hejka Eee tam zaraz najdzielniejsza - bardziej pasuje - najoszczędniejsza sknera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts