MonikaC 23.11.2010 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Dzień dobry Jakiegoś doła budowlanego mam ostatnio . W tym tygodniu na 100% zakończymy układanie pierwszej warstwy wełenki. Wieszaki już zamówiłam na allegro bo nigdzie nie mogliśmy dostać takich 27cm. Może w sobotę zabierzemy się za garderobę jak kupimy profile i płyty. Drzwi jak drzwi. Zwykłe proste bez szaleństw. Ale jak zabiorę aparat na budowę to cyknę fotkę. Cieplej ciutkę jest to fakt ale musimy założyć resztę grzejników bo te co są nie dają rady. Grzejnik do wiatrołapu fajny tylko ciekawa jestem ile kosztuje i jakie mamocowania - pomyślimy. Mam wizję na sufit i ściankę TV w salonie Coś takiego. Muszę dobre zdjęcie zrobić tego miejsca i wtedy nakreślić ale chodzi o to żeby był zarys o co chodzi Oczywiście podświetlenie led a w suficie będą pewnie chorsy - kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.11.2010 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Dobry pomysł. Dosunęłabym tylko ten sufit do ściany z oknami tarasowymi na tyle żeby ukryć za nimi szyny do zasłon i zrobić takie kotary na całą ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.11.2010 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 No właśnie tak zamierzam schować tam karnisz Dzisiaj w przedszkolu jest przedstawienie - Pożegnanie jesieni. Konrad będzie liśicem. Wczoraj zrobiłam mu z koszulki strój bo spodni już nie chciał "liściowatych" a teraz robię palce czarownicy na imprezę po przedstawieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.11.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Dokopałam się do komentów. Coś dzisiaj z tym kopaniem nie ten teges..... Halooo czy ktoś o mnie pamięta????? Pierwsze dni śniegu a ja już mam go dość!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.11.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 No pamieta, pamieta tylko zasypane bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 z tym śniegiem to chyba ogólne odczucie zniechęcenianie wiem czy to tylko mi strony nie działajątu jest link do strony Pana Józefa- metaloplastykahttp://www.jg-metaloplastyka.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.11.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 te zaspy ale udało się przedrzeć i jestem Moni, dzięki za namiary na wełenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.11.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Dzięki Myszko. Ja chcę coś w tym stylu Sama poręcz na 100%prosta jak na pierwszej fotce tylko wypełnienie jeszcze do konsultacji:) Bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.11.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Moni, dzięki za namiary na wełenkę mam nadzieję że się przydałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.11.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 mam nadzieję że się przydałam będę wiedzieć w tyg jak rozpatrzę kwestię transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.11.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 będę wiedzieć w tyg jak rozpatrzę kwestię transportu to trzymam kciuki żeby wszystko po Twojej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.11.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Toście znowu poszaleli...tyle roboty a ten śnieg, to wszystkich uziemił. Poszłam spacerkiem do sklepu po smalec dla sikorek, a na drodze niekończący ciąg samochodów wlokących się koło za kołem. Dobrze miałam, że nie musiałam nigdzie jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.11.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Cześć Gosiu! Teraz mi przypomniałaś -muszę wystrugać domek dla ptaszków Ja jutro młodego w domu zostawiam. Zresztą idę z nim do dermatologa więc nie opłaca się jechać do przedszkola przy takiej pogodzie rzez 45 min w jedną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.11.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 U mnie ptaszki olewają piękny, nowy domek z wyjątkiem sójek i srok A sikorki uwielbiają smalec stopiony z różnymi ziarnami. Wieszam takowe w starych siatkach po warzywach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.11.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 siatki - dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.11.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 i ja się przekopałam przez zaspy śnieg mnie dzisiaj dobił na maksa, dobrze, że udało mi się dzisiaj dość szybko opony zmienić, bo nie wiem jak bym dojechała do przedszkola po dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.11.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 U mnie śnieg po kolana a co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.11.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 przez ten śnieg to mi drzwi wewnętrznych dziś nie montują doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.11.2010 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Witanko. Ja już byłam rano na budowie, napaliłam w kominku, odśnieżyliśmy też troszkę. Śniegu jest po kolana Martwię się o grzejniki na górze i chyba zrobimy odcięcie i spuścimy z nich wodę bo temperatura na poddaszu ma średnio 3 st. Na dole jest lepiej. Po nocy było 11. Na kominku rano 15 więc szybko się napaliło. Lidka ja na oponach letnich jadę.... Wczoraj po Kondzia max 30km/h a i tak się ślizgałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Zagumkuj sie Monia, bo sie poslizgniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts