Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

Dzień dobry

Jakiegoś doła budowlanego mam ostatnio :(.

W tym tygodniu na 100% zakończymy układanie pierwszej warstwy wełenki. Wieszaki już zamówiłam na allegro bo nigdzie nie mogliśmy dostać takich 27cm.

Może w sobotę zabierzemy się za garderobę :) jak kupimy profile i płyty.

Drzwi jak drzwi. Zwykłe proste bez szaleństw. Ale jak zabiorę aparat na budowę to cyknę fotkę.

Cieplej ciutkę jest to fakt ale musimy założyć resztę grzejników bo te co są nie dają rady.

Grzejnik do wiatrołapu fajny tylko ciekawa jestem ile kosztuje i jakie mamocowania - pomyślimy.

Mam wizję na sufit i ściankę TV w salonie

Coś takiego. Muszę dobre zdjęcie zrobić tego miejsca i wtedy nakreślić ale chodzi o to żeby był zarys o co chodzi Oczywiście podświetlenie led a w suficie będą pewnie chorsy :) - kiedyś :)

sufit podwieszny&.jpg

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witanko.

Ja już byłam rano na budowie, napaliłam w kominku, odśnieżyliśmy też troszkę. Śniegu jest po kolana :( Martwię się o grzejniki na górze i chyba zrobimy odcięcie i spuścimy z nich wodę bo temperatura na poddaszu ma średnio 3 st. Na dole jest lepiej. Po nocy było 11. Na kominku rano 15 więc szybko się napaliło.

Lidka ja na oponach letnich jadę.... Wczoraj po Kondzia max 30km/h a i tak się ślizgałam.