MonikaC 30.11.2010 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Zagumkuj sie Monia, bo sie poslizgniesz. ale miałam skojarzenie Idę z młodym do dermatologa bo ta buźka dalej sucha i czerwonawa. Niech da mi jakiś specyfik do smarowania bo już żadne kremy nie pomagają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Zbieznosc zamierzona. Probowalas tego? http://www.ceneo.pl/944195 To jest rewelacja, u mnie kazda ranka na skorze goi sie w ciagu kilku godzin po tym kremie... Jest w takiej metalowej tubce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.11.2010 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Nonie niepróbowałam. Ale poczytam. Na razie młody dostałmaść o smarowania protopic 0,03% na atopowe zapalenie skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.11.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 a może on na wełne się tak uczulił Monia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.11.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 a może on na wełne się tak uczulił Monia? też już nad tym myślałam ale na budowę nie jeździ fakt że zawsze coś na sobie przyniesiemy Dzisiaj był pierwszy raz od miesiaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.11.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 oj to zycze zeby buzka sie wyleczyla Monia mieszkasz juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.12.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 DOBEREK choć jak patrzę przez okno to nie wiem czy to taki doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.12.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Monia mróz nie jest sprzymierzeńcem alergicznej skóry, trzeba dobrze natłuszczać. Próbowałaś Neutrogeny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.12.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Monia współczuję jeżeli mały ma AZS moja Zu dostaje takie suche placki na brzuchu jak tylko przez parę dni czekoladkę Kindera zje i też mamy do smarowania protopic, a Twój Mały te suche placki to ma gdzieś jeszcze czy tylko na buzi mnie jako dziecko leczyli na świerzb zanim ktoś wpadł na pomysł, że to AZS - ogólnie mam go do dziś a szczególnie nasila się jesienia i zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.12.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 a mi sie porobily suche placki na rekach:bash:swedzi okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.12.2010 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 oj to zycze zeby buzka sie wyleczyla Monia mieszkasz juz? Ale mnie rozbawiłaś - bardzo bym chciała tylko poddasze nie ocieplone do końca jeszcze g-k, podłogi, kuchnia i łazienka.... DOBEREK choć jak patrzę przez okno to nie wiem czy to taki doberek Tia rano o 6 było -22 Monia mróz nie jest sprzymierzeńcem alergicznej skóry, trzeba dobrze natłuszczać. Próbowałaś Neutrogeny? Na razie smaruję tylko tym co dała lekarka. Zobaczymy jakie to da efekty. Monia współczuję jeżeli mały ma AZS moja Zu dostaje takie suche placki na brzuchu jak tylko przez parę dni czekoladkę Kindera zje i też mamy do smarowania protopic, a Twój Mały te suche placki to ma gdzieś jeszcze czy tylko na buzi mnie jako dziecko leczyli na świerzb zanim ktoś wpadł na pomysł, że to AZS - ogólnie mam go do dziś a szczególnie nasila się jesienia i zimą Konrad ma placki głównie na buzi i takie rumieńce pod oczkami które go pieką.Te oczka drażnią go najbardziej i cięgle liże ręce i smaruje te oczy . Ma kilka pojedyńczych plamek na ciele ale są malutkie a mi sie porobily suche placki na rekach:bash: swedzi okrutnie Smaruj kremem Dzisiaj ranona budowie było 11stopni. W kominkujeszcze 18 więc nie tak źle. Był rano hydraulik i nas nieco uspokoił. Potempojechaiśmypo brykiet i profile. Wieczorem będziemy walczyć z obróbką okna w garderobie. A za oknem zima.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.12.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 piękna ta zima, przyznaj Z Synem masz problem, bo mały jeszcze, a co lekarka powiedziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.12.2010 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 piękna ta zima, przyznaj Z Synem masz problem, bo mały jeszcze, a co lekarka powiedziała? Zima piękna fakt ale ja ja dopiero polubię jak zamieszkam u siebie a teraz to tu odśnieżanie,tam odśnieżanie, jazda 2 razy w ciągu dnia na budowę,palenie i tak w kółko.... Lekarka nic nie powiedziała tylko przepisała maść i powiedziała że po tym przejdzie. Po tygodniu na kontrolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.12.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 nie cierpię takich mało komunikatywnych lekarzy a jaką maść przepisała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 hej Monia.... a może czas zrobić Kondziowi testy? zima faktycznie piękna.... tylko oby na święta znów nie było jak rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.12.2010 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Gosiu dostał Protopic 0,03% Nitka - cześć!!! Co tam u Ciebie babo? Zdjęcia jakieś dawaj!!!! Testy po wizycie u alergologa a mamy ją 4 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.12.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 to powinno pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 no cóż.... baba ma się niestety dobrze wczoraj zrobiłam pierwsze przymiarki do zakupów ozdóbek na świeta, nastawiłam 4 rodzeje nalewki i ... czekam za święta bo zima juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.12.2010 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Kurcze odebrałam młodego z przedszkola. Oczka strasznie wyglądają. Cała skóra dookoła oczy a w szczególności pod zaogniona a on biedny buczy że go pali . Posmarowałam atecortinem. Nitka a Wy na święta u w nowym domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.12.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 kurcze http://www.atopowe-zapalenie.pl/atopedia/Protopic Jest bardzo ważne, żeby nie stosować tej maści na zakażoną skórę. Jeżeli istnieje podejrzenie zakażenia (np. występuje wysięk), należy w pierwszej kolejności krótkoterminowo zastosować maści sterydowe oraz antybiotyki. Dopiero kiedy infekcja zostanie wyleczona, można zacząć stosować immunosupresję. czy On przypadkiem, nie miał zakażonej skóry pod oczami? Czy jesteś w stanie upilnować Syna by nie tarł oczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts