Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry

Wczoraj skończyliśmy garderobę. Okno obrobione :) Ale się cieszę!!!! Teraz tylko muszę kupić paczkę jakiejś cienkiej wełny żeby glify okna połaciowego ocieplić i można kleić folię i płyty. :wave:

Dopiero teraz czuć że jest cieplej i duuuużo ciszej niż w innych pomieszczeniach gdzie nie ma drugiej warstwy.

Dzisiaj zrobię kilka fotek :)

Jedziemy grzybki mocować w pokoju nad garażem do sufitu :)

-10 brrrr

Edytowane przez MonikaC

[ATTACH]33011[/ATTACH]Witam wieczorowąporą.

Oj Arniko sporo masz tego dachu.U mnie 300

Gosiu my chyba weźmiemy stopar isovera

Wieszaki pod profile sufitowe zamocowane i wypoziomowane :)

A to efekt naszej ostatniej pracy. Jeszcze tylko folia, płyty,troszkę zaprawy i można malować :)

DSC_3889..jpgDSC_3892..jpgDSC_3891..jpgDSC_3890..jpgDSC_3893..jpg

Edytowane przez MonikaC

Nitka ale ja termosu nie mam :)

Myszko daj spokój. Takie tam rzeźbienie w g.....e. Wkurza mnie troszkę to wszystko bo niby tylu doradców na forum a nikt prosto i zwięźle nie napisze co jak i dlaczego. Tylko tak dookoła tłumaczą żeby przypadkiem nie zakumać o co chodzi. Zresztą większość to tylko błędy potrafi wytykać ale żeby napisali że nie tak tylko takkkk to nie ma chętnego :bash:

Zamówiłam dzisiaj resztę grzejników. Utargowałam 58% rabatu :)

Bierzemy się porządnie za poddasze. Chciałabym do końca stycznia skończyć i mieć to z głowy. A potem gresy, sresy i inne duperele na które czekam z utęskieniem.

eeeee tam... po co termos.. ;) przecie to tylko wymówka by się wyrwac i spotkać, nie? no :)

Trzymam kciuki za ten terminowy termin z kg..

A i mam pytanie jak sie targuje 58% rabatu ? :o :o weż mnie naucz bo jestem przed zdaje się dość ciężkimi zakupami :D

Właśnie Monia, jak się targuje takie rabaciki ?

Pięknie poddasze wygląda i naprawdę chylę czoła przed waszą pracą

Nituś, a może przyjedziesz w przyszłym tygodniu do nas, co ? U mnie będzie skończona elewacja, więc będzie co oglądać, a i Monia też na pewno będzie chciała się pochwalić swoją pracą

No pewnie :) rzućcie tylko jakoś wcześn iem jakąs datą czy cuś.... ;)

Dziś widziałam niezły stół i krzesła do jadalni - tak na początek... nic wyhulanego, ale fajnie wyglądały ... musze pokazac małżonowi.. może się skusi ;)