MonikaC 08.12.2010 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Ale co grzejniczki???? Jakby co służę namiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Ale co grzejniczki???? Jakby co służę namiarem Jaka szkoda, że ja już mam wszystkie grzejniczki... Ale potrzebuję ładne termostaty... mają też coś takiego? No i jeśli obiecam, że nie wypiję ani kropli z obiecanej Nitce herbatki z termosu, to będę mogła się wprosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Jaka szkoda, że ja już mam wszystkie grzejniczki... Ale potrzebuję ładne termostaty... mają też coś takiego? No i jeśli obiecam, że nie wypiję ani kropli z obiecanej Nitce herbatki z termosu, to będę mogła się wprosić? koniecznie musisz się wprosić dawno u nas nie byłaś to może umówiłybyśmy się we wtorek albo środę, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Ale co grzejniczki???? Jakby co służę namiarem ja potrzebuję dobrego namiaru na grzejniki - tzn potrzebuję 2 grzejniki do garażu i 3 drabinki do łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 koniecznie musisz się wprosić dawno u nas nie byłaś to może umówiłybyśmy się we wtorek albo środę, co ? Z ogromną radością! Bo przecież Twoje łabądki muszę Ci dowieźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Z ogromną radością! Bo przecież Twoje łabądki muszę Ci dowieźć. to jest bardzo dobry pretekst, aby przyjechać może uda mi się również ściągnąć Zuzkę na spotkanie, więc zrobiłaby się z nas spora gromadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Dajcie znać jak ustalicie datę i godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Jaka szkoda, że ja już mam wszystkie grzejniczki... Ale potrzebuję ładne termostaty... mają też coś takiego? No i jeśli obiecam, że nie wypiję ani kropli z obiecanej Nitce herbatki z termosu, to będę mogła się wprosić? eee no ja się tą herbatką moge podzielić wszakże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 eee no ja się tą herbatką moge podzielić wszakże ty się lepiej wypowiedz który dzień ci odpowiada na wizytację Zuza też chętna na przyjazd, tylko musimy ustalić konkretny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Mnie najwygodniej poniedziałek, wtorek i czwartek... to rano.. środa i piątek dopiero po 13... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 wróć... ten poniedziałek odpada... reszta jw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Mnie najwygodniej poniedziałek, wtorek i czwartek... to rano.. środa i piątek dopiero po 13... to może w takim razie umówimy się we wtorek na godz. 10, 11 - tu muszą wypowiedzieć się dziewczyny, które będą dojeżdżać do nas, czy im taka godzina pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.12.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Doberek idę pooglądać co masz nowego fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Z ogromną radością! Bo przecież Twoje łabądki muszę Ci dowieźć. A nie miałaś ich u mnie???? to jest bardzo dobry pretekst, aby przyjechać może uda mi się również ściągnąć Zuzkę na spotkanie, więc zrobiłaby się z nas spora gromadka Szkoda, że mam tak daleko A do mnie wpadniecie też???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 to może w takim razie umówimy się we wtorek na godz. 10, 11 - tu muszą wypowiedzieć się dziewczyny, które będą dojeżdżać do nas, czy im taka godzina pasuje Mi wtorek pasuje, ale wolę 11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Mi wtorek pasuje, ale wolę 11. myślę, że innym dziewczynom też ta godzina będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Monia przyjezdzają do Ciebie jutro stolarze? U mnie mają byc po południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.12.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Monia przyjezdzają do Ciebie jutro stolarze? U mnie mają byc po południu Tak będą za godzinkę i zabierają mi skrzydełko . Potem chyba jadą do Ciebie HURRA ZLOCIK MAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Ale Wam fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.12.2010 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Ale Wam fajnie. No przecież zawsze jesteś mile widziana /to było zaproszenie/ Byli stolarze i skrzydło zabrali. Poprawki naniesione. Skrzydło pojawi się ponownie w połowie stycznia. Potrzebuję namiary na stelaże Grohe w dobrej cenie Lidzia oczywiście służę namiarem na grzejniczki tylko ja mam Purmo, drabinki też mają tylko nie wiem jakie. Musiałabyś znać model i im dać do wyceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts