Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gosia, docelowe drzwi wejściowe Moni pojechały się naprawiać, bo miały nieszczelne szybki i wiało pod nimi. W związku z tym panowie zabrali je do naprawy, a Monia zamontowała zastępcze

znaczy nic nowego... ten tego chciałam powiedzieć, że zdolna bestyjka z naszej Moni :lol2::wiggle: a swoją drogę drzwi za tyle kasy i niedoróbka i to w takie mrozy, dobrze, że jeszcze nie mieszkacie :o

hej dziewczyny ,

nie wiem jak jutrzejsze plany na spotkanie, ale ja nie moge być... B właśnie dostał znów gorączki... cały weekend gorączkował i myślałam, że w nocy był przełom i mam to już za sobą, ale niestety... wieczorem znów dostał 39.. :(

szkoda mi bardzo... musze zaczekać na następną zlotke....

Monia jak tam u Was? :)

ooo po nowym roku to może i moje Bąki będa zdrowe ;) Monia Ty sie nie przejmuj jeszcze nie raz CI się wprosimy ;) tylko do mnie jakos wszystkim za daleko ;)

no nic... jak w końcu zmontuje jako taką prowizorke kuchni to już nie bede miała oporów zapraszać :D bo teraz to wciąż jest tak nooo :rolleyes:

ooo po nowym roku to może i moje Bąki będa zdrowe ;) Monia Ty sie nie przejmuj jeszcze nie raz CI się wprosimy ;) tylko do mnie jakos wszystkim za daleko ;)

no nic... jak w końcu zmontuje jako taką prowizorke kuchni to już nie bede miała oporów zapraszać :D bo teraz to wciąż jest tak nooo :rolleyes:

nooo to jest u mnie :0