malgos2 09.12.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Dzieki Monia, i vice versa. Chwilowo mam przesyt wojazy, ale moze, moze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.12.2010 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Dzieki Monia, i vice versa. Chwilowo mam przesyt wojazy, ale moze, moze... Może nawiędzę Kraków na wiosnę, bobardzo chciałabym Kondziowi smoka pokazać Moje nowe drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.12.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 ja też się pisze na zlocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.12.2010 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 ja też się pisze na zlocik no nareszcie Ale się cieszę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.12.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 drzwi są druga klasa - bo pierwsza klasa pojechała się naprawiać szkoda tylko, że zajmie im to aż tyle czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.12.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 co z tymi drzwiami nie jestem w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.12.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Ale zaje...ste drzwi Genialny dizajn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.12.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 co z tymi drzwiami nie jestem w temacie Gosia, docelowe drzwi wejściowe Moni pojechały się naprawiać, bo miały nieszczelne szybki i wiało pod nimi. W związku z tym panowie zabrali je do naprawy, a Monia zamontowała zastępcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.12.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Gosia, docelowe drzwi wejściowe Moni pojechały się naprawiać, bo miały nieszczelne szybki i wiało pod nimi. W związku z tym panowie zabrali je do naprawy, a Monia zamontowała zastępcze znaczy nic nowego... ten tego chciałam powiedzieć, że zdolna bestyjka z naszej Moni a swoją drogę drzwi za tyle kasy i niedoróbka i to w takie mrozy, dobrze, że jeszcze nie mieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.12.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Bry widzę jakiś nalocik na druga stronę Warszawki się szykuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.12.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Bry widzę jakiś nalocik na druga stronę Warszawki się szykuje:D przyjedziesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.12.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 hej dziewczyny , nie wiem jak jutrzejsze plany na spotkanie, ale ja nie moge być... B właśnie dostał znów gorączki... cały weekend gorączkował i myślałam, że w nocy był przełom i mam to już za sobą, ale niestety... wieczorem znów dostał 39.. szkoda mi bardzo... musze zaczekać na następną zlotke.... Monia jak tam u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.12.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Nituś, szkoda bardzo Uściskaj B. i niech mu ta gorączka szybko odpuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.12.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 dzięki ... ale coś to takie dziwne... nic mu nie jest poza tą gorączką... jutro chyba nas czeka wizyta lekarska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.12.2010 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Buuu spotkania nie było. No ale spotkamy się pewnie po nowym roku w liczniejszym gronie więc nic straconego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.12.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Buuu spotkania nie było. No ale spotkamy się pewnie po nowym roku w liczniejszym gronie więc nic straconego już się zmówiłam z Rasią, że po nowym roku na pewno się spotykamy, więc zlocik na pewno trzeba zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.12.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Oj tak, tak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.12.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 ooo po nowym roku to może i moje Bąki będa zdrowe Monia Ty sie nie przejmuj jeszcze nie raz CI się wprosimy tylko do mnie jakos wszystkim za daleko no nic... jak w końcu zmontuje jako taką prowizorke kuchni to już nie bede miała oporów zapraszać bo teraz to wciąż jest tak nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.12.2010 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 ooo po nowym roku to może i moje Bąki będa zdrowe Monia Ty sie nie przejmuj jeszcze nie raz CI się wprosimy tylko do mnie jakos wszystkim za daleko no nic... jak w końcu zmontuje jako taką prowizorke kuchni to już nie bede miała oporów zapraszać bo teraz to wciąż jest tak nooo nooo to jest u mnie :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.12.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 tak CI się tylko wydaje bo dawno u mnie nie byłas :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts