Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie mów własnie bo Cie kura jajkiem trzaśnie :D

A tak serio... to do w miare nromalności kuchni mi brak i schodów... reszte oblecim miłością i pokojem na świecie :D

o w mordeczkę to mój dom będzie miłością i pokojem wręcz przepełniony tyle braków będziemy mieli :rotfl:

U nas nudy, nudy i nudy... Dalej walczymy z poddaszem. Idzie wolniutko bo to wszystko robimy w godzinach 19-21 i w soboty i niedziele.

Z nowości to burdelik /pokój nad garażem/ jest już w 90% zaprofilowany. Zostały tylko okna do obróbki i dwa profile cd do założenia ale czekamy na grzybki które zamówiłam przez internet :mad: Wczoraj zaczęłam już układać 2 warstwę wełenki. Dzisiaj też troszkę poukładałam bo byłam napalić w kominku i tak jakoś sięzłapałam i ułożyłamprawie trzy rzędy :) Zawsze to mały kroczek do przodu.

Jutro przyjeżdża hydraulik zamontować resztę grzejników.

Tak sobie marzę o takim grzejniczku do dolnej łazienki

http://systemyogrzewania.pl/photoNewsGalery/big/51047_big.jpg

Monia, a co to są te grzybki, które potrzebujesz ? Mi zostały jakieś materiały po k-g i może miałabym coś takiego u siebie

Daj mi proszę na PW namiar na swojego pana od schodów, plisss :)

Lidzia wyślę wieczorem. Potrzebuję wieszaków 27cmaleraczej nie będziesz miała :) Zamówiłam tylko czekam na pier....ą paczkę