Trajkotka 05.08.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Wracam sobie z wakacji a u Ciebie takie efekty ... pięknie się domek buduje! Teraz to juz Was nie dościgniemy ... ale tak to jest jak się ma ekipę ... a my budujemy systemem gospodarczym i jak najwięcej rzeczy chcemy zrobić sami Pozdrawiam gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.08.2008 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Trajkotka - u ciebie teraz też szybko pójdzie Lilan - ło matko co ja bym dała za wakacje Kasia - my drzwi chcemy dębowe więc problemu nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 05.08.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 MonikaC wakacje to w moim przypadku zbyt górnolotne słowo Byliśmy kilka dni w domkach w Krasnobrodzie- jakieś 40 minut od domu-tylko po to żeby zmienić środowisko, uwolnić się od mycia garów itp. W ciągu 4 dni byliśmy trzy razy na budowie , więc nie był to odpoczynek o jakim można marzyć. Strasznie imponująco wyglądają te kolumny. Zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.08.2008 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Lilian to rzeczywiście mało wypoczeliście Ja dzisiaj pierwszy raz od x czasu jestem w domu bo tak to od 10 do ok 14-15 spędzam życie w samochodzie i krąze budowa-składy-budowa-składy-budowa-skle a i jeszcze do banku wpadam po kasę No ale chatę sobie chociaz doprowadziłam do "prawie" porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 09.08.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 heloo ... strop zalany? ... u Was chyba nie padało? ... nam dzisiaj przerwało pracę na działce: od 10 pada, i to bez przerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.08.2008 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Trajkotka strop zalany wczoraj troszkę pokropiło ale dosłownie przez ok godzinkę i potem znowu było ładnie więc się udało. Dzisiaj postaram sie wkleić fotkia tobie życzę słonecznej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.09.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Dostałaś PnB po dwóch dniach?!?!?!?!?! Kurcze, ta Twoja okolica oprócz zajefajnej nazwy ma jeszcze supersprawny urząd, no pod wrażeniem jestem Bardzo fajne foty te z bliska zbrojeń i ciężarówek w tumanach kurzu - to Ty masz takie oko czy mąż? Czy może Wasz przesłodki synuś? PS I strasznie mi się podobają wole oka, wprawdzie koniec końców nas zachwycił projekt bez, ale.... A u Ciebie wole oka są jak na moje oko zrobione pierwszoklaśnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.09.2008 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Dorcia cieszę się żę zdjęcia się podobają tym bardziej że wszystkie no 99% robię ja :)Co do pozwolenia na budowę to chyba fart bo załatwiłam wszystkie dokumenty i kobitka w urzędzie też trafiła namsię super A wole oka.............wieczorem wstawię fotki z wczoraj - była wiecha a dach już cały jest zadeskowany i opapowany no i czekana dachóweczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.09.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Wow ależ masz zawodową wiechę góralską z ciupaską nawet A dachóweczka jaka będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.09.2008 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Dorcia wiecha zajefajna nie??? Normalnie wszyscy sąsiedzi się nią zachwycają i mówią że takiej nie widzieli - fakt ja też nie. Dachówka będzie Ruppa - Sirius kolor antracyt. Miał być Rubin z niemiec ale jak go przywieżli to okazało sie że nie jest barwiony w masie więc będzie Sirius na którego musimy czekać pewnie jeszcze z dwa tygodnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.09.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Gratuluję setnego posta i nowego ślicznego avatarka Jak ja bym chciała już mój rysuneczek zamienić na zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.09.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Dorcia jeszcze chwilka i się doczekasz To będzie teraz 101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.09.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 No no, wnęki na umywalki niech żyją! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.09.2008 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Dorcia - szkoda tylko że nierówne no ale trzeba bło z tą ścianą coś zrobić - to mam "coś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 03.10.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Śliczny dach- gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.10.2008 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Lilan dziękuję, a śliczny to mam nadzieję że dopiero będzie jak go skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekko 19.10.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Jak będziecie wstawiać okienka dachowe to przypilnujcie dobrze dekarzy. Najlepiej chyba kupić gotowy kołnierz foliowy Fakro, wtedy uniknie się błędów. A i jeśli te gąsiory będą wam ściągać z fabryki to tez się upewnijcie, ze dowiozą w najbliższym czasie - ja czekałem na 10 dachówek bocznych ponad miesiąc, aż w końcu sam się wybrałem do fabryki Braas'a i przywiozłem swoim autkiem, gdyż inaczej czekał bym w nieskończoność. PozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.10.2008 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Darekko kołnierz będzie Fakro a o jakie dokładnie błędy ci chodzi bo chyba jutro będą wstawiać okienka??? Wiem tylko, że okna przyszły w piątek ale nie przywieźli ich na plac bo akurat był w firmie nasz dekarz i odrzucił jakąś obróbkę i kazał przywiźć większą czy wyższą - nie wiem o co chodziło ale podobno ta druga duuuużo lepsza. To mnie zmartwiłeś tymi gąsiorami no ale powiedzieli, że do czwartku chyba skończą na cacy więc chyba reszta przyjdzie albo już przyszła tylko ja nic o tym nie wiem bo kończą inną robotę i może nie chcieli tak skakać z dachu na dach . Wiem, że będziemy czekać na kominki wentylacyjne ale to już mi nie przeszkadza bo dach będzie gotowy i wejdą tylko cztery dachówki podmenić. A i w przyszłym roku zrobią - jak to mówią "wydry" po ociepleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekko 20.10.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 mam na mysli kolnierz paraprzepuszczalny - cos takiegoi http://www.fakro.pl/htmli/148.php Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.10.2008 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 No tego cuda nie mamy. Jutro zapytam co i jak ale byłam dzisiaj na placu i akurat przywieźli resztę gąsiorów, dachówek i wszystkie kominki . Jutro będą kończyć a w środę montaż okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts