MonikaC 27.12.2010 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 W życiu nie jadłam kebaba wiesz ja późno spróbowałam i na początku mi nie smakował. Trzeba mieć dobrą metą. Teraz jeździmy do turka i robi pysznego, tylko że ja nie lubię w tych bułach tylko na talerzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.12.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 pewnie dobry nie jest zły, mnie jakos nie kusi....w ogóle jak tak pomyślę, to jest dużo popularnych rzeczy, których nigdy nie jadłam...np hamburger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.12.2010 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 pewnie dobry nie jest zły, mnie jakos nie kusi....w ogóle jak tak pomyślę, to jest dużo popularnych rzeczy, których nigdy nie jadłam...np hamburger matko to już jest zboczone malcia wiesz Na 15.30 mam fryzjera i teraz dumam - brunetka, blondynka? to że krótko to wiem ale jak kolorystycznie...... No i Kondzio idzie ze mną ale będzie miał ubaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.12.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 matko to już jest zboczone malcia wiesz Na 15.30 mam fryzjera i teraz dumam - brunetka, blondynka? to że krótko to wiem ale jak kolorystycznie...... No i Kondzio idzie ze mną ale będzie miał ubaw a już miałaś taki kolor ??? bo jakoś sobie w ciemnym nie wyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.12.2010 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 a już miałaś taki kolor ??? bo jakoś sobie w ciemnym nie wyobrażam miałam ciemny brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.12.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii w jakich się lepiej czujesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.12.2010 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 (edytowane) iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii w jakich się lepiej czujesz ?? i w tych i w tych - ale juz po ptakach Edytowane 27 Grudnia 2010 przez MonikaC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 A ja sie dobrze czuje w ciemnym blondzie, chociaz kontrowersyjny jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.12.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 i w tych i w tych - ale juz po ptakach i co jest???????????????? blond ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.12.2010 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 i co jest???????????????? blond ????? brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.12.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 brąz hohohoooooooooooo to mnie zaskoczyłas, stawiałam na blond Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.12.2010 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 jakoś tak się znudziłam już sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.12.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 no i jak jesteś ? brazów ci dostatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Sztuczna inteligencja mowisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.12.2010 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Sztuczna inteligencja mowisz. trzeba sobie jakoś radzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.12.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Dobrze, że Kondzio ozdrowiał. Fryzura nowa.... dobra rzecz.... I dla mnie święta takie nijakie... za dużo się działo... , i tak jakoś smutnawo mi było. Ale idzie ku nowemu i będzie dobrze Malcia a gdzieś Ty się uchowała, ze kebaba i hamburgera nie jadłaś... ale mnie zaskoczyłaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.12.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Monia to ja mam lepiej jak idę do fryzjera to nigdy nie wiem z czym na głowie wyjdę ani w jakim kolorze:lol2: i dobrze mi z tym;) teraz się dowiedziałam że włosy zapuszczam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.12.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Monia to ja mam lepiej jak idę do fryzjera to nigdy nie wiem z czym na głowie wyjdę ani w jakim kolorze:lol2: i dobrze mi z tym;) teraz się dowiedziałam że włosy zapuszczam:rotfl: oooooooooooooooooooooooo a to nowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.12.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Zuza dla mnie też ale jako że były długie lata kiedy włosy miałam do pasa to co mi tam szybko urosną ale nie sądzę żeby mi aż takie dał uzyskać ale jak powiedział tak robi teraz na karczku króciutko ale góra już dłuższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.12.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Kondzio już uzdrowiony szaleje w pokoju Byliśmy już u księgowej po dokumenty do zwrotu Vatu budowlanego /jest pani zadowolona/ i na zakupach. Zgadnijcie co sobie zażyczyło moje dziecko do jedzenie - frytki Ja dostałam taki milutki prezent pod choinkę, bo mi rozliczenie zrobione przywiózł Brat Księciunia w Wigilię... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts