Gosiek33 29.12.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Mnie od godziny zamiast zdjęć pokazują się czarne miejsca - dopiero po kliknięciu pokaż obrazek widzę zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.12.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 To dokleimy następne czarne zdjęcie Obyśmy się powprowadzali w tym nowym roku wreszcie, co? Dobrze myślimy, nie? Uściski http://www.zniknij.com/slides/Fotolia_28151194_XS.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.12.2010 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 To dokleimy następne czarne zdjęcie Obyśmy się powprowadzali w tym nowym roku wreszcie, co? Dobrze myślimy, nie? Uściski http://www.zniknij.com/slides/Fotolia_28151194_XS.jpg Bardzo dobrze myślicie, bardzo i DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.12.2010 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 No tak rok królika czy zająca wsio rabno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.12.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Byle nas dokicał we właściwe miejsce... My próbujemy malować pokoje na górze, ale mnie połamało trochę, sufity są wykańczające... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.12.2010 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 dokica, dokica eee tam pomalujcie tylko nad łózkami bo tam na sufit będziecie patrzeć a reszty nie zauważycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.12.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 To właśnie nad łóżkiem nie będziemy patrzeć . Jak mniemam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.12.2010 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 to zależy jak kto patrzy a tak serio to zazdroszczę Wam już tego malowania. A jak działka - podniesiona? Kominek wymurowany? Bo pamiętam, że miał być otwarty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.12.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Strasznie mało zrobiliśmy w tym roku, bo był ów schodzący rok dramatyczny zupełnie i strasznie nam dał w dupę finansowo. Ale na działkę wrzuciliśmy bodaj 16 czterdziestotonowych wywrotek ziemi (jeszcze nie koniec, ale jest już prawie dobrze), na pół gwizdka działa ogrzewanie (tylko podłogówka na dole), ale pompa trzyma 19 stopni bez łaski, w kominku się grzeje, chociaż wymaga jeszcze interwencji zduna... Myślę, że do czerwca jak dobrze pójdzie powinniśmy się przenieść. Traktuję to jako życzenie noworoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.12.2010 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 To super!!! A z finasami prawie zawsze wychodzi lipa i jest i za mało.... Ja mam nadzieję że w lipcu się przeprowadzimy. Małżonek akurat wziął urlop więc będzie czas na przeprowadzkę o ile się wyrobimy a roboty to u nas jest jeszcze duuuuużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.12.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 U nas też... Ale stanęło, że podłogi będziemy szukać wśród barlinkowych BKLek, bo to jednak znacznie taniej, kuchnię śladem myszy strzelimy z IKEI... Tylko niech jakaś kasiorka zacznie spływać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.12.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 A ja radze sie rozejrzec za stolarzem, ktory robi z foliowanego mdfu, naprawde teraz jest niezly wybor i mozna kuchnie taniutko sobie sprawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.12.2010 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Ufff bo ja już się bałam że to wstyd nie posiadać wszędzie parkietów litych, rasowych i kuchni na zamówienie a u nas też ikea będzie i chyba nawet panele na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.12.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Najpierw podłoga, potem dalej... Ale może to jest też pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.12.2010 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 foliowany mdf powiadasz pomacamy i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.12.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Ja nie mam parkietów, nawet w salonie nie mam paneli... są kafle... tylko w sypialniach są sztuczne panele.... I jest dobrze.... Życzę Monia i barankom też.... przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.12.2010 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Życzę Monia i barankom też.... przeprowadzki :hug:dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.12.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 foliowany mdf powiadasz pomacamy i zobaczymy Po cichutku Ci powiem, zeby nikt nie slyszal - moim zdaniem niczym sie nie rozni od lakierowanego jesli chcesz np. proste kolory - bialy, czarny, czerwony, na wysoki polysk. Sa tez inne udajace drewna, niektore bardziej niektore mniej udane. Wiadomo, ze lakier jest bardziej elegancki i niby mozesz sobie go przemalowac jak Ci sie znudzi, ale jak mam dac 10 tys. za kuchnie, ktora bede mogla przemalowac, to wole zaplacic 3 i jak mi sie znudzi dac kolejne 3 i miec wszystko calkiem nowe. Mozna poszalec z blatem, chociaz szczerze mowiac wyleczylam sie z szalenstw na ten temat tez, bo jest tyle fajnych laminatow, ze naprawde nie musze kroic nozem na blacie - kupie se deske do krojenia. A co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.12.2010 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Fajne lampy znalazłam na planeta lamp dzięki Irmie nad stół do wykusza http://www.planetalamp.pl/images/philips/404244813.jpg http://www.planetalamp.pl/images/eseo/clove403485913.jpg i ta strasznie mi się podoba i pasowałaby do kinkietów aluminiowych chorsa http://www.meble.it/allegro/lampy/flower/flower_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.12.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 czekam na komentarze ....: "bosz Monia, a jak Ty kurz z tego wytrzesz " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts