Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

Hej Monika,

a ten glikol to do ogrzewania?

Nam tez cos wlali przeciw zamarzajacego w rurki od podlogowki, ale juz standardowo, nie wiem co:cool: czekam na rozliczenie to moze nazwa bedzie ujeta.

Ale ty masz roboty z tymi stelazami !!! :yes:..juz sie ciesze ze mam prosty dwuspadowy dach:D....ale moglby byc jeszcze bardziej prosty:rolleyes:

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka...

właśnie przejrzałam dziennik.... super Wam idzie z tym ociepleniem... wymaga to duuużo siły i czasu, ale za to widac jak robota idzie do przodu. A jak już położycie płyty to dopiero będzie frajda, ze koniec blisko :) czego Wam życze jak najszybciej :)

Monia zastanawiam się co będziecie robić jeszcze ?:D jak tak dalej pójdzie to wykończycie cały dom od A-Z bez pomocy ekip :):yes:

oo jeszcze sporo, w sumie to większą resztę :)

Ekipy niech spadaja na drzewo. ;)

wiesz tak sobie właśnie o tym pomyślałam o tym jak dzisiaj upychałam wełnę i w rogu okazało się że źle docięlam bo wsadziłam tam łapę żeby sprawdzić....

Wczoraj mąż skończył obróbkę okien po jednej stronie w burdeliku i nareszcie zabrałam się za układanie drugiej warstwy wełenki na tej ścianie. Może dzisiaj skończę :)

Rano śmignęłamdoLidla po czarne i szare ręczniki do dolnej łązienki o takie

PL_56474_01_b..jpg

Kupiłam

2 70x140

4 50x100

3 30x50 /komplet/ musze jeszcze taki jeden kupić szary bo wzięłam tylko czarny.

Zapłaciłam 100. Chciałam kupić w Tchibo bo też są szare ale za 4 sztuki z przesyłką wyszło 176 zeta....

A w poniedziałek jadę bo komplet do kuchni

PL_56603_01_b..jpg

Za komplet 3 ściereczki do naczyń i 2 ręczniki kuchenne frotte 32,99 - szczele sobie dwa :) szary i lila :)

Taaa. Mieszkanie w niewykonczonym strrrrrasznie meczy. ;)

Super te reczniki. :)

meczy troche, ale jak ma sie porównanie w mieszkaniu o duzo mniejszej powierzchni to jednak mimo nie wykończenia jest super :)

Monia, zaległe na NOWY ROK, spełnienia marzen i dużo zdrówka żeby wykończyć tak jak sobie marzysz :)