mayadaski 06.01.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Hej Monika, a ten glikol to do ogrzewania? Nam tez cos wlali przeciw zamarzajacego w rurki od podlogowki, ale juz standardowo, nie wiem co:cool: czekam na rozliczenie to moze nazwa bedzie ujeta. Ale ty masz roboty z tymi stelazami !!! ..juz sie ciesze ze mam prosty dwuspadowy dach:D....ale moglby byc jeszcze bardziej prosty:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.01.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Hejka... właśnie przejrzałam dziennik.... super Wam idzie z tym ociepleniem... wymaga to duuużo siły i czasu, ale za to widac jak robota idzie do przodu. A jak już położycie płyty to dopiero będzie frajda, ze koniec blisko czego Wam życze jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.01.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Monia zastanawiam się co będziecie robić jeszcze ? jak tak dalej pójdzie to wykończycie cały dom od A-Z bez pomocy ekip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Ekipy niech spadaja na drzewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.01.2011 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Monia zastanawiam się co będziecie robić jeszcze ? jak tak dalej pójdzie to wykończycie cały dom od A-Z bez pomocy ekip oo jeszcze sporo, w sumie to większą resztę Ekipy niech spadaja na drzewo. wiesz tak sobie właśnie o tym pomyślałam o tym jak dzisiaj upychałam wełnę i w rogu okazało się że źle docięlam bo wsadziłam tam łapę żeby sprawdzić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.01.2011 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 spadam bo padnięta jestem.Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.01.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 spadam bo padnięta jestem. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.01.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 spadam bo padnięta jestem. Dobranoc słodkich snów wpadasz do mnie jutro na macanko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 dla chcącego nic trudnego Jezdzilam przez 5 lat, a przez 2 lata raz w tygodniu w te i z powrotem i jakos dalo sie. Ciebie oczywiscie Monia tez zapraszam, osobiscie pokaze Ci wszelkie luksferowe widoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.01.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Wczoraj mąż skończył obróbkę okien po jednej stronie w burdeliku i nareszcie zabrałam się za układanie drugiej warstwy wełenki na tej ścianie. Może dzisiaj skończę Rano śmignęłamdoLidla po czarne i szare ręczniki do dolnej łązienki o takie Kupiłam 2 70x140 4 50x100 3 30x50 /komplet/ musze jeszcze taki jeden kupić szary bo wzięłam tylko czarny. Zapłaciłam 100. Chciałam kupić w Tchibo bo też są szare ale za 4 sztuki z przesyłką wyszło 176 zeta.... A w poniedziałek jadę bo komplet do kuchni Za komplet 3 ściereczki do naczyń i 2 ręczniki kuchenne frotte 32,99 - szczele sobie dwa szary i lila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.01.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 o chyba i ja śmignę do Lidla doberek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.01.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Cześć Pasiulka Jak się mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.01.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Cześć Pasiulka Jak się mieszka dobrze? czasami lepiej czasami gorzej zależy na co akurat patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.01.2011 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 To patrz na te wykończone rzeczy Ja po przeprowadzce na poddasze chyba nie będę wchodziła wcale żeby się nie wkurzać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.01.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 (edytowane) To patrz na te wykończone rzeczy Ja po przeprowadzce na poddasze chyba nie będę wchodziła wcale żeby się nie wkurzać.... Monia ciężko będzie bo prawie nic nie skończone:bash: ale do wiosny może się ogarniemy Edytowane 7 Stycznia 2011 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Taaa. Mieszkanie w niewykonczonym strrrrrasznie meczy. Super te reczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.01.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Taaa. Mieszkanie w niewykonczonym strrrrrasznie meczy. Super te reczniki. meczy troche, ale jak ma sie porównanie w mieszkaniu o duzo mniejszej powierzchni to jednak mimo nie wykończenia jest super Monia, zaległe na NOWY ROK, spełnienia marzen i dużo zdrówka żeby wykończyć tak jak sobie marzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.01.2011 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 No nareszcie bo myślałam że już do nas nie zajrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.01.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 wpadniecie do nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Oj, że nie zajrzałam wcześniej... wpadłabym po te szare ręczniczki do tego Lidla... a teraz to mi się nie chce.... Ojjjj już nie dzisiaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts