Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hajka

Wełny nie skończyłam bo wczoraj mieliśmy okropny dzień na na budowie a raczej wieczór. Wszystko się popirdzieliło i trzeba chwilę poczekać aż się wyjaśni. No burdelik dzisiaj może po południu skończymy albo jutro.

Nie mam nawet humoru pisać o co chodzi. Może po weekendzie....Może jak dzisiaj coś ustalę... :offtopic:

Eeeeeeeeej nie ma takiego burdelu, ktorego nie mozna by naprostowac. ;)

Burdel to ja tam mam i to spory. Kurde nawet nie chcę myśleć o ilości kontenerów...

No powinno być dobrze :)

Skońzcyłam układać drugą warstwę na lewej ścianie z oknami.Mąż obrabia okienka po drugiej stroni ei i jak skończy to wpadam z 15 a potem folijka i płyty :)

Dzisiaj zamówiłam folię isovera i taśmy coro....

Negocjuję tez ceny na stelaże, kibelki, bidet i baterie :)

.... noooo :) super wieści :D

nie ma się co stresować... mnie na ten przykład panowie malarze pomalowali pokoje nie tymi kolorami które z nimi ustaliłam.... i żyje ;) mam zamiar pojechać im po kasie bo przez to brakło farby i wzrosła robocizna..... ale to już drobiazgi ;)

ja sama robiłam gładzie i sama gruntowałam... malowanie kolorami postanowiłam oddac fachofcom ;) by się nie stresować pasami na ścianie... wiem, że malować to trzeba umiec i nie bede sie brać za to, zwłaszcza, że samo malowanie bez gładzi i gruntu to już śmiszne pieniądze ;) 3,5 za m2 za warstwe

ooo a kiedy jest spotkanie?