lidszu 07.01.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 hej, skończyłaś układać wełnę ? ręczniki super - były w innych kolorach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.01.2011 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Hajka Wełny nie skończyłam bo wczoraj mieliśmy okropny dzień na na budowie a raczej wieczór. Wszystko się popirdzieliło i trzeba chwilę poczekać aż się wyjaśni. No burdelik dzisiaj może po południu skończymy albo jutro. Nie mam nawet humoru pisać o co chodzi. Może po weekendzie....Może jak dzisiaj coś ustalę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.01.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Monia... uszka do góry.... i tak zrobiliście znacznie więcej niż my wszyscy tutaj trzymam kciuki by znikł powód smutków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.01.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Eeeeeeeeej nie ma takiego burdelu, ktorego nie mozna by naprostowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 08.01.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Monia, uszy do góry. daj znać co i jak z niedzielą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Monia, na pewno wszystko się wyjaśni trzymam kciuki i głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.01.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Monia, wszystko będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.01.2011 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Eeeeeeeeej nie ma takiego burdelu, ktorego nie mozna by naprostowac. Burdel to ja tam mam i to spory. Kurde nawet nie chcę myśleć o ilości kontenerów... No powinno być dobrze Skońzcyłam układać drugą warstwę na lewej ścianie z oknami.Mąż obrabia okienka po drugiej stroni ei i jak skończy to wpadam z 15 a potem folijka i płyty Dzisiaj zamówiłam folię isovera i taśmy coro.... Negocjuję tez ceny na stelaże, kibelki, bidet i baterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.01.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 No i nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło! Hej Szalona Kobieto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.01.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 .... noooo super wieści nie ma się co stresować... mnie na ten przykład panowie malarze pomalowali pokoje nie tymi kolorami które z nimi ustaliłam.... i żyje mam zamiar pojechać im po kasie bo przez to brakło farby i wzrosła robocizna..... ale to już drobiazgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.01.2011 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 No i nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło! Hej Szalona Kobieto! złe jeszcze jest ale mam nadzieję że wyjdzie na dobre pod koniec tygodnia Nituś - ups może daltoniści się trafili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.01.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 ano... ja tam jestem przezorna i nawet puszki mieli po pokojach porozkładane a i tak wzięli wiadro i poszli do pokoju obok zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.01.2011 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 no nieźle - ja tam sama będę malować i głównie wszystko w bieli więc nie powinno być wpadek Nitka a Ty wpadasz do Lidki w tym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.01.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 ja sama robiłam gładzie i sama gruntowałam... malowanie kolorami postanowiłam oddac fachofcom by się nie stresować pasami na ścianie... wiem, że malować to trzeba umiec i nie bede sie brać za to, zwłaszcza, że samo malowanie bez gładzi i gruntu to już śmiszne pieniądze 3,5 za m2 za warstwe ooo a kiedy jest spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.01.2011 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 ooo a kiedy jest spotkanie? no wstępnie chyba na jutro ale trzeba Lidki zapytać bo ona we czwartek śmiga na narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.01.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 ... zobacze jak się rozlicze z malarzami.. jak dobrze i bede jutro już wolna... to oki.. jak będą poprawki to znów musze czekać do następnego raza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.01.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 okazuje się, że śmigam na narty w piątek wieczorem dopiero, więc cały tydzień jestem dostępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.01.2011 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 To może nalot do Ciebie zrobię i może do Malutkiej byśmy wpadły co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.01.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 To może nalot do Ciebie zrobię i może do Malutkiej byśmy wpadły co? nawiedzaj, zapraszam. Mam nadzieję, że będę się potem mogła wyrwać do Sylwii na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts