MonikaC 03.02.2011 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Dzięki raz jeszcze za życzonka - mam nadzieję że wszystkie się spełnią Nituś to super bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Wszystkiego naj i szybkiej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.02.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Dziękuję Arniko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Moniu spełnienia marzen Ci zycze, wszystkich, nawet tych ktore jeszcze przez Toba. DUUUza buzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Hejhoooo żyjesz? bo cos znikłaś... mam nadzieje, że zdrówko dopisuje i w robocie wsio w porząsiu współpraca z pewnym panem kamieniarzem zmierza do szczęśliwego mam nadzieje finału juz nie długo Cię zaprosze na wspaniała "kafke" wypitą przy mam nadzieje pięknym blacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.02.2011 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Hejhoooo żyjesz? bo cos znikłaś... mam nadzieje, że zdrówko dopisuje i w robocie wsio w porząsiu współpraca z pewnym panem kamieniarzem zmierza do szczęśliwego mam nadzieje finału juz nie długo Cię zaprosze na wspaniała "kafke" wypitą przy mam nadzieje pięknym blacie no spróbuj mnie tylko nie zaprosić a tak serio to cieszę się że mogłam pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 a co u was słychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.02.2011 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 nudy nudy i jeszcze raz nudy, nic nowego poza upychaniem wełny i dzierganiem stelaży. Aktualnie jesteśmy u młodego w pokoju. Jak tylko D zrobi stelaże a ja upchne tam wełenkę to płytujemy wsio i zabieramy się za sypialenkę naszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 nudy nudy i jeszcze raz nudy, nic nowego poza upychaniem wełny i dzierganiem stelaży. Aktualnie jesteśmy u młodego w pokoju. Jak tylko D zrobi stelaże a ja upchne tam wełenkę to płytujemy wsio i zabieramy się za sypialenkę naszą. super, że już pokój młodego robicie najważniejsze, że idziecie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Widze, że determinacja jest... to dobrze a jak z siłami ? ja wciąż trzymam kciuki i oby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.02.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 ja już myślałam, że się poddaliście a Wy nadal z wełną walczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.02.2011 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Hejka My mielibyśmy sie poddać????Nigdy w życiu tym bardziej teraz kiedy zostały dwa pokoje i to najtrudniejsze spytałam raz jednych fachowców od poddaszy o woła - woła nie robiliśmy ale "coś tam" zrobimy - to te "coś tam" i my zrobiliśmy . Widać już zarys i chyba wyjdzie zajebiście -przynajmniej nam się bardzo podoba Może za tydzień skończymy. W poniedziałek ma przyjść podnośnik do płyt. Cyba po skończeniu pokoju młodego opłytujemy jakiś pokoik a może już wszystkie i przejdziemy do naszej sypialni a tam więcej roboty bo jest spora i jeszcze ściankę działową trzeba postawić A potem przez najbliższe dziesięciolecia nie chcę widzieć wełny na oczy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 20.02.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Czy ja już pisałam, jak bardzo podziwiam Was i Wasz wysiłek? Baaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.02.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Cześć Famelio!!!! Dzięki dzięki!!!! Jak kominek śmiga? No i jak się mieszka? A my dzisiaj skończyliśmy woła - wyszło pięknie jeszcze tylko okno i róg i pokój młodego skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.02.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Monia - wielki szacuneczek i gartulacje !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.02.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Nadal pełna uznania chapo baux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 21.02.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 ja pierdziu, sami wole oko obrabiacie?! No:jawdrop:szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.02.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Czesc dzielna Moniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.02.2011 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Monia - wielki szacuneczek i gartulacje !!!!!!!!!!!!!!!! Nadal pełna uznania chapo baux Dzięi dziewczynki ja pierdziu, sami wole oko obrabiacie?! No:jawdrop:szacun! Już obrobiliśmy u Kondzia w pokoju - wyszło zajebiście!!!!! Czesc dzielna Moniu. Cześć dzielna Gosiu Kondzio ogląda właśnie Villę i pokazuje co chce w domu - no MYLION to za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.02.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Monia normalnie brak słów:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts