Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Hejhoooo :D

żyjesz? bo cos znikłaś... mam nadzieje, że zdrówko dopisuje i w robocie wsio w porząsiu :) współpraca z pewnym panem kamieniarzem zmierza do szczęśliwego mam nadzieje finału :) juz nie długo Cię zaprosze na wspaniała "kafke" :D wypitą przy mam nadzieje pięknym blacie

Hejhoooo :D

żyjesz? bo cos znikłaś... mam nadzieje, że zdrówko dopisuje i w robocie wsio w porząsiu :) współpraca z pewnym panem kamieniarzem zmierza do szczęśliwego mam nadzieje finału :) juz nie długo Cię zaprosze na wspaniała "kafke" :D wypitą przy mam nadzieje pięknym blacie

no spróbuj mnie tylko nie zaprosić :p a tak serio to cieszę się że mogłam pomóc :)

nudy nudy i jeszcze raz nudy, nic nowego poza upychaniem wełny i dzierganiem stelaży. Aktualnie jesteśmy u młodego w pokoju. Jak tylko D zrobi stelaże a ja upchne tam wełenkę to płytujemy wsio i zabieramy się za sypialenkę naszą.

super, że już pokój młodego robicie :D najważniejsze, że idziecie do przodu :D

Hejka

My mielibyśmy sie poddać????Nigdy w życiu :) tym bardziej teraz kiedy zostały dwa pokoje i to najtrudniejsze spytałam raz jednych fachowców od poddaszy o woła - woła nie robiliśmy ale "coś tam" zrobimy - to te "coś tam" i my zrobiliśmy :) . Widać już zarys i chyba wyjdzie zajebiście -przynajmniej nam się bardzo podoba :) Może za tydzień skończymy.

W poniedziałek ma przyjść podnośnik do płyt. Cyba po skończeniu pokoju młodego opłytujemy jakiś pokoik a może już wszystkie i przejdziemy do naszej sypialni a tam więcej roboty bo jest spora i jeszcze ściankę działową trzeba postawić :sick:

A potem przez najbliższe dziesięciolecia nie chcę widzieć wełny na oczy!!!!

Monia - wielki szacuneczek i gartulacje !!!!!!!!!!!!!!!!

Nadal pełna uznania chapo baux

Dzięi dziewczynki :)

ja pierdziu, sami wole oko obrabiacie?! No:jawdrop:szacun!

Już obrobiliśmy :lol2: u Kondzia w pokoju - wyszło zajebiście!!!!!

Czesc dzielna Moniu. :)

Cześć dzielna Gosiu :)

Kondzio ogląda właśnie Villę i pokazuje co chce w domu - no MYLION to za mało :rotfl: