nitubaga 23.02.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Malka Ty przyznaj sie od razu, że chciałabys mieć taką huśtawke ona to by nawet może i mnie podniosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.02.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 baaa już sobie nawet poogladałam jak to działa i zawiedziona jestem bo one tylko do 3,5 m podnoszą ....a ja lubię ekstrim tak z 10 m...hmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Wiesz co Monia... Normalnie padlam z wrazenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.02.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Też uwielbiam takie gadżety budowlane... zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.02.2011 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Garderoba prawie skończona. Wczoraj zamontowaliśmy płyty. Zostało tylko okno i to całe mizianie ale to już jak będzie cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.02.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Nawet nie wiem jak jeszcze Cię chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.02.2011 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Dzięki Gosiu . Powiem tak ryczeć mi sie chciało jak popatrzyłam na te płyty w garderobie - a co będzie jak pokój nad garażem zrobimy - chyba się na jakąś terapię zapiszę po tym wszystkim. Tak sobie stałam w progu, patrzyłam i myśłałam- kurde sami to zrobiliśy, sami własnymi rękoma - to sąnasześciany i to w pełnym tego słowa znaczeniu Duma to chyba mało powiedziane No i ażsię chce teraz robić. Teraz jak najszybciej chciałabym skończyć z wełną i zabraćsię za płytowanie Aaa zapomniałam -wstawiłam zdjęcia w dzienniku pokoju Kondzia z obrobionym wołem - podoba się?,bo nam strasznie. Teraz tylko dokończyć tam wełenkę i zmykamy do naszej sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.02.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Nooo jak ja Cię rozumiem :D:D jak się wzięłam za gładzie to po garderobie myślałam, ze pizdne tym w kąt i niech się inni męczą ale po 100 m2 zjebanej roboty zaczęło wychodzić i teraz mampiknie i za darnoche I Ty tez tak będziesz miała a teraz ide do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.02.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Kiedy właśnie patrząc jak skomplikowane te profile, całe to rusztowanie dla płyt - testem w totalnym szoku, że to zrobiliście sami, i na dodatek płytami sami to wykańczacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.02.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Nooo piknieeee Dawja fote z płytami niechże już na gotowo oblukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.02.2011 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ja wiem poddasze jak każde inne no prócz bawołów ale tu pójdą płyty gięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.02.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ja też się przyłączam do zachwytów i podziwów dla was Wieeeeelkiiiiiii szacun za to, że sami to robicie i że pięknie wam to wychodzi A pomocnika niezłego zakupiliście, niech wam dobrze służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.02.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 szacun Moniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.02.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Moniś, co ja tu moge dodać... dziewczyny wszystko powiedziały strasznie dzielni jesteście, a zwłaszcza Ty, bo to naprawdę mało babskie zajęcie ogromna satysfakcja zostaje i pewność, że zrobione najlepiej jak można, bo dla siebie pięknie te woły obrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.02.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Normalnie, jestem pełna zachwytu, podziwu, uznania.I rozumiem jak Cię cieszą te wszystkie prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.03.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Monia jesteście NIEMOŻLIWI :yes: wół piękny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.03.2011 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Hejka Dzisiaj zrobiłam Rasiowe faworki - pierwszy raz w życiu i wyszły pyszne. Kondzio co chwilkę przychodził po dokładkę komentując yhmmmm ale pyszne! Z życia budowlańca to wczoraj pokryłam pół sufitu u Kondzia w pokoju. Ponieważ jest tam kiepski dostęp teraz będę układać druga warstwę na tym co już jest a potem dokończę pierwszą i ułożę drygą tak do samej ściany gdzie drugą już położę ze strychu No i zamówiłam wreszcie stelaże do wc grohe i bidetu geberit bo różnica w cenie między grohe była prawie 200 zł Jakby co polecam pod względem cenowym bo jakości jeszcze ocenić nie mogę - http://www.wszystkodolazienki.eu/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.03.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 nooo i już niedlugo nam pokażesz śliczny bidecik i kibelek zamontowany jak się patrzy w łazience dawaj foty faworek bo ja dziś tylko o pączkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.03.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 A jakie to są Rasiowe faworki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.03.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 No proszę i kolejne talenty się ujawniają.... faworki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts