Malutka_ 15.03.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Monia nie bede sie powtarzac na stronie odnosnie waszych postepow kilka rolek nam zostanie - może dywanik wydziergam Dobra spadam net oddać bo mamy aktualnie play-a na próbę.Mam nadzieję że najpóźniej do piątku przyślą nam docelowy. sprawdz zasieg. jak bedziesz chciala porownac z blueconnectem to zajedz do mnie jak ja kupowalam to akurat byl najlepszy zasieg ery, ale to bylo dawno wiec wszystko moglo sie zmienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.03.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Witaj w sieci kobieto pracująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.03.2011 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 cześć Gosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.03.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Hej Monia:) fajnie, ze znów jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.03.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Cześć Dzielna Kobieto czy Wy sami będziecie też te płyty gipsowe szpachlować, gipsować i szlifować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.03.2011 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Cześć Dzielna Kobieto czy Wy sami będziecie też te płyty gipsowe szpachlować, gipsować i szlifować? no co za pytanie????? oczywiście że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.03.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 no co za pytanie????? oczywiście że tak no tak, sorki my wiosną praktycznie wszystkie k-g powierzchnie (c-w zresztą też) musieliśmy ręcznie poprawiać przed malowaniem i ja mam do tej pory prawy bark niedoleczony od szlifowania, więc nie szalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.03.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Eee pewnie szlifowanie to MOnia zostawi monszowi zawsze wredniejszą robote u nas robi Trzeszczący Hejka haki kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 21.03.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Kurczę, powiadomienia z Twoich wątków przychodzą do mnie uszkodzone - muszę kopiowac link "ręcznie". Cieszę się, że testy wyszły po Waszej mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.03.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Kurczę, powiadomienia z Twoich wątków przychodzą do mnie uszkodzone - muszę kopiowac link "ręcznie". Cieszę się, że testy wyszły po Waszej mysli ja mam tak samo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.03.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Monia, cieszę się, że testy wypadły pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.03.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 ja mam tak samo:( Już wcześniej pisałam, u mnie podobnie, i zgłaszałam to do moderacji ale na razie jest bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.03.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Przeklejam z dziennika, sorry, że się wpisałam kciuki trzymam, ale uzbrój się w cierpliwość w tym CZD dobrze, że nie wziewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.03.2011 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Do mnie też takie przychodzą i mnie to wkurza Cześć Wszystkim Nituś - no pewnie że kupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.03.2011 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Małżonek wczoraj zabrał się za szpachlowanie garderoby a ja foliuję pokój nad garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 22.03.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Gnę się w ukłonach podziwu - my wymiękliśmy i własnie ekipa nas ogipsowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Cześć Wszystkim Nituś - no pewnie że kupione noooo to będziesz miała totalne szaleńswto w domu :D:D witamsię ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.03.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Monika tak zrobiłam - napisałam do admina: Od wczoraj dostaję jako powiadomienie taki mail: Witaj Gosiek33, nitubaga odpowiedział właśnie w temacie --<>-- - w forum Dzienniki budowy - komentarze na Forum Murator. Link do tematu: http://forum.muratordom.pl/showthrea...0&goto=newpost Aby zapoznać się z treścią wiadomości kliknij powyższy link. Temat może zawierać więcej odpowiedzi, ale nie otrzymasz ponownie takiego powiadomienia jeśli nie odwiedzisz forum. Z pozdrowieniami, Forum Murator team Tu właśnie link jest nieaktywny. Jest to jedyny użytkownik od którego raptem dostaję takie zawiadomienia, inne są w porządku z aktywnymi linkami? Zobaczyłam jak się post zapisał i w poście jest aktywny ki diabeł? to odpowiedź Proszę w swoich ustawieniach zmodyfikować subskrypcję wątków na forum. na razie usunęłam subskrybcję Twojego wątku i zobaczę czy zadziała:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 o masz... a ja takich nie dostaje. To pewnikiem coś w ustawieniach. Natomiast zdarza mi się, że jak chce przyczytac kolejną strone komentarzy i klikam numer strony - to mi otwiera reklame lub zupełnie inny, nowy watek na forumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.03.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Oj i tak nic nie pomogło - znowu dostałam powiadomienie z nieaktywnym linkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts