Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

Monia nie bede sie powtarzac na stronie odnosnie waszych postepow :)

kilka rolek nam zostanie - może dywanik wydziergam :D

Dobra spadam net oddać bo mamy aktualnie play-a na próbę.Mam nadzieję że najpóźniej do piątku przyślą nam docelowy.

sprawdz zasieg. jak bedziesz chciala porownac z blueconnectem to zajedz do mnie :) jak ja kupowalam to akurat byl najlepszy zasieg ery, ale to bylo dawno wiec wszystko moglo sie zmienic.

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monika tak zrobiłam - napisałam do admina:

Od wczoraj dostaję jako powiadomienie taki mail:

Witaj Gosiek33, nitubaga odpowiedział właśnie w temacie --<>-- - w forum Dzienniki budowy - komentarze na Forum Murator. Link do tematu: http://forum.muratordom.pl/showthrea...0&goto=newpost Aby zapoznać się z treścią wiadomości kliknij powyższy link. Temat może zawierać więcej odpowiedzi, ale nie otrzymasz ponownie takiego powiadomienia jeśli nie odwiedzisz forum. Z pozdrowieniami, Forum Murator team

Tu właśnie link jest nieaktywny. Jest to jedyny użytkownik od którego raptem dostaję takie zawiadomienia, inne są w porządku z aktywnymi linkami?

Zobaczyłam jak się post zapisał i w poście jest aktywny ki diabeł?

to odpowiedź

Proszę w swoich ustawieniach zmodyfikować subskrypcję wątków na forum.

na razie usunęłam subskrybcję Twojego wątku i zobaczę czy zadziała:rolleyes:

o masz... a ja takich nie dostaje. To pewnikiem coś w ustawieniach.

Natomiast zdarza mi się, że jak chce przyczytac kolejną strone komentarzy i klikam numer strony - to mi otwiera reklame lub zupełnie inny, nowy watek na forumie :o