Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miały być drewniane ale jakoś tak ich nie czuję potem zachorowałam na ciemny grafit ale to podobno kiepski pomysł i tak sobie w sumie przymierzyłam i rzeczywiście za bardzo rzuca się w oczy a skoro mam dostęp do konglomeratu wdobrej cenie to chyba skorzystam. Ale wszelkie balerony odpadają. Rasia z Irmą naprowadziły mnie na jasne i dzisiaj dostałam kilka próbek i chyba ze dwie godziny siedziałam i dumałam i czekam na większe próbki :o.

Od jakiegoś czasu nie mogę do Ciebie zajrzeć...... Musiałam się gimnastykować żeby wejść...

Biały jest fajny. Tylko uwaga, bo konglomeraty, rysują się.... Miałam w blokach i mam teraz. Jestem zadowolona, bo kurzu na nich nie widać, mam boticzino, czy jakoś tak i są fajne, ale są miękkie i się rysują....

Buziaki zostawiam :)

Czekam na większe próbki - generalnie Polare albo ten pierwszy Bianco Carrara gr 3cm.

Dalej działamy na poddaszu. Skończyliśmy płytować pokój nad garażem i zostały tylko okna - może dzisiaj się za nie zabiorę. Jak skończę to ruszam do młodego pokoju z folią a w tym czasie małżonek skończy stelaż w naszej sypialni i będę mogła ta wełnę dokończyć.

Oj myślałam że z tym płytowaniem to szybciej pójdzie.

Aaaa i zamówiłam gres na parter :) Całe 60m2 Affrona /Grafift/ w półpolerze 65,5x65,5. Będzie na początku przyszłego tygodnia :)