Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No siem odwiedzajom i znaku nie dajom by sie przyłączyc no!

;)

hejka :)

zawsze jesteś mile widziana :)

Wczoraj przyjechał gres. Matko ile tego było - 1,5T. I oczywiście juz na pierwszej paczce palucha sobie przycięłam i krwiak mi się zrobił a bolało jak diabli. Oczywiście jedno opakowanie musiałam wyłożyć na podłogę i luknąć jak to będzie wyglądało - ehhh np cudnie i już się doczekać nie mogę jak na stałe będą na podłodze .

Polecam też sklep goldgres.pl - affrona kupiłam u nich w rewelacyjnej cenie i zgodnie z moją prośbą wszystkie opakowania były z jednej serii.

Wczoraj zamocowaliśmy wieszaki do Kondziowej huśtawki w jego pokoju i mogę już dokleić ostatni kawałek folii - czyli będzie można już płytować.

No i czas zabrać się w końcu za układanie wełny w naszej sypialni ale taaak mi się nie chce.....:sick:

Malutka - jak oko? I zapomniałam się ostatnio zapytać - Jak młody dostał się?

Monia, chcesz powiedzieć że sama rozładowałaś ten gres ?????????!!!!!!!!!!!!!!!!

nieeee tona małżonka, połówka moja :)

Hej Moniu.:) Czy monitowałaś już u admina, żeby zrobili coś z tą niemożnością wejścia do Twoich komentarzy z powiadomienia?

Buziaki zostawiam i gratuluję 1,5 tony podłogi! :D

kurcze juz dwa razy i nic :( strasznie mnie wkurza to kopiowanie linku http://www.cosgan.de/images/midi/boese/e045.gif

Cześć Monika :)

fajna umywalka - to do tej łazienki zaprojektowanej przez Irmę?

o kabinie to trudno mi coś wiecej napisać, bo fotka jakaś mała albo ja kiepsko widzę :rolleyes:

tempem zabudowy poddasza to sobie jakoś specjalnie główki nie zaprzątaj, przecież oprócz tej budowy to jeszcze chodzicie do pracy no i są też inne obowiązki. uważam, że świetnie dajecie sobie radę :)