lidszu 04.04.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Monia, wiem, że jesteście zmęczeni, ale to już naprawdę końcówka. Niedługo skończycie, zobaczysz Zdrówko zostawiam dla Kondzia, nich oczko szybko się goi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.04.2011 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Macałam dzisiaj u Lidki baterie Paffoni Level - są cudowne! I zdania nie zmienię - Level i koniec kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.04.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 jako oko młodego ????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.04.2011 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Opuchlizna zeszła ale odczyn alergiczny jeszcze się utrzymuje. Mam nadzieję że jutro będzie już lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.04.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Macałam dzisiaj u Lidki baterie Paffoni Level - są cudowne! I zdania nie zmienię - Level i koniec kropka A ja dziękuję za miłe popołudnie i odwiedziny głowa do góry, niedługo będziesz mieć piękne podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.04.2011 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 A ja dziękuję za miłe popołudnie i odwiedziny głowa do góry, niedługo będziesz mieć piękne podłogi Nooo jutro namacalnie a kiedy pod nogami - kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.04.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Opuchlizna zeszła ale odczyn alergiczny jeszcze się utrzymuje. Mam nadzieję że jutro będzie już lepiej. to ściskam kciuki za oczekujący efekt !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.04.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 No siem odwiedzajom i znaku nie dajom by sie przyłączyc no! hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 05.04.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Monia, dobrze, że już Kondziowi lepiej bo jak reka boli to pal szesc, ale oko to juz wyzsza szkola jazdy... nie zazdroszcze mu. Trzymam kciuki za szybkie płytowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.04.2011 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 No siem odwiedzajom i znaku nie dajom by sie przyłączyc no! hejka zawsze jesteś mile widziana Wczoraj przyjechał gres. Matko ile tego było - 1,5T. I oczywiście juz na pierwszej paczce palucha sobie przycięłam i krwiak mi się zrobił a bolało jak diabli. Oczywiście jedno opakowanie musiałam wyłożyć na podłogę i luknąć jak to będzie wyglądało - ehhh np cudnie i już się doczekać nie mogę jak na stałe będą na podłodze . Polecam też sklep goldgres.pl - affrona kupiłam u nich w rewelacyjnej cenie i zgodnie z moją prośbą wszystkie opakowania były z jednej serii. Wczoraj zamocowaliśmy wieszaki do Kondziowej huśtawki w jego pokoju i mogę już dokleić ostatni kawałek folii - czyli będzie można już płytować. No i czas zabrać się w końcu za układanie wełny w naszej sypialni ale taaak mi się nie chce..... Malutka - jak oko? I zapomniałam się ostatnio zapytać - Jak młody dostał się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.04.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.04.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Monia, chcesz powiedzieć że sama rozładowałaś ten gres ?????????!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.04.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Hej Moniu. Czy monitowałaś już u admina, żeby zrobili coś z tą niemożnością wejścia do Twoich komentarzy z powiadomienia? Buziaki zostawiam i gratuluję 1,5 tony podłogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.04.2011 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Monia, chcesz powiedzieć że sama rozładowałaś ten gres ?????????!!!!!!!!!!!!!!!! nieeee tona małżonka, połówka moja Hej Moniu. Czy monitowałaś już u admina, żeby zrobili coś z tą niemożnością wejścia do Twoich komentarzy z powiadomienia? Buziaki zostawiam i gratuluję 1,5 tony podłogi! kurcze juz dwa razy i nic strasznie mnie wkurza to kopiowanie linku http://www.cosgan.de/images/midi/boese/e045.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.04.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 ja do ciebie wchodzę przez subskrypcje i nie mam żadnego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.04.2011 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 no w sumie też tak można ale ja się przyzwyczaiłam przez powiadomienia na mailu i strasznie mnie to wkurza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.04.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 i jak affrony się podobają?tego ciffiala to chyba mam gdzieś na stanie jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.04.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 no w sumie też tak można ale ja się przyzwyczaiłam przez powiadomienia na mailu i strasznie mnie to wkurza! ja za to w ogóle nie używam powiadomień na maila, mam je wyłączone, bo mnie ich ilość strasznie wkurzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.04.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Cześć Monika fajna umywalka - to do tej łazienki zaprojektowanej przez Irmę? o kabinie to trudno mi coś wiecej napisać, bo fotka jakaś mała albo ja kiepsko widzę tempem zabudowy poddasza to sobie jakoś specjalnie główki nie zaprzątaj, przecież oprócz tej budowy to jeszcze chodzicie do pracy no i są też inne obowiązki. uważam, że świetnie dajecie sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.04.2011 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 To łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts