Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej! Patrzę i podglądam. Fajnie macie:) Dachówka świetna! Taka jak u nas:)

Mam pytanie - kto jest producentem Waszych drzwi wejściowych i ile kosztowały, jeśli to nie tajemnica?

A na ospę stanowczo lepsza jest gencjana - po białym pudrodermie niestety zostają ślady - wgłębienia:( I to nie od drapania. Nieświadoma smarowałam synka. Na kontroli po ospie druga lekarka powiedziała mi, że pod skorupką z białego mazidła robią się idealne warunki do zatrzymywania wilgoci i krostki się nie wysuszają. Niestety prawda:(

Córeczkę smarowałam już gencjaną:)

Hej! Patrzę i podglądam. Fajnie macie:) Dachówka świetna! Taka jak u nas:)

Mam pytanie - kto jest producentem Waszych drzwi wejściowych i ile kosztowały, jeśli to nie tajemnica?

A na ospę stanowczo lepsza jest gencjana - po białym pudrodermie niestety zostają ślady - wgłębienia:( I to nie od drapania. Nieświadoma smarowałam synka. Na kontroli po ospie druga lekarka powiedziała mi, że pod skorupką z białego mazidła robią się idealne warunki do zatrzymywania wilgoci i krostki się nie wysuszają. Niestety prawda:(

Córeczkę smarowałam już gencjaną:)

Witaj Balbina

Drzwi zmawiałam tu: http://www.stolarkaloboda.pl/ koszt 6500

Kondzio spał od 18 do 7 :jawdrop:

Przez noc wyskoczyło mu kilka kropek ale nie jest tak źle wszystkiego jest z 25. Tylko zaczyna sie drapać

Witaj mamusiu ospowicza :) Teraz bezpiecznie będziecie na balkon wychodzić :wiggle:

Monia czy nadal tak masz, że powiadomienia z Twoich komentarzy przychodzą nieaktywne. To jedyny dziennik i komentarze, które tak u mnie wyglądają :(

Oj Gosiu nawet nie wieszjaksię z tych balustrad cieszę a głównie ze względu na Kondzia.

kurcze a te powiadomienia już mnie wkurzają pisałam i nic z tym nie robią :(

Barierki super! :D Ospa nie! Ale Kondzo dzielny młody człowiek - da radę. Mój miał ospę mniej więcej w tym samym wieku co jest teraz Kondzio i był cały zadowolony z róznych fioletowych malowideł, które mu uskuteczniałam na ciele. Wyglądał jak obraz.:D

Zbigniew100 dzięki. A wolik no cóż chcieliśmy mieć całe dachówki bez cięcia to mamy. Trzeba było gdzieś to zmieścić.

Cześć Rasieńko! Oj z tym malowaniem to myślałam, że łatwo pójdzie i zabawnie a on jak usłyszał, że w kropki będzie to się prawie rozryczał. No ale dzisiaj dał się ładnie pomalować i mam w domu biedronkę :)

zapomniałam napisać że pan od barierek nazwał moje balustrady pogrzebaczami :rotfl:bo takie proste bez zawijasów i innych dodatków. Ogólnie chyba był niepocieszony z tak skromnego zamówienia bo ciągle namawiał mnie na bardziej eleganckie.

moi panowie od elewacji usilnie mnie namawiali, aby nie przemalowywała kanarkowego koloru, bo jest taki piękny :rotfl:

tak, więc nie przejmuj się panem. Ważne, że tobie się podobają :D