MonikaC 05.05.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 źle, a kto mówi,że to źle upadając nigdy kosci ogonowej nie obijesz...a to ponoć strasznie boli o muszę nad tym pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.05.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Monia, kto jak kto, ale Ty powinnaś wiedzieć, że TA szklanka jest do połowy pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Malka nie ponoć tylko boli jak cholera i zapewniam Cię że i wielka dooopa nie ochroni przed obiciem kości ogonowej:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 05.05.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Hej! Patrzę i podglądam. Fajnie macie:) Dachówka świetna! Taka jak u nas:) Mam pytanie - kto jest producentem Waszych drzwi wejściowych i ile kosztowały, jeśli to nie tajemnica? A na ospę stanowczo lepsza jest gencjana - po białym pudrodermie niestety zostają ślady - wgłębienia:( I to nie od drapania. Nieświadoma smarowałam synka. Na kontroli po ospie druga lekarka powiedziała mi, że pod skorupką z białego mazidła robią się idealne warunki do zatrzymywania wilgoci i krostki się nie wysuszają. Niestety prawda:( Córeczkę smarowałam już gencjaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.05.2011 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Witaj mamusiu ospowicza Teraz bezpiecznie będziecie na balkon wychodzić Monia czy nadal tak masz, że powiadomienia z Twoich komentarzy przychodzą nieaktywne. To jedyny dziennik i komentarze, które tak u mnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.05.2011 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Hej! Patrzę i podglądam. Fajnie macie:) Dachówka świetna! Taka jak u nas:) Mam pytanie - kto jest producentem Waszych drzwi wejściowych i ile kosztowały, jeśli to nie tajemnica? A na ospę stanowczo lepsza jest gencjana - po białym pudrodermie niestety zostają ślady - wgłębienia:( I to nie od drapania. Nieświadoma smarowałam synka. Na kontroli po ospie druga lekarka powiedziała mi, że pod skorupką z białego mazidła robią się idealne warunki do zatrzymywania wilgoci i krostki się nie wysuszają. Niestety prawda:( Córeczkę smarowałam już gencjaną Witaj Balbina Drzwi zmawiałam tu: http://www.stolarkaloboda.pl/ koszt 6500 Kondzio spał od 18 do 7 Przez noc wyskoczyło mu kilka kropek ale nie jest tak źle wszystkiego jest z 25. Tylko zaczyna sie drapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.05.2011 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Witaj mamusiu ospowicza Teraz bezpiecznie będziecie na balkon wychodzić Monia czy nadal tak masz, że powiadomienia z Twoich komentarzy przychodzą nieaktywne. To jedyny dziennik i komentarze, które tak u mnie wyglądają Oj Gosiu nawet nie wieszjaksię z tych balustrad cieszę a głównie ze względu na Kondzia. kurcze a te powiadomienia już mnie wkurzają pisałam i nic z tym nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.05.2011 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 właśnie usunęłam subskrybcję Twoich wątków i zaraz sprawdzę, czy zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.05.2011 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 nie działa przynajmniej u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.05.2011 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Nadal nie działa, znowu napisałam w ,,zgłoszonych problemach do rozwiązania" i podpięłam jeszcze Twoje głoszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.05.2011 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.05.2011 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Będziemy ich męczyć i dręczyć... aż do jakiegoś skutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.05.2011 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 mała rzecz a jak człowieka wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.05.2011 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Chwilę nie zaglądałem , a tu takie postępy. Ślicznie. Barierki fajne. Trochę do "oko bawole" nisko wyszło , ale może kolorystyką elewacji trochę się poprawi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Barierki super! Ospa nie! Ale Kondzo dzielny młody człowiek - da radę. Mój miał ospę mniej więcej w tym samym wieku co jest teraz Kondzio i był cały zadowolony z róznych fioletowych malowideł, które mu uskuteczniałam na ciele. Wyglądał jak obraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.05.2011 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Zbigniew100 dzięki. A wolik no cóż chcieliśmy mieć całe dachówki bez cięcia to mamy. Trzeba było gdzieś to zmieścić. Cześć Rasieńko! Oj z tym malowaniem to myślałam, że łatwo pójdzie i zabawnie a on jak usłyszał, że w kropki będzie to się prawie rozryczał. No ale dzisiaj dał się ładnie pomalować i mam w domu biedronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.05.2011 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 zapomniałam napisać że pan od barierek nazwał moje balustrady pogrzebaczami :rotfl:bo takie proste bez zawijasów i innych dodatków. Ogólnie chyba był niepocieszony z tak skromnego zamówienia bo ciągle namawiał mnie na bardziej eleganckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Eleganckie? pan ten zna znaczenie słowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.05.2011 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 no wiesz robił balustrady Zuzance a przy jej moje to golasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.05.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 zapomniałam napisać że pan od barierek nazwał moje balustrady pogrzebaczami :rotfl:bo takie proste bez zawijasów i innych dodatków. Ogólnie chyba był niepocieszony z tak skromnego zamówienia bo ciągle namawiał mnie na bardziej eleganckie. moi panowie od elewacji usilnie mnie namawiali, aby nie przemalowywała kanarkowego koloru, bo jest taki piękny tak, więc nie przejmuj się panem. Ważne, że tobie się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts