lidszu 12.05.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Będę musiała kilka fajny zdjęc wywołać i walnąć gdzieś na ścianę wspomnień Kosiłam dzisiaj trawę komary chciały mnie pożreć żywcem. Płyteczek coraz więcej aż serducho się raduje, i poddasze nabiera pięknych kształtów. u mnie też okropne meserszmity latają kiedy będą nowe fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.05.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 A mnie dzisiaj przy podlewaniu zjadły meszki! Hej Monia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.05.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 A mnie dzisiaj przy podlewaniu zjadły meszki! Hej Monia. współczuję bo mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.05.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 O matko jedyna. Konrad właśnie zasnął. Była dzisiaj u nas znajoma z córka z która dawno się nie widzieli - no totalny sajgon w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.05.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 ja mam ostatnio luzik bo moja chodzi spać między 20 a 21 a czasem to już po 19 pada nooo chyba, ze pośpi w dzień to potem do północy buszuje:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Cieszcie się Dziewczynki z wolności wieczornych... Moje chodzą spać po mnie... Zwłaszcza Młody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.05.2011 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 SKOŃCZŁAM Z WEŁNĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.05.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 SKOŃCZŁAM Z WEŁNĄ A mówiłam, że nawet się nie obejrzysz i skończysz OGROMNE GRATULACJE !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.05.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Hipp, hipp, Hurra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.05.2011 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 no ścianka działowa jeszcze została ale musze poczekać na płyty więc się nie liczy Kończymy teraz płyty w Kondzia pokoju i zabieram się za folię w łazience i naszej sypialni wentylacje też już wyprowadzone wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.05.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Monia - walnij sobie duży order bo należy Ci się za tą welnę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.05.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Monia, wiesz już kiedy będziemy mogły pojechać do Nitki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.05.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 wentylacje też już wyprowadzone wszystkie przyszłam z wizytą gratuluję zwycięstwa nad wełną!!!! o co chodzi z wentylacją tzn. jaka masz? jeśli grawitacyjną to co robiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.05.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 przyszłam z wizytą gratuluję zwycięstwa nad wełną!!!! o co chodzi z wentylacją tzn. jaka masz? jeśli grawitacyjną to co robiłaś? tak mamy grawitacyjną i wyprowadzaliśmy dodatkowe rury na poddasze do kominków wentylacyjnych Monia, wiesz już kiedy będziemy mogły pojechać do Nitki ? Tak - w piątek :lol2: Padam... dzisiaj czas spędziliśmy na wycince drzew. Do ścięcia 5 jesionów Trzy małe poszły szybko - troszkę sąsiadowi siatkę uszkodziliśmy ale równie szybko została naprawiona, średni ścięty ale pień został bo się już nie zmieścił i przywieziemy go w sobotę, natomiast piąty - no cóż dalej stoi nietknięty bo jest wielki i rośnie między dwoma domkami i linią energetyczną więc ma zostać do jesieni. Grunt, że paliwo na zimę już mamy jakby gazownia dała ciała z przyłączem tak sie tylko zastanawiam czy z tego dużego to nie zostawić kilku kawałków na schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.05.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Monika a mogę prosić o więcej szczegółów i foty (może być na priva) jak to tak technicznie da się zrobić szczególnie jak to łączyć u mnie kominki wentylacyjne już na dachu ale co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.05.2011 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 no zrobione jest normalnie plastikowymi przewodami do wentylacji. Wyprowadzone są one w wełnie w skosachod pokoi na strych i tam juz będą tymi gietymi przewodami podpięte do kominków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.05.2011 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 moja piękna podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.05.2011 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Monika a mogę prosić o więcej szczegółów i foty (może być na priva) jak to tak technicznie da się zrobić szczególnie jak to łączyć u mnie kominki wentylacyjne już na dachu ale co dalej? Muszę cyknąć jakieś konkretne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.05.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 moja piękna podłoga [ATTACH=CONFIG]57602[/ATTACH] Przy takim połysku to tylko w spodniach można chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.05.2011 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Przy takim połysku to tylko w spodniach można chodzić. eee to półpoler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts