Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

teraz schodek wygląda o wiele lepiej :D

a podłoga prezentuje się super !!! :D

Oj tak, murarze mieli wizję, bo w projekcie był jeszcze inny :lol2:

Może wpadniesz oblukać na żywo pod koniec tygodnia bo teraz siedzę z Kondziem w domu :)

Nooo zapytam się tylko kto Wam wymyślił półokrągły stopień???????????

Teraz o niebo lepiej to wygląda ;) :)

wizja murarska

To faktycznie ... kamień z serca :) a roboty nie zazdroszczę, boleć musiało :cool:

A widok podłogi piękny :yes:

Mąż był dzielny, fakt poszedł jeden diax

Fajnie jest teraz ze schodkiem i "normalnie" bym powiedziała. Podłogi ekstra wyszły. Dobrze, ze wziełaś polerowane płytki

eeeh ciągle wzdycham za matem, bo bardziej mi się podobał ale tak jak rozmawiałyśmy wzięłam półpoler bo na ten mat narzekają.

Edytowane przez MonikaC

Mam ostatnią (chyba). Wg mnie jak masz miejsce i kasę to weź jak największą. Porównaj ich moc, funkcje booster (wg mnie bardzo przydatna). Nie lubię slidera ale to chyba kwestia przyzwyczajenia.

Pokochasz indukcję, nie da się inaczej :).

A tak w ogóle to witam serdecznie :)

Dotykowy. Ale moc najważniejsza, bo jak będziesz gotować coś na full na jednym palniku i włączysz drugi (obok) to może Ci ubyć mocy. Dotyczy to przede wszystkim funkcji boost. I nie zgodzę się, że wystarczy ta funkcja na jednym palniku - ja mam na każdym i wykorzystuję wszytkie(nie muszę przenosić garnków). A że zawsze mi się spieszy, więc przeważnie każde gotowanie zaczynam od boosta.

Moniu ja mam taką jak Myszka http://www.cento.pl/pl/product/1036/1042/1043/46810 i jestem super zadowolona - nie jest droga, każde pole ma boostera i przez to że ma 77 cm i asymetrycznie rozmieszczone pola jest super wygodna bo duże gary mieszczą się obok siebie bez problemu:)

P.S. oczywiscie głosuje za moją - jestem mega zadowolona i gdybym miała wybierać nadal bym nie zmieniła wyboru na żaden inny.

ale ta którą wkleiła wusia też jest super. poza tym z tego co pamiętam moją cenę to jest znacznie tańsza. no i też jest sprawdzona i chwalona przez użytkowników a to najważniejsze.

P.P.S. sorki za ten wtręt o mastercooku - nie wiedziałam że je rozważasz. ale i tak zdania nie zmienie.