MonikaC 29.05.2009 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Cześć Pasie! Ja też tak miałam ale to była porażka. Teraz kąpie go po dobranocce i około 22 zasypia ale teraz to ciężko jest bo jest długo widno no i zasnął mi dzisiaj w samochodzie więc pewnię będzie lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.05.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 I obsrają Hałsa, dr? Osz fak, zatłukę gadziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.05.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 I obsrają Hałsa, dr? Osz fak, zatłukę gadziny Tego to i ja gadom nie wybaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.05.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Będzie wojna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.05.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Oj będzie Jessu idę do pokoju bomi dziecię porządki w szafie zaczyna robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.05.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Cześć Pasie! Ja też tak miałam ale to była porażka. Teraz kąpie go po dobranocce i około 22 zasypia ale teraz to ciężko jest bo jest długo widno no i zasnął mi dzisiaj w samochodzie więc pewnię będzie lipa. Jesus Kobieto moja odkąd skończyła 1,5 roku nie śpi wcale w dzień a na noc kładzie się o 22/23 w nocy Czasami to już mam dość tego wszystkiego, zwłaszcza jak słyszę, że mojej koleżanki chłopaczek 4 letni śpi na południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.05.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Dardulka moja gadzinka to naprawdę musi być padnięta żeby w dzień zasnął. Ostatnio przeziębiony jest i troszkę śpi. Z reguły zasypia przy bajce i mleczku które uwielbia no i w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 30.05.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Cudny dach gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.05.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Witaj INEZ2007 . Bardzo się cieszę że dach ci się podoba. Zaglądaj często a teraz lecę do twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 30.05.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Witaj INEZ2007 . Bardzo się cieszę że dach ci się podoba. Zaglądaj często a teraz lecę do twojego dziennika Będę zaglądać na 100%, zapowiada się śliczny dom.Powodzenia i do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.05.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Hej Monia Moja starsza córka jak miała 2 latka przestała spać w ciągu dnia i to było dla nas błogosławieństwo, ponieważ w końcu usypianie zajmowało 10-15 min. Oczywiście chodziła spać koło 23. Jednak jak spała w dzień, to usypianie wieczorne zajmowało 1,5 godziny Masakra teksańska mechaniczną piłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.05.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 moja od 8 miesiąca, już nie chciała usypiać w dzień, ale za radą starszych, które nie jedno pisklę odchowali mordowałam się i usypiałam raz dziennie przez 1godz. i faktycznie jak już usnęła to spała 2 godz. i nie była tak rozdrażniona i muszę przyznać, że lepiej przesypiała noc Jak skończyła 2 latka to dałam sobie spokój z usypianiem na siłę i do tej pory mam kłopot z zagonieniem dziecka spać i ogólnie z usypianiem (może dlatego, że jest b. żywym dzieckiem i dla niej sen to strata czasu) - byłam nawet z tym u lekarza, ale usłyszałam tylko, że "wrona nie urodzi gawrona" to aluzja do mojej osoby - też nigdy nie spałam w dzień Zresztą zrozumiałam, że to zależy od dziecka: jedno pomimo wieku lubi przespać się w dzień nawet 2-krotnie, inne nie śpi wcale... Teraz, gdybym miała drugie dziecko, pozwalałabym mu spać kiedy chce... ale jak to mówią, już po fakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.05.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 byłam nawet z tym u lekarza, ale usłyszałam tylko, że "wrona nie urodzi gawrona" to aluzja do mojej osoby - też nigdy nie spałam w dzień Zresztą zrozumiałam, że to zależy od dziecka: jedno pomimo wieku lubi przespać się w dzień nawet 2-krotnie, inne nie śpi wcale... Teraz, gdybym miała drugie dziecko, pozwalałabym mu spać kiedy chce... ale jak to mówią, już po fakcie to wszystko święta prawda, mój starszak (wypisz wymaluj mój charakter) mógł i może wcale nie spać, strata czasu a Zu śpi 2 razy a zdarza się i 3 razy dziennie a już rok skończyła, i w nocy dobrze śpi, tylko spać chodzi ok. 22 a wstaje ok. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.05.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 No widzisz, a moja bez spania tak chodzi spać i wstaje Teraz już ma 3 lata i przestałam się tym przejmować. w końcu każde dziecko jest inne i nie można ich szufladkować, a tym samym nie ma złotej reguły, która będzie działać w każdym przypadku. Pozostaje nam sie tylko z tym pogodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.05.2009 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 U nas jest jedna zasada przy usypianiu - musi być wyłączony Tv i światło bo inaczej to zamęczyć się można. Tylko że ja czasem chciałabym w łóżeczku jakiś film obejrzeć a to trdne bo siedzimy w jednym pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 30.05.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 DZień dobry ... ja się nie będę wypowiadała w kwestii kładzenia dzieci spać bo same zasypiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.05.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 DZień dobry ... ja się nie będę wypowiadała w kwestii kładzenia dzieci spać bo same zasypiają Ale ci dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.05.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 DZień dobry ... ja się nie będę wypowiadała w kwestii kładzenia dzieci spać bo same zasypiają Ale ci dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.05.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 i strac sie czlowieku na dwa..dni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.05.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 oo witam ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts