Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Pasie!

Ja też tak miałam ale to była porażka. Teraz kąpie go po dobranocce i około 22 zasypia ale teraz to ciężko jest bo jest długo widno no i zasnął mi dzisiaj w samochodzie więc pewnię będzie lipa.

Jesus Kobieto moja odkąd skończyła 1,5 roku nie śpi wcale w dzień a na noc kładzie się o 22/23 w nocy :roll: Czasami to już mam dość tego wszystkiego, zwłaszcza jak słyszę, że mojej koleżanki chłopaczek 4 letni śpi na południe :cry: :o

Hej Monia :D

Moja starsza córka jak miała 2 latka przestała spać w ciągu dnia i to było dla nas błogosławieństwo, ponieważ w końcu usypianie zajmowało 10-15 min. Oczywiście chodziła spać koło 23. Jednak jak spała w dzień, to usypianie wieczorne zajmowało 1,5 godziny :evil: Masakra teksańska mechaniczną piłą :evil: :wink: :lol:

moja od 8 miesiąca, już nie chciała usypiać w dzień, ale za radą starszych, które nie jedno pisklę odchowali mordowałam się i usypiałam raz dziennie przez 1godz. i faktycznie jak już usnęła to spała 2 godz. i nie była tak rozdrażniona i muszę przyznać, że lepiej przesypiała noc :o Jak skończyła 2 latka to dałam sobie spokój z usypianiem na siłę i do tej pory mam kłopot z zagonieniem dziecka spać i ogólnie z usypianiem (może dlatego, że jest b. żywym dzieckiem i dla niej sen to strata czasu) - byłam nawet z tym u lekarza, ale usłyszałam tylko, że "wrona nie urodzi gawrona" to aluzja do mojej osoby - też nigdy nie spałam w dzień :roll: Zresztą zrozumiałam, że to zależy od dziecka: jedno pomimo wieku lubi przespać się w dzień nawet 2-krotnie, inne nie śpi wcale... Teraz, gdybym miała drugie dziecko, pozwalałabym mu spać kiedy chce... ale jak to mówią, już po fakcie :-? :lol: :lol: :lol:

byłam nawet z tym u lekarza, ale usłyszałam tylko, że "wrona nie urodzi gawrona" to aluzja do mojej osoby - też nigdy nie spałam w dzień Zresztą zrozumiałam, że to zależy od dziecka: jedno pomimo wieku lubi przespać się w dzień nawet 2-krotnie, inne nie śpi wcale... Teraz, gdybym miała drugie dziecko, pozwalałabym mu spać kiedy chce... ale jak to mówią, już po fakcie

to wszystko święta prawda, mój starszak (wypisz wymaluj mój charakter) mógł i może wcale nie spać, strata czasu :roll: a Zu śpi 2 razy a zdarza się i 3 razy dziennie a już rok skończyła, i w nocy dobrze śpi, tylko spać chodzi ok. 22 a wstaje ok. 8 :roll: