lidszu 16.07.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Hej tam. :bye:Jak już wrócicie ze swoich budów, bo pogoda dopisuje, to poradźcie mi jakie płytki są praktyczniejsze w łazience: z połyskiem czy matowe. :confused:Ja planuję na podłodze brąz połysk, a na ścianach beż mat. Jak myślicie czy to dobry pomysł? Monia super ściana z kominkiem:D a masz konkretne płytki na myśli ? moja koleżanka ma brązowe płytki w macie na podłodze i wszystko na nich widać - krople wody, paprochy itp. dodatkowo nie może chodzić po niej na boso, bo też widać okropnie ślady po gołych stopach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 16.07.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Lindszu, mam wybrane Natura venge z Ceramiki Końskie. Niestety, jeszcze nie doszłam do tego jak wysłać obrazek:( Ale ciągle próbuję... może za którymś razem się uda:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.07.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Lindszu, mam wybrane Natura venge z Ceramiki Końskie. Niestety, jeszcze nie doszłam do tego jak wysłać obrazek:( Ale ciągle próbuję... może za którymś razem się uda:mad: możesz to zrobić przez ImageShack http://imageshack.us/ ładujesz zdjęcie z dysku, ustawiasz wielkość zdjęcia 640x480, a jak zdjęcie się załaduje, to wklejasz w post 4 link od góry (Kod forum) i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.07.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 to te płytki ? http://terakotka.pl/image/cache/data/A-kucharski/ST/Natura%20wenge%2033,3x33,3-500x500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 17.07.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Tak Lindszu dokładnie o te mi chodzi. Wow, jak profesjonalnie mi to wyjaśniłaś.Thanks. Będę próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 17.07.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 http://img29.imageshack.us/img29/5048/lodyy.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 17.07.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Lindszu te lody to podziękowanie za Twoją pomoc. Jesteś rewelacyjną nauczycielką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.07.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Lindszu te lody to podziękowanie za Twoją pomoc. Jesteś rewelacyjną nauczycielką. nie ma za co imageshacka możesz używać do wklejania zdjęć z kompa. Natomiast jeśli chcesz umieścić jakieś zdjęcie ze strony internetowej, to najeżdżasz na nie myszką, klikasz prawym przyciskiem i zaznaczasz "kopiuj adres obrazka". Następnie w poście, który chcesz napisać na forum wpisujesz "tutaj adres obrazka" - tylko bez cudzysłowa i bez spacji. Obrazek pojawi się po wysłaniu posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 21.07.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Monisiu, mam nadzieję, że nie masz do mnie żalu o to, że na Twojej stronie prowadziłam prywatne pogaduszki z Lindszu. :(Twoje komentarze, a na tej stronie nie ma żadnego Twojego wpisu. Chyba, że tak dużo dzieje się na budowie, to czekam na relacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.07.2011 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 spoko, zarobiona jestem i tyle Praca, dom, budowa. Kończymy poddasze - a raczej mąż kończy i zaczęliśmy dolną łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.07.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Monia, przepiękne te płytki trzymam kciuki, żeby szybko poszło z tą łazienką, bo jestem bardzo ciekawa efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.07.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Ech... moje marzenie... piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Fajnie, fajnie. Szybko konczcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.07.2011 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Fajnie, fajnie. Szybko konczcie! tiaaaa szybko to się chyba wykończymy my sami Dzisiaj odebrałam kibelek z deską, bidet i umywalkę - stanęło na roca Meridian compacto i Roca Bol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.07.2011 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 dzięki. W rzeczywistości wyglądają dużo ładniej. Dzisiaj odebrałam kibelek z deska, bidet i umywalkę. Stanęło na roca meridian compacto i umywalce roca bol /Irmo w punto jest dziura na baterię a Globo która jest piękna jest za droga / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 22.07.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 monika bol jest b. ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.07.2011 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 monika bol jest b. ładna [ATTACH=CONFIG]66602[/ATTACH] i dlatego ją kupiłam, a mąż się cieszy bo uważa że będzie bardziej praktyczna z racji obniżonej krawędzi. I ta dziurka której nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.07.2011 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 do tego będą baterie Paffoniego z serii berry tylko ceny negocjuję przycisk spłukujący grohe arena http://www.plumbnation.co.uk/site/grohe-arena-cosmopolitan-vertical-wc-wall-plate-dual-flush--38844-/large-grohe-arena-cosmopolitan-wc-wall-plate-38844-ver.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 22.07.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Pięknie się zapowiada ta podłoga umywaleczka też niczego sobie, też myślałam o nablatowej, ale w końcu stanęło na szafkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Super umywaleczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts