Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

Hej tam. :bye:Jak już wrócicie ze swoich budów, bo pogoda dopisuje,:yes: to poradźcie mi jakie płytki są praktyczniejsze w łazience: z połyskiem czy matowe. :confused:Ja planuję na podłodze brąz połysk, a na ścianach beż mat. Jak myślicie czy to dobry pomysł?:sick:

Monia super ściana z kominkiem:D

a masz konkretne płytki na myśli ? moja koleżanka ma brązowe płytki w macie na podłodze i wszystko na nich widać - krople wody, paprochy itp. dodatkowo nie może chodzić po niej na boso, bo też widać okropnie ślady po gołych stopach

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lindszu, mam wybrane Natura venge z Ceramiki Końskie. Niestety, jeszcze nie doszłam do tego jak wysłać obrazek:( Ale ciągle próbuję... może za którymś razem się uda:mad:

możesz to zrobić przez ImageShack

http://imageshack.us/

ładujesz zdjęcie z dysku, ustawiasz wielkość zdjęcia 640x480, a jak zdjęcie się załaduje, to wklejasz w post 4 link od góry (Kod forum) i gotowe

Lindszu te lody to podziękowanie za Twoją pomoc. Jesteś rewelacyjną nauczycielką.:D

nie ma za co :D

imageshacka możesz używać do wklejania zdjęć z kompa. Natomiast jeśli chcesz umieścić jakieś zdjęcie ze strony internetowej, to najeżdżasz na nie myszką, klikasz prawym przyciskiem i zaznaczasz "kopiuj adres obrazka". Następnie w poście, który chcesz napisać na forum wpisujesz "tutaj adres obrazka" - tylko bez cudzysłowa i bez spacji. Obrazek pojawi się po wysłaniu posta

Monisiu, mam nadzieję, że nie masz do mnie żalu o to, że na Twojej stronie prowadziłam prywatne pogaduszki z Lindszu. :(Twoje komentarze, a na tej stronie nie ma żadnego Twojego wpisu. Chyba, że tak dużo dzieje się na budowie, to czekam na relacje...:yes: