nitubaga 31.05.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 tyż jestem a ja tam pamiętam jak Bączki były małe to po spacerze była zupka, siku i lulu... miałam wolne na 2-3h i najczęściej spałam z nimi to były czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.05.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 yyyyyy i kopsnijcie i do mnie gołębia z Hałsem , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.05.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Hej Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.06.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ... się zameldowałam poniedziałkowo..... Gospodynia jezd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.06.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Helloł Ja dzisiaj miałam ciężkidzień - mójpierworodny poszedł pierwszy raz do przedszkola - jessu ale przeżycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.06.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Przyżyłaś? Bo młody pewnie przeżył witalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.06.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Przyżyłaś? Bo młody pewnie przeżył witalski eeeee przeżyć to raz.... a wrócić tam jutro to dwa Monia pisz jak było bo moje młode choć chodzi już blisko rok... wciąz nam czasem koncertuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.06.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Helloł Ja dzisiaj miałam ciężkidzień - mójpierworodny poszedł pierwszy raz do przedszkola - jessu ale przeżycie. mów jak było, mam nadzieję, że było OK i obyło się bez większego płakania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.06.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Jedno prowadzałem, drugie prowadzałem, to wiem... Czasem nie jest łatwo Na szczęście to w końcu mija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.06.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No więc tak. On w miarę ok ale ja - tragedia. Już w nocy spać nie mogłam bo ciągle śniło mi się przedszkole. Rano młody wstałna fochu i bałam się że będzie tragedia ale zaczęłam go nakręcaćże idzie doprzedszkola do dzieci i tam jest mnóstwo zabawek, samochodzików,traktorów więc szybko się ubrałi czekałna wyjście. Już na miejscu na początku chyba się spłoszył. Poszliśmy do pokoju zabaw bo na szczęście jeszcze nie podawaliśńiadania no i moje dzieciędostało oczopląsu jak zobaczyło tyle dzieci i zabawek. No i było - mama idź - czyli mama chodź ze mną -na to ja że mamusie tam nie mogą wchodzić, że tam są tylko same dzieci, i wtedy powiedziałam - idź sam a mamusia potem po ciebiue przyjedzie. Dostałam mega szybkiego buziaka na pożganie, tata też i potem było tylko papa mama,papa tata i poszeeedłłł. Oczywiście jak wsiedliśmy do samochodu to się poryczałam i cały dzień chodziłam jakaś porąbana. Ciągle tylko myślałam co tam i jak, czy nie płacze, nie tęskni???? W sklepie jak sięgałam po towar to gadałam sama do siebie - oooo korniszonki weźmiemy dopiero jak je do koszyka wkładałam to sobie zdałam sprawę z tego że przecież jestem sama Pojechała po młodego na 15. Chodził sobie po pokoju bo były jakieśzajęcia a on jeszcze nie jest przyzwyczajony do uczestniczenia w takich zabawach. Nawet na początki mnie nie zauważył. Potem się ucieszył. Rozmawiałam z paniami,podobno jak na pierwszy dzień było super. Rano tylko sobie popłakiwał co jakiś czas wspominając - mama już - a potem zabawiając się i tak w kółko. Na spacerze uciekała ale potem nawet szukał swojejpary. Jutro chce iść - ufff. Ciekawe co będzie za tydzień. Sorrki za błedu ale piszę na biegu bo mnie mały ciągnie do pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.06.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No to SUPER PIERWSZY DZIEŃ! Gratulki dla Młodego Przedszkolaka! Pierwsza odznaka zdobyta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.06.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No gratulacje, gratulacje!Ale Monika, przeżycie było niewąskie, musisz jeszcze poćwiczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.06.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Zuch z Twojego synka Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Monia, Gratulacje dla ciebie i dla synka !!!! Zuch chłopak Mam nadzieję, że będzie chodził bez problemu do przedszkola Pamiętam jak moją pierwszy raz zaprowadzałam, to nawet nie miała czasu dać mi buziaka na pożegnanie, bo od razu pobiegła do sali I tak jest do dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.06.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Oj Liduś tylko ja się boję że jemu za jakiś czas się odmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Oj Liduś tylko ja się boję że jemu za jakiś czas się odmieni może tak być, ale trzeba być konsekwentnym i odprowadzać. Trudne to, ale jak się złamiesz, to będzie to potem wykorzystywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.06.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Oj Liduś tylko ja się boję że jemu za jakiś czas się odmieni Ne frustruj Będzie dobrze. Brydzionek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.06.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Helloł Odebrałam Kondzia. Nawet gadzinka do mnie nie podeszła jak mnie zobczył tylko siedział dalej i rysował. Normalnie w szoku jestem. Dopiero po 10 minutach wyszliśmy z sali bo musiał jeszcze nacieszyć się malowaniem. Jutro zostawię go do 16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.06.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ło matko.... to wychodzi na to, że tylko moje Młode to taki mamusi cycuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.06.2009 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ło matko.... to wychodzi na to, że tylko moje Młode to taki mamusi cycuś no weź przestań. Moje dziecie to jeszcze w szoku jest i tyle chociaż ja mam małą nadzieję - taką malusią - że mu tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts