Rocia 12.11.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 jak tu zagladam to mam same kompleksy:oops: Monia - OGROMNY SZACUNECZEK !!!!!!!!!!!!! zasłuzony medal: http://gify.joe.pl/gifs/sporty/nagrody-i-medale/zloty-medal.gif Dokładnie tak samo się czuję. Wszystko takie dopracowane co do ostatniego detala Drzwi przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.11.2011 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Dzięki Sufit w kuchni już zaakrylowany i pomalowany. Teraz biedny małżonek szlifuje skosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.11.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 OO to mu trza dogadzać szlifowanie to niefajna robota ... hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.11.2011 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Paskudna robota, wszędzie pył He he a wydawałoby się, że tynki mamy jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.11.2011 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 łazienki cd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.11.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Pięknie Monia! Widzę, że już tylko fugowanko, blaty, malowanko i założenie armatury Wam zostało. Czy po prawej stronie też będą płytki, bo już nie pamiętam projektu? Buziaczki gorące zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.11.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Łałłłłłłłłłłłł chwilkę mnie nie było, a tu takie zmiany... Nooo laseczka dobrze Nitka prawi ... małżonkowi proszę dogadzać... cokolwiek by to nie oznaczało.... bo jak patrzę. to aż mi się coś robi... tak pięknie zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.11.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 brawo Moniu - coraz bliżej końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.11.2011 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Czy po prawej stronie też będą płytki, bo już nie pamiętam projektu? Buziaczki gorące zostawiam. Tak będą płyteczki Łałłłłłłłłłłłł chwilkę mnie nie było, a tu takie zmiany... Nooo laseczka dobrze Nitka prawi ... małżonkowi proszę dogadzać... cokolwiek by to nie oznaczało.... bo jak patrzę. to aż mi się coś robi... tak pięknie zrobione staram się brawo Moniu - coraz bliżej końca jeszcze dużo pracy po nowym roku uśmiechnę się do Ciebie Zuziczku ws blatu do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.11.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Wycena ramki z kamienia do kominka mnie zabiła..... 2400 - ooo nie dam tyle kasy za ramkę, o nieeee - mam już inny pomysł od jutra do końca tygodnia na 6 do pracy - dam radę, muszę bo Kondzio się rozłożył a małżonek jeszcze na popołudnie do pracy zdąży. Mordka już taki dziwny był jak go odebrałam z przedszkola w samochodzie mi zasnął a w domu 38,7. Oby do końca tygodnia wyzdrowiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.12.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Hej Moniś. Dopiero doczytałam, że Kondzio chorował. Mam nadzieję, że już wszystko w porządku:D Buziaki zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.12.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Już sporo czasu minęło więc już pewnie bryka zdrowy i czeka świątecznych prezentów Monia coś tam wydumała na kominek? chwal sie chwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.12.2011 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Oj Rasiu właśnie dzisiaj odebrałam go ledwo ciepłego z przedszkola. Na szczęście dostaliśmy się jeszcze do lekarza. Miał 38 stopni, gardło czerwone, paskudny kaszel... Infekcja gdo... Ehhh całe dwa tygodnie do przedszkola pochodził a we wtorek jasełka..... Leży bidulek Nituś jak będzie gotowe to się pochwalę. Jeszcze obmyślam to i owo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.12.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 O rany, zdrówka dla Kondzia zostawiam moje dziewczyny całe szczęście (odpukać) zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.12.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 To zdrowiejcie... święta z choróbskiem to kiepskie święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.12.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 No to tfu, tfu... cholercia wykrakałam... Buziaki dla Kondzia wielkie!!! Do jasełek wydobrzeje, tylko żeby nosa przez weekend spod kołdry nie wystawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.12.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Zdrowia przyszłam życzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.12.2011 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Oj na jasełkę raczej nie pójdziemy Całą noc młody miał wysoką gorączkę ponad 39 stopni i wymiotował do 11 rano. Za zdrówko dziękujemy - przyjmujemy wszelkie ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.12.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 O rany teraz już troszkę lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 biedny:( może jelitówka a może angina:( coby nie było niech biegusiem idzie precz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts