Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

jak tu zagladam to mam same kompleksy:oops:

Monia - OGROMNY SZACUNECZEK !!!!!!!!!!!!!

zasłuzony medal:

http://gify.joe.pl/gifs/sporty/nagrody-i-medale/zloty-medal.gif

Dokładnie tak samo się czuję. Wszystko takie dopracowane co do ostatniego detala :) Drzwi przepiękne :)

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy po prawej stronie też będą płytki, bo już nie pamiętam projektu? Buziaczki gorące zostawiam.:)

Tak będą płyteczki :)

Łałłłłłłłłłłłł chwilkę mnie nie było, a tu takie zmiany... Nooo laseczka dobrze Nitka prawi ... małżonkowi proszę dogadzać... cokolwiek by to nie oznaczało.... bo jak patrzę. to aż mi się coś robi... tak pięknie zrobione :)

staram się

brawo Moniu - coraz bliżej końca :)

jeszcze dużo pracy :) po nowym roku uśmiechnę się do Ciebie Zuziczku ws blatu do kuchni :)

Wycena ramki z kamienia do kominka mnie zabiła..... 2400 - ooo nie dam tyle kasy za ramkę, o nieeee - mam już inny pomysł :)

od jutra do końca tygodnia na 6 do pracy - dam radę, muszę bo Kondzio się rozłożył a małżonek jeszcze na popołudnie do pracy zdąży.

Mordka już taki dziwny był jak go odebrałam z przedszkola w samochodzie mi zasnął a w domu 38,7.

Oby do końca tygodnia wyzdrowiał.

• 4 weeks później...

Oj Rasiu właśnie dzisiaj odebrałam go ledwo ciepłego z przedszkola. Na szczęście dostaliśmy się jeszcze do lekarza. Miał 38 stopni, gardło czerwone, paskudny kaszel... Infekcja gdo... Ehhh całe dwa tygodnie do przedszkola pochodził :( a we wtorek jasełka..... Leży bidulek

Nituś jak będzie gotowe to się pochwalę. Jeszcze obmyślam to i owo :)