Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dam radę - twarda będe. Zresztą w lipcu chyba już do pracy wrócę

Jasne że dasz radę !!!!!!!!!!!!!!!

ale tak szybko się do pracy nie wybieraj bo od września może się okazać że znowu nie będzie kolorowo i infekcje mogą się przyplątać :(

nie ma to jak pocieszenie :)

to ja cię akurat pocieszyłam :oops: :oops: :oops:

chyba tymi infekcjami co... :oops: :oops: :oops: :oops:

ja cie sorry :wink: :wink: :wink:

jak sobie tak pomyśle to i tak wcześniej czy później się zacznie chorowanie a do arbajtu trzeba kiedyś wrócić bo wykończeniówka nas czeka :roll:

to mam nadzieję w takim razie że się mile zaskoczysz jak mały nie będzie przynosił chorób przedszkolnych i uda ci się sprostać finansom wykonczeniówki

tego Ci życzę bo ja po dzień dzisiejszy borykam się z tymi przedszkolnymi infekcjami i praca to jeszcze przyszłość nieokreślona :( :(

.... noooo ale może być jak u mnie... gdzie pierwszy rok Bartusia był pół na pół :( duuużo chorowaliśmy. Macieej już znacznie mniej, ale też kilka razy siedział z katarem w domu :(

ja się nastawiałam na częste choroby, bo zazwyczaj tak jest. Moja była jedynym dzieckiem w grupie, które właściwie nie chorowało.

.... noooo ale może być jak u mnie... gdzie pierwszy rok Bartusia był pół na pół :( duuużo chorowaliśmy. Macieej już znacznie mniej, ale też kilka razy siedział z katarem w domu :(

ja się nastawiałam na częste choroby, bo zazwyczaj tak jest. Moja była jedynym dzieckiem w grupie, które właściwie nie chorowało.

Oj dziewczyny właśnie się tych chorób boję najbardziej. Oby był jak najdłużej zdrowy.

chyba tak :(

ja teraz siedze i smarkam :o

tak mnie złapało, ze :o do tego łzawią i swędzą mnie oczy i coś ciułała, ze to od drzew alergiczne chyba jest bo to nie do wytrzymania jest :(

może mnie odwiedzisz? zaraz będę u siebie :)

chyba tak :(

ja teraz siedze i smarkam :o

tak mnie złapało, ze :o do tego łzawią i swędzą mnie oczy i coś ciułała, ze to od drzew alergiczne chyba jest bo to nie do wytrzymania jest :(

może mnie odwiedzisz? zaraz będę u siebie :)

Od której :)

yyy a już gdzieś od 10 minut podnosze dooopkę od kompa :)

możemy się umówić na 12 że już będe na bank :)