MonikaC 03.06.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 To może podjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.06.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 I ja się przyleciałam przywitać i o wsparcie prosić MAM OGROMNĄ PROŚBĘ: U mojej siostry w pracy jest zbiórka plastikowych nakrętek. Zbierajcie do siateczki koreczki z buteleczki i oddajcie do rąk Kruelki ... uzbierać trzeba 7 ton a to wszystko będzie przeznaczone na operację dziecka Wesprzyjcie kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.06.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 O matku! Tu nikogo od środy nie było? Niedopuszczalne!Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.06.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 .... a bo MOnia chyba zalatana... Monia napisz co słychać ... jak przedszkolak ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.06.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Przedszkolak pewnie dobrze, a mama przeżywa . Tak to już jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.06.2009 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Hejka Ja już lepiej a mały super /tfu, tfu żeby nie zapeszyć/. Codziennie rano chętnie idzie do przedszkola a dzisiaj jak tylko go rozebrałam to pobiegł do sali. Miał już karę bo jakiś bitny jest i głodny zabawek i nie chce się dzielić ale to podobno normalka bo jest jedynakiem i na początku tak jest. Mam nadzieję że mu minie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.06.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Monia, fajnie, że młody chętnie chodzi do przedszkola. Z jednej strony dobrze, że nie daje sobie w kaszę dmuchać, ale z drugiej musi nauczyć się dzielić. Teraz uważaj, bo po weekendzie z wami może w poniedziałek nie chcieć iść do przedszkola, ale nie zawsze tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Bry jak dzisiaj Konrad z przedszkolem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.06.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 rozmawiałam dziś z Monią i wiem, że Konrad zakichany i siedzi w domciu .... niestety zmiana flory bakteryjno-wirusowej z domowej na przedszkolną czasem tak się odbywa... u nas też tak było dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.06.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Hejka No jakoś mi się chłopak zasmarkał ale walczymy dzielnie . Mam nadzieję że do środy mu przejdzie bo mężuś bierze urlop i sporo rzeczy byśmy zrobili będąc sami na działce. Wiecie może na jakiej wysokości powinna być zamontowana bateria podtynkowa do umywalki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Hejka No jakoś mi się chłopak zasmarkał ale walczymy dzielnie . Mam nadzieję że do środy mu przejdzie bo mężuś bierze urlop i sporo rzeczy byśmy zrobili będąc sami na działce. Wiecie może na jakiej wysokości powinna być zamontowana bateria podtynkowa do umywalki??? idź do efilki ona ci na pewno powie ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.06.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Hejka No jakoś mi się chłopak zasmarkał ale walczymy dzielnie . Mam nadzieję że do środy mu przejdzie bo mężuś bierze urlop i sporo rzeczy byśmy zrobili będąc sami na działce. Wiecie może na jakiej wysokości powinna być zamontowana bateria podtynkowa do umywalki??? idź do efilki ona ci na pewno powie ja nie wiem ooo leceeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 14.06.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 A ja tylko chciałam powiedzieć dobry wieczór...a może dobranoc? hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.06.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Cześć MOnia.... kaj żeś? jak przedszkolak ??? z katarami lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.06.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Siemka Nitka Jessu takiego kataru to on nigdy nie miał normalnie się zastanawiam gdzie się to wszystko mieści. Biedaczek od smarkania i wycierania nosa ma aż rankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.06.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Siemka Nitka Jessu takiego kataru to on nigdy nie miał normalnie się zastanawiam gdzie się to wszystko mieści. Biedaczek od smarkania i wycierania nosa ma aż rankę buuuu to nie dobrze natłuszczaj to miejsce, albo mażnij to jakmś tryiotykiem (to maść na rany z antybiotykami) .... rozumiem, że z przedszkola póki co nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.06.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 no nici. Siedzi bidulek ze mną w domu. Na dodatek ta pogoda mnie strasznie wkur...a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.06.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 mnie też ja tyz siedze w domu tyle, że z psem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.06.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Hejka! Ja też w domu i też ze psem, a nawet dwoma. Pogoda idzie ku dobremu, to Kondzio szybko wydobrzeje i będzie hasał po mchu jak moja mała Heca wczoraj. Ps. Heca, to propozycja imienia dla psiuny, co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.06.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jeszcze podobno jutro ma padać apotem pogoda. Na działce bajzel bo z humusem w końcu porządek zrobiliśmy. Zaraz fotki jakieś wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts