MonikaC 15.06.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jak trochę rozrabia to imię full wypas Rasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.06.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 nooo Heca mnie pasi krótkie, sympatyczne w odbiorze i wpadające w ucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.06.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 pozdrawiam z nad zimnego morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.06.2009 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 pozdrawiam z nad zimnego morza ja tyż chcem - nawet nad to zimneeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.06.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 nooo Heca mnie pasi krótkie, sympatyczne w odbiorze i wpadające w ucho Ta Heca, to dzisiaj mi zrobiła numer. ... zjadła całe swoje żarcie... a potem całą miskę Filipa... Myślałam, że pęknie!... ale jak można sie złościć na taką małą kluskę, która się zatacza z przeżarcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 15.06.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 nooo Heca mnie pasi krótkie, sympatyczne w odbiorze i wpadające w ucho Ta Heca, to dzisiaj mi zrobiła numer. ... zjadła całe swoje żarcie... a potem całą miskę Filipa... Myślałam, że pęknie!... ale jak można sie złościć na taką małą kluskę, która się zatacza z przeżarcia... Niestety takie laby są... strasznie żarte... i tak może jej zostać Moja ma ponad 4 lata i nadal wciąga co się da i gdzie się da. Ostatnio, jak się dorwała do karmy to wciągnęła równowartość 4 dziennych porcji.. to dopiero była z niej beczka jakby piłkę połknęła (taką lekarską) i bałam się dawać jej pić, bo myślałam, że może faktycznie pęknąć, biorąc pod uwagę, że karma strasznie od wody pęcznieje.. szkoda, że jej wtedy zdjęcia nie zrobiłam.. Poprzednio, jak była młoda, to wypiła prawie litr oleju po frytkach - pięknie wylizała garnek stojący na kuchence, bez ściągania go z niej - zdradziły ją tylko smugi po języku na dnie garka.. opowiadać można sporo... i sporo Was czeka z tymi wiecznie głodnymi wulkanami energii ale jak się później to miło wspomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.06.2009 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 nooo Heca mnie pasi krótkie, sympatyczne w odbiorze i wpadające w ucho Ta Heca, to dzisiaj mi zrobiła numer. ... zjadła całe swoje żarcie... a potem całą miskę Filipa... Myślałam, że pęknie!... ale jak można sie złościć na taką małą kluskę, która się zatacza z przeżarcia... no kochana to ona musi mieć na imię Heca A co na to Filip??? Może podesłać mu pierożka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 15.06.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 nooo Heca mnie pasi krótkie, sympatyczne w odbiorze i wpadające w ucho Ta Heca, to dzisiaj mi zrobiła numer. ... zjadła całe swoje żarcie... a potem całą miskę Filipa... Myślałam, że pęknie!... ale jak można sie złościć na taką małą kluskę, która się zatacza z przeżarcia... no kochana to ona musi mieć na imię Heca A co na to Filip??? Może podesłać mu pierożka? I tak Heca przechwyci a jak nie, to wyciągnie Fiipowi z pyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.06.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 nooo Heca mnie pasi krótkie, sympatyczne w odbiorze i wpadające w ucho Ta Heca, to dzisiaj mi zrobiła numer. ... zjadła całe swoje żarcie... a potem całą miskę Filipa... Myślałam, że pęknie!... ale jak można sie złościć na taką małą kluskę, która się zatacza z przeżarcia... moja do wora tyz się próbowała dostać, dlatego kupiłam plastikowy pojemnik,. szczelnie zamykany by zapachów nie było fajny jest bo miarkę ma i można dokładnie wiedzieć ile się wysypuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.06.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 nooo Heca mnie pasi krótkie, sympatyczne w odbiorze i wpadające w ucho Ta Heca, to dzisiaj mi zrobiła numer. ... zjadła całe swoje żarcie... a potem całą miskę Filipa... Myślałam, że pęknie!... ale jak można sie złościć na taką małą kluskę, która się zatacza z przeżarcia... no kochana to ona musi mieć na imię Heca A co na to Filip??? Może podesłać mu pierożka? I tak Heca przechwyci a jak nie, to wyciągnie Fiipowi z pyska No tak a Filipek jej pewnie odda bo szlachetne serducho ma. Helloł Magda i Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 15.06.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 nooo Heca mnie pasi krótkie, sympatyczne w odbiorze i wpadające w ucho Ta Heca, to dzisiaj mi zrobiła numer. ... zjadła całe swoje żarcie... a potem całą miskę Filipa... Myślałam, że pęknie!... ale jak można sie złościć na taką małą kluskę, która się zatacza z przeżarcia... no kochana to ona musi mieć na imię Heca A co na to Filip??? Może podesłać mu pierożka? I tak Heca przechwyci a jak nie, to wyciągnie Fiipowi z pyska No tak a Filipek jej pewnie odda bo szlachetne serducho ma. Helloł Magda i Michał. My trochę zarobieni i nie za bardzo mamy czas na cokolwiek... ale staram się być na bieżąco w postępach Waszych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.06.2009 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 My trochę zarobieni i nie za bardzo mamy czas na cokolwiek... ale staram się być na bieżąco w postępach Waszych prac Życie - też tak czasem mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.06.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Normalnie ściągnięte zdjęcia Widzę też szerokim gestem rozdzielnia ... No i kolanka jakies takie podobne pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.06.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Normalnie ściągnięte zdjęcia no przecież to z Waszego dziennika Widzę też szerokim gestem rozdzielnia ... a takie tam duperele - męża zabawka No i kolanka jakies takie podobne pozdrawiam, majki chybanawet identyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.06.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 nooo Heca mnie pasi krótkie, sympatyczne w odbiorze i wpadające w ucho Ta Heca, to dzisiaj mi zrobiła numer. ... zjadła całe swoje żarcie... a potem całą miskę Filipa... Myślałam, że pęknie!... ale jak można sie złościć na taką małą kluskę, która się zatacza z przeżarcia... no kochana to ona musi mieć na imię Heca A co na to Filip??? Może podesłać mu pierożka? I tak Heca przechwyci a jak nie, to wyciągnie Fiipowi z pyska No tak a Filipek jej pewnie odda bo szlachetne serducho ma. Helloł Magda i Michał. Jedzonko Filipek grzecznie oddaje, ale za to suszone ucho Hecy podkrada. Postępy u Filipa są ogromne, już nawet podszedł dzisiaj do niej i ją powąchał, bo wcześniej to jej schodził z drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.06.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Oj! Kurczaki! Ale się okablowałaś!!! A Kondzio na chorego nie wygląda na szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 16.06.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Jedzonko Filipek grzecznie oddaje, ale za to suszone ucho Hecy podkrada. Postępy u Filipa są ogromne, już nawet podszedł dzisiaj do niej i ją powąchał, bo wcześniej to jej schodził z drogi. To musisz mieć teraz fajnie w domu pewnie można by tak patrzeć całymi dniami na ich zachowania i podchody do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Rasia to musi być słodkie . Nawet się nie zoorientujesz jak będą spać razem. Co do okablowania to wszystko ładnie pięnie tylko czemu te pstryczki takie drogie . Ma dojść jeszcze jedna różnicówka i coś jeszcze ale nazwy nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dzień dobry grzecznie mówię ... Monia ja się chyba do Ciebie z "romansem" uśmiechnę ... o rurę chodzi ... Nitce pozazdraszczałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.06.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dzień dobry grzecznie mówię ... Monia ja się chyba do Ciebie z "romansem" uśmiechnę ... o rurę chodzi ... Nitce pozazdraszczałam Ja też kcem, ja też! Romansu oczywiście... a ruła przy okazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts