MonikaC 16.06.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Cześć Kruelciu Rany jak mi wstyd bo ja strasznie długo u ciebienie byłam Napisz mi proszę jaką rurę potrzebujesz, ile i na kiedy to się dowiem co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dzień dobry grzecznie mówię ... Monia ja się chyba do Ciebie z "romansem" uśmiechnę ... o rurę chodzi ... Nitce pozazdraszczałam Ja też kcem, ja też! Romansu oczywiście... a ruła przy okazji... To samo się tyczy Rasi Ile, jaka i na kiedy Aaa krążki tylko po 50mb chyba że się podzielicie jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.06.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Moniś, jeśli o mnie chodzi, to kiedy Ci będzie pasowało i Kondzio będzie zdrowy i będzie miał ochotę odwiedzić ciocię rasię i dwa Lipki. A u mnie, to 50 m może być na styk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Cześć Kruelciu Rany jak mi wstyd bo ja strasznie długo u ciebienie byłam Napisz mi proszę jaką rurę potrzebujesz, ile i na kiedy to się dowiem co i jak Wstydź się Monia wstydź Przeprowadzę z Nitką konferencję w tej sprawie, obgadam z mężem i dam znać ... a może się w czwartek u Nefki spotkamy to dopytam się już osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Rasiu ale w otulinie i fi100??? Kruelciu - no jest duża szansa, że się w czwartek spoptkamy u Nefci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Rasiu ale w otulinie i fi100??? Kruelciu - no jest duża szansa, że się w czwartek spoptkamy u Nefci Bardzo się cieszę, że się poznamy A teraz tak: - w otulinie? - to znaczy ? - fi 100 - to ? 10 cm przekroju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Rasiu ale w otulinie i fi100??? Kruelciu - no jest duża szansa, że się w czwartek spoptkamy u Nefci Bardzo się cieszę, że się poznamy A teraz tak: - w otulinie? - to znaczy ? - fi 100 - to ? 10 cm przekroju? to jest w otulinie http://www.felix.pl/files/Image/produkty/pipelife/12d.jpg A ta otulina to chyba po to żeby mniej zanieczyszczeń się do środka dostawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 otulina jest po to by się drenaz ziemią, piaskiem i kamyczkami malutkimi z czasem nie zatkał to coś jak filtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 otulina jest po to by się drenaz ziemią, piaskiem i kamyczkami malutkimi z czasem nie zatkał to coś jak filtr patrz nawet dobrze myśłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Znalazłam w necie fotki kuchni o takim samym ustawieniu co będzie moja tylko odbicie lustrzane a dolne szafki ścienne będą całe szklane. A no i barku nie będzie tyko ciąg szafek 3,60m. I zlew między dwoma oknami - bateria wyjdzie na tym słupku między nimi. Kolorystyka tylko jeszcze do ustalenia http://img81.imageshack.us/img81/382/28556063.jpg http://img81.imageshack.us/img81/874/46720639.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 TY!!!!!!!! A TO JEST DOKłADNIE MOJA KUCHNIA zlew pod oknem, płyta po prawo, spiżarkowa duża zabidowa po lewo.... tyle, ze ja mam 1 okno nie dwa i słupek z piekarnikiem mam przy p/wyspie i zamiast sbs - spiżara no wypisz wymaluj... skąd to masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Nitka a czasem to jak mały zaśnie siedzę godzinami i przeglądam zdjęcia i gdzieś się natknęłam na mój rozstaw kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Rasiu ale w otulinie i fi100??? Kruelciu - no jest duża szansa, że się w czwartek spoptkamy u Nefci Bardzo się cieszę, że się poznamy A teraz tak: - w otulinie? - to znaczy ? - fi 100 - to ? 10 cm przekroju? to jest w otulinie http://www.felix.pl/files/Image/produkty/pipelife/12d.jpg A ta otulina to chyba po to żeby mniej zanieczyszczeń się do środka dostawało Tak, tak taka rurka w ubranku musi być ... prawda Nitu? ... to takie rurki będą mi potrzebne ... czy one są w cenie o której mi Nitka mówiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2009 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Kruelciu jutro męża zmuszę żeby do naszego przyjaciela co nam te rułki załatwia zadzwodził i spytał okiej Ja mam teraz pytanie. Czy możemy tynki cementowo-wapienne w tym roku położyć i na tym sezon zakończyć? Czy nic im się przez zimę nie stanie jak będą w nieogrzewanym domku? Na wiosnę ruszylibyśmy pewnie z podłogówką, wylewki i reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.06.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Kruelciu jutro męża zmuszę żeby do naszego przyjaciela co nam te rułki załatwia zadzwodził i spytał okiej Ja mam teraz pytanie. Czy możemy tynki cementowo-wapienne w tym roku położyć i na tym sezon zakończyć? Czy nic im się przez zimę nie stanie jak będą w nieogrzewanym domku? Na wiosnę ruszylibyśmy pewnie z podłogówką, wylewki i reszta Możesz, byle położyć przed mrozami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.06.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Kruelciu jutro męża zmuszę żeby do naszego przyjaciela co nam te rułki załatwia zadzwodził i spytał okiej Ja mam teraz pytanie. Czy możemy tynki cementowo-wapienne w tym roku położyć i na tym sezon zakończyć? Czy nic im się przez zimę nie stanie jak będą w nieogrzewanym domku? Na wiosnę ruszylibyśmy pewnie z podłogówką, wylewki i reszta No Monia, coś Ty? Nie pękaj. Ja już miałam nadzieję, że kuchnie razem zamówimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Kruelciu jutro męża zmuszę żeby do naszego przyjaciela co nam te rułki załatwia zadzwodził i spytał okiej Ja mam teraz pytanie. Czy możemy tynki cementowo-wapienne w tym roku położyć i na tym sezon zakończyć? Czy nic im się przez zimę nie stanie jak będą w nieogrzewanym domku? Na wiosnę ruszylibyśmy pewnie z podłogówką, wylewki i reszta Będę w takim razie czekać na wieści rurkowe A na tynkach jeszcze się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2009 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Rasiu nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała, tym bartdziej że teraz mieszkamy w jednym małym pokoiku a raczej jesteśmy u Kondzia gościnnie No ale mamy kuchnię i dwie łazienki A codo kuchni to ja chyba ze cztery powinnam mieć bo mam tyle pomysłów i na nic nie mogę się zdecydować. Pewnie i takmi się jeszcze z 10 razy zmieni. No ale układ będzie taki jak jest na tych fotkach bo hydraulika i elektryka już są tak podprowadzone. Co do rur to jutro będe wiedziała bo juz dzisiaj mąż dzwonił do znajomka ale ta firma już zamknięta była. Tylko nie wiem czy te rury będą bo on coś kwękał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.06.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Monia, piękna ta kuchnia u mnie też będzie bardzo podobnie wyglądać pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.06.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Monia, kiedyś pytałaś o wylewkę baterii podtynkowej i zapomniałam Ci napisać, przepraszam. Mam 72cm do blatu plus 35cm od blatu do wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts