MonikaC 16.06.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Monia, kiedyś pytałaś o wylewkę baterii podtynkowej i zapomniałam Ci napisać, przepraszam. Mam 72cm do blatu plus 35cm od blatu do wylewki. poczekaj z rózgą do ciebie przyjadę . Daliśmy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.06.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Monia, kiedyś pytałaś o wylewkę baterii podtynkowej i zapomniałam Ci napisać, przepraszam. Mam 72cm do blatu plus 35cm od blatu do wylewki. poczekaj z rózgą do ciebie przyjadę . Daliśmy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 19.06.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Kruelciu jutro męża zmuszę żeby do naszego przyjaciela co nam te rułki załatwia zadzwodził i spytał okiej Ja mam teraz pytanie. Czy możemy tynki cementowo-wapienne w tym roku położyć i na tym sezon zakończyć? Czy nic im się przez zimę nie stanie jak będą w nieogrzewanym domku? Na wiosnę ruszylibyśmy pewnie z podłogówką, wylewki i reszta U nas tak było - fanstastycznie się wysuszyły. Nie ma z tym najmniejszego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.06.2009 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Kruelciu jutro męża zmuszę żeby do naszego przyjaciela co nam te rułki załatwia zadzwodził i spytał okiej Ja mam teraz pytanie. Czy możemy tynki cementowo-wapienne w tym roku położyć i na tym sezon zakończyć? Czy nic im się przez zimę nie stanie jak będą w nieogrzewanym domku? Na wiosnę ruszylibyśmy pewnie z podłogówką, wylewki i reszta U nas tak było - fanstastycznie się wysuszyły. Nie ma z tym najmniejszego problemu. Dzięki ale to i tak nie jest pewne Może najpierw ocieplimy z zewnątrz albo już przystaniemy na tym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.06.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Właśnie lepiej jak w nieogrzewanym domku, niż ogrzewanym a nie ocieplonym z zewnątrz. znajomi przeprowadzili się na zimę i nie mięli elewacji, a wiadomo w te mrozy dom był silnie ogrzewany... a mur z zewnątrz przemarzał, teraz mają wilgoć w domu Sama się nad tym zastanawiałam, bo chyba w tym roku nie starczy nam na ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.06.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Cze Moniaczy ja Ciebie pytałam jaką macie grubość szprosów...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.06.2009 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Cze Monia czy ja Ciebie pytałam jaką macie grubość szprosów...... Mamy szprosy 18mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.06.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Cześć Moniś!!! Dowiadywałaś się coś jeszcze w sprawie tynków, a raczej ich zimowania??? A jeśli chodzi o ocieplenie z zewnątrz przed tynkami to chyba nie jest dobry pomysł, tzn. później tynkom będzie gorzej wyschnąć, zwłaszcza że okna już są... ??? mam jeszcze jedno pytanie... nie żałujesz że dałaś w oknach szprosy???? bo ja już mam mieszane uczucia, ale to pewnie przez to, że jeszcze swoich nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.06.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Cześć Moniś!!! Dowiadywałaś się coś jeszcze w sprawie tynków, a raczej ich zimowania??? A jeśli chodzi o ocieplenie z zewnątrz przed tynkami to chyba nie jest dobry pomysł, tzn. później tynkom będzie gorzej wyschnąć, zwłaszcza że okna już są... ??? mam jeszcze jedno pytanie... nie żałujesz że dałaś w oknach szprosy???? bo ja już mam mieszane uczucia, ale to pewnie przez to, że jeszcze swoich nie widziałam doberek........... jessssu............ my też właśnie też przeżywamy dylemat szprosowy , za 2 godziny mam spotkanie ze Starym..................... małż mówi ty decyduj a ja kompletnie już nie wiem, a jeszcze my chcieliśmy te szersze szprosy, takie 2 cm z kawałkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.06.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Odwiedzilam Wasz dziennik....niezły domek rosnie... ale jak zobaczyłam to zdjęcie pokoju dla synka....to poprostu WOW !!! szczęka mi opadła:) super ten domek niby na drzewnie, suficie?? ... az mi żal, że nie mam już takich malych dzieci:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.06.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Hej Moniś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.06.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 .... tez się witam choć mnie targa z powodu... wiecie czego a ponoć lipiec ma być nie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.06.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Podobno dopiero w sierpniu ma być ładniej A ja do tego czasu się utopię w moim błocie - z rosnącym obciążnikiem to już na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.06.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Cze monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.06.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dobry Dzien, ładna nawet ta kuchnia ale chyba trochę za ciepła, brakuje tam jakiejś zimnej barwy ociupinę dla równowagi. A u mnie dzisiaj kończą tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.06.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dobry Dzien, ładna nawet ta kuchnia ale chyba trochę za ciepła, brakuje tam jakiejś zimnej barwy ociupinę dla równowagi. A u mnie dzisiaj kończą tynki wiem, wiem..... bo panowie przychodzą z powrotem do mnie zapodaj foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.06.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dobry Dzien, ładna nawet ta kuchnia ale chyba trochę za ciepła, brakuje tam jakiejś zimnej barwy ociupinę dla równowagi. A u mnie dzisiaj kończą tynki wiem, wiem..... bo panowie przychodzą z powrotem do mnie zapodaj foteczki Zapodam jak się sajgon troszke ogarnie jeszcze. A u Ciebie bedzie szpachlowanie dziurek teraz i łazienka?Zgadałm? Nie do wiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.06.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dobry Dzien, ładna nawet ta kuchnia ale chyba trochę za ciepła, brakuje tam jakiejś zimnej barwy ociupinę dla równowagi. A u mnie dzisiaj kończą tynki wiem, wiem..... bo panowie przychodzą z powrotem do mnie zapodaj foteczki Zapodam jak się sajgon troszke ogarnie jeszcze. A u Ciebie bedzie szpachlowanie dziurek teraz i łazienka?Zgadałm? Nie do wiary dokładnie tak z tym nie do wiary to spokojnie.... ja już prawie rok mam na to matreriały tylko zawsze musze najpierw skończyć robotę patałachow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.06.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dzień dobry Moniko i dzięki za rurki ... świnia ze mnie, że dopiero teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts