Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobry Dzien, ładna nawet ta kuchnia ale chyba trochę za ciepła, brakuje tam jakiejś zimnej barwy ociupinę dla równowagi. A u mnie dzisiaj kończą tynki :lol:

Soko-maroko podłoga bedzie szara :)

Kurna jego olek - no znowu mi powiadomienia nie przychodzą i do do własnych komentów :evil: :evil: :evil:

Lidszu - zapraszam jak zawsze :)

Kruelciu no weź przestań i nie ma za co dziękować

Myszo Pędziwiatrze zadowolona jesteś z tynków bo my się właśnie zastanawiamy czy by w tym roku sobie nie sieknąć :)

Wstawiłam kilka fotek do dziennika

Aaa wczoraj spadła nam jedna dachówka z dachu :o to już druga. Byliśmy rano zgłosić usterkę. Jutro jak będzie ładnie - czyt. nie będzie padać - podjedzie szef i wykonawca. Jakieś mamzłe przeczucia do tego naszego dachu :roll: :-?

Gratuluję hydrauliki!!! Kawał roboty za Wami! :D :D :D

Gresik baaardzo fajny! 8) Mam podobny, tylko o ton jaśniejszy w mojej aktualnej kuchni naścianie i na podłodze i do tej pory wygląda super, świetnie się sprawdza i się nie nudzi... 8) :D :D

Dorcia, tez mam taką nadzieję. Jakoś tak prawie od samego początku cośmi nie pasi i ciągle chodzę o oglądam - to już jakaś fobia chyba. No ale w dachu mamy 90 tysi więc mabyć jak ta lala.

A czemu drugi raz papę kładą - termozgrzewalną czy co?

Odebrałam Kondzia z przedszkola - płakał bardzo i podobno cały dzień miał taki płaczliwy :( Wczoraj taki mały pikaczu ok 2lat strasznie zadrapał go po buzi ma szramę na całym policzku i na drugim kawałek a wieczorem zauważyłam że i na pleckach jest zadrapany. Kurde żeby się tylko nie zraził :-? Niby on taki bitny był do dzieci a tu się okazuję że wszystkie całe tylko Kondzio pokiereszowany.

Monika, spadła ci dachówka ? :roll: Ja pierdziu :evil:

Może jak przyjadą fachowcy, to niech porządnie sprawdzą cały dach, aby nie było już żadnych przykrych niespodzianek.

Jak się wkłada w dach tyle kasy, to oczekuje się, że będzie służył przez lata i nic się nie będzie z nim działo