DorciaIQ 24.06.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Jacie, Mysia była tyle za mną, a teraz kończy tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.06.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Bo ona jest mysza odrzutowa... A przynajmniej sprawia takie wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.06.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 No tak, "mysz wyścigowa" byłoby za wolne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.06.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Znaczy wyścigi mysich zaprzęgów?Ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.06.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Trzebaby zaproponować jakiś tytuł dla Mysi: Mysz Pędziwiatr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.06.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.06.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Hej Monia pewnie od przyszłego tygodnia będę częściej na działce, to może jakoś się zmówimy i spotkamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.06.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dobry Dzien, ładna nawet ta kuchnia ale chyba trochę za ciepła, brakuje tam jakiejś zimnej barwy ociupinę dla równowagi. A u mnie dzisiaj kończą tynki Soko-maroko podłoga bedzie szara Kurna jego olek - no znowu mi powiadomienia nie przychodzą i do do własnych komentów Lidszu - zapraszam jak zawsze Kruelciu no weź przestań i nie ma za co dziękować Myszo Pędziwiatrze zadowolona jesteś z tynków bo my się właśnie zastanawiamy czy by w tym roku sobie nie sieknąć Wstawiłam kilka fotek do dziennika Aaa wczoraj spadła nam jedna dachówka z dachu to już druga. Byliśmy rano zgłosić usterkę. Jutro jak będzie ładnie - czyt. nie będzie padać - podjedzie szef i wykonawca. Jakieś mamzłe przeczucia do tego naszego dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.06.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Gresik ło taki mi się podoba http://img241.imageshack.us/img241/4921/grestauceramika.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.06.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Gratuluję hydrauliki!!! Kawał roboty za Wami! Gresik baaardzo fajny! Mam podobny, tylko o ton jaśniejszy w mojej aktualnej kuchni naścianie i na podłodze i do tej pory wygląda super, świetnie się sprawdza i się nie nudzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.06.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 No coś Ty z tą dachówką Mam nadzieję że to się okaże pikuś jakiś... A dziś przyszedł do nas pan dekarz kłaść papę na starą papę co jest do d. i w przyszłym tygodniu będzie robił dachóweczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.06.2009 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dorcia, tez mam taką nadzieję. Jakoś tak prawie od samego początku cośmi nie pasi i ciągle chodzę o oglądam - to już jakaś fobia chyba. No ale w dachu mamy 90 tysi więc mabyć jak ta lala. A czemu drugi raz papę kładą - termozgrzewalną czy co? Odebrałam Kondzia z przedszkola - płakał bardzo i podobno cały dzień miał taki płaczliwy Wczoraj taki mały pikaczu ok 2lat strasznie zadrapał go po buzi ma szramę na całym policzku i na drugim kawałek a wieczorem zauważyłam że i na pleckach jest zadrapany. Kurde żeby się tylko nie zraził Niby on taki bitny był do dzieci a tu się okazuję że wszystkie całe tylko Kondzio pokiereszowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 25.06.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 90tys. szok normalnie!!! ja bym chyba w takiej sytuacji zawału dostała jak bym ta "spadniętą" dachówkę zobaczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.06.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dardulko to oczywiście cena z więźbą, deskami, papą, oknami i wszystkimi materiałami i robocizną no ale sporo wyszło i dlatego chcę żeby wszystko było cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 25.06.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Mimo wszystko jestem w szoku, to strasznie duuuuużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.06.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ja mam tyle w samej dachówce , rynnach i oknach z robocizną... . bez więźby, deskowania i papy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.06.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Ja mam tyle w samej dachówce , rynnach i oknach z robocizną... . bez więźby, deskowania i papy... No ale czy żałujesz bo ja nieee Zresztą ty masz zajefajny ten świetlik na szczycie. Dach był i w sumie jest moim oczkiem w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.06.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Monika, spadła ci dachówka ? Ja pierdziu Może jak przyjadą fachowcy, to niech porządnie sprawdzą cały dach, aby nie było już żadnych przykrych niespodzianek. Jak się wkłada w dach tyle kasy, to oczekuje się, że będzie służył przez lata i nic się nie będzie z nim działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.06.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Liduś byli wczoraj. Spinka się zsunęła a że to pierwsza dachówka to spadła do rynny. W sierpniu będą nam wymieniać wszystkie dachówki które mają odpryski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.06.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 cze monia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts