lidszu 29.06.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 cześć Monia kuruj młodego, bo piękna pogoda się zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.06.2009 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 duch - dzieki za foty Lidszu - jeszcze ze dwa dnii będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.07.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 a ty monis zywiosz takh whogóle..i czy wreszcie plytko lodebralas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.07.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Pierwszą przy rynnie to się podobno przykręca a nie przywiązuje A ja papę termozgrzewalną właśnie, bo tę co mi kładli jesienią to była jakaś totalnie dramatyczna - cała posypka z niej spadła, ale to pikuś akurat - ona jest tak cienka i sztywna, że się drze jak się po niej chodzi i przy tych ulewach całe górne piętro w kałużach od dziurek było Mi wyszło jeszcze więcej a jeszcze się okaże że trzeba dopłacić, bo gupia pani adaptująca nie umie korzystać z kalkulatora i zamiast 400 to z 500 m tego dachu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.07.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Cześć Duchu żyję ale ledwo bo tak to jest jak sie ma autko bez górsko - morskiego klimatu - klimy. Płytki nabieraja wartości u Rasi Dorcia - ło matko święta 500m dachu rajuśku ja na swój narzekałam że duży - cofam . Przykręcona mówisz - sprawdzimy, sprawdzimy . A wy kiedy z dachem startujecie?. Jessu ale to jest fajny okres bo domek zmienia już swój wygląd na bardziej normalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.07.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Hej Moniś miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekipa MARkA 02.07.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 witam naprawdę ta skrzyneczka pełen wypas brakuje chyba tylko zab. gł selektywnego i była by ful opcja (chyba, że jest przed ukł. pom.) widziałem pare-set tablic, ale w tej no, no, no lineczki chyba co do mikrona w SPE powinni pokazywać jako wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.07.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Witam Pana Marka w moich skromnych progach Fajnie że się podoba Tylko boję się że jak to małż przeczyta to będę śmigać do elektrycznego po to cacuszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekipa MARkA 02.07.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Witam Pana Marka w moich skromnych progach Fajnie że się podoba Tylko boję się że jak to małż przeczyta to będę śmigać do elektrycznego po to cacuszko mam w samochodzie ale na pewno za słaby tylko 25A - zgadza sią za to producent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.07.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Hmmm ja się ne znam a te 25A to dużo czy mało?? Od prądu trzymam się z daleka od czasu jak sobie wodę w wannie podgrzewałam w dzieciństwie taką wielką grzałką elektryczną. Miała chyba ze 40 cm. No ja goopia ręke włożyłam do wody żeby sprawdziść czy już ciepła http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a010.gif http://www.cosgan.de/images/midi/boese/n020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekipa MARkA 02.07.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Hmmm ja się ne znam a te 25A to dużo czy mało?? Od prądu trzymam się z daleka od czasu jak sobie wodę w wannie podgrzewałam w dzieciństwie taką wielką grzałką elektryczną. Miała chyba ze 40 cm. No ja goopia ręke włożyłam do wody żeby sprawdziść czy już ciepła http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a010.gif http://www.cosgan.de/images/midi/boese/n020.gif zależy jaki macie przydział mocy za elektrowstrząsy to ludziska płacą czasem kupę kasy z takimi zabezpieczeniami to teraz można się bezpiecznie kąpać np z "suszarką" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.07.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 z takimi zabezpieczeniami to teraz można się bezpiecznie kąpać np z "suszarką" Eee dziękuję nie po to się moczyłam żeby się suszyć Dostałam dzisiaj wygrany na loterii rowerek - jadę pośmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.07.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 z takimi zabezpieczeniami to teraz można się bezpiecznie kąpać np z "suszarką" Eee dziękuję nie po to się moczyłam żeby się suszyć Dostałam dzisiaj wygrany na loterii rowerek - jadę pośmigać Hej Moniś! To niesamowite, że znam osobiście osobę, która coś wygrała! Gratulki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 też bym coś chciała wygrać. Osobiście mi się nie zdarza, ale ładnych pare lat temu, w zasadzie to jakies 20cia mój wujek wyjął z rzeki San wielki kieł mamuta w moje urodziny! Pamietam jak mówili o tym w cielewizji, a kość owa jest gdzieś w muzeum umiejscowiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.07.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 też bym coś chciała wygrać. Osobiście mi się nie zdarza, ale ładnych pare lat temu, w zasadzie to jakies 20cia mój wujek wyjął z rzeki San wielki kieł mamuta w moje urodziny! Pamietam jak mówili o tym w cielewizji, a kość owa jest gdzieś w muzeum umiejscowiona Ulala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.07.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witam:) ja kiedyś dawno, dawno temu ..wygralam płyte BAJMU był jakis konkurs w gazecie i mi sie poszczęściło !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.07.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 No dobra to wam napiszę, że wygrałam dwa te rowery To chyba za te wszystkie lata. Czyli na następną wygraną muszę czekać 30 lat ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.07.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Hej Moniś, czytałam w dzienniku, że wzywałaś serwis do regulacji okien. Co było z nimi nie tak??? U mnie wczoraj też był z serwisu, tylko, że u mnie jest jedno skrzydło balkonowe do wymiany a mechanizmy działają b. dobrze, lecz może o czymś nie wiem, może coś trzeba jeszcze sprawdzać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.07.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 ZAPRASZAM DO LICYTACJI http://forum.muratordom.pl/licytacja-na-rzecz-tomka1950,f145.htm przeslij dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.07.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Doberek wpadłam powiedzieć i lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts