MonikaC 20.07.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Barranki a ten świt to o której u was jest? Może się przytargam na budowę jak misię uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.07.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Spox, jak będziemy coś wiedzieć to zadzwonię. A daleko masz na dojechanie jakby co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.07.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Spox, jak będziemy coś wiedzieć to zadzwonię. A daleko masz na dojechanie jakby co? 10 -15 minut zależy od przejazdu kolejowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.07.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Cześć Monia! Lepiej już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.07.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Cześć Monia! Lepiej już? Aaa dziękować dropsiki chyba działają i jest duuużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.07.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Cześć Monia! Lepiej już? Aaa dziękować dropsiki chyba działają i jest duuużo lepiej ooooooo no to super ważne, że zdówko jest... reszta jakoś zawsze idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.07.2009 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Pojechaliśmy wczoraj wieczorkiem na działeczkę i co??? Sąsiad zaorał nam ziemię znaczy się skultywował???? tak się mówi????. No to teraz ja sobie mogę pojechać wygrabić cały syf - gruziki i inne szajsy potem zrobić spadek i nawej tyczasowo trawkę zasiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.07.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 withanko monisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Pojechaliśmy wczoraj wieczorkiem na działeczkę i co??? Sąsiad zaorał nam ziemię znaczy się skultywował???? tak się mówi????. No to teraz ja sobie mogę pojechać wygrabić cały syf - gruziki i inne szajsy potem zrobić spadek i nawej tyczasowo trawkę zasiać I się bardzo gustownie zrobi Dzięki za miłe przyjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.07.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Pojechaliśmy wczoraj wieczorkiem na działeczkę i co??? Sąsiad zaorał nam ziemię znaczy się skultywował???? tak się mówi????. No to teraz ja sobie mogę pojechać wygrabić cały syf - gruziki i inne szajsy potem zrobić spadek i nawej tyczasowo trawkę zasiać I się bardzo gustownie zrobi Dzięki za miłe przyjęcie oj tak, Konrad będziemógł na bosaka w końcu biegać Dzięki za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.07.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Hej Monia Ale fajnego sąsiada masz Teraz będziesz się mogła wziąć za trawkę i może inne krzaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.07.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 ... się witam jak zdrówko ? a tę trwakę to polecam, raz że miło dla oka.... a dwa, nie kurzy się tak bardzo i nie syfi się elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.07.2009 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Hej Monia Ale fajnego sąsiada masz Teraz będziesz się mogła wziąć za trawkę i może inne krzaczki Oj taki sąsiad na wagę złota!!!! Bardzo życzliwy człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.07.2009 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 ... się witam jak zdrówko ? a tę trwakę to polecam, raz że miło dla oka.... a dwa, nie kurzy się tak bardzo i nie syfi się elewacja Zdrówko lepeij tylko kurczeuszy mam cały czas przytkane i kataru trochę. No ale już mnie kaszel nie męczy i nie charczę 10 minut jak mnie złapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.07.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 ... się witam jak zdrówko ? a tę trwakę to polecam, raz że miło dla oka.... a dwa, nie kurzy się tak bardzo i nie syfi się elewacja Zdrówko lepeij tylko kurczeuszy mam cały czas przytkane i kataru trochę. No ale już mnie kaszel nie męczy i nie charczę 10 minut jak mnie złapie eeeeeeeeee no to super a na budowe już jeżdzisz czy jeszcze masz chorobowe ? tam pytam, co bym Cię może nawiedziła kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.07.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 ... się witam jak zdrówko ? a tę trwakę to polecam, raz że miło dla oka.... a dwa, nie kurzy się tak bardzo i nie syfi się elewacja Zdrówko lepeij tylko kurczeuszy mam cały czas przytkane i kataru trochę. No ale już mnie kaszel nie męczy i nie charczę 10 minut jak mnie złapie eeeeeeeeee no to super a na budowe już jeżdzisz czy jeszcze masz chorobowe ? tam pytam, co bym Cię może nawiedziła kiedyś Byłam dzisiaj do 14 Jutro pewnie też będę i pojutrze Jakby co to dzwoń. Tylko Zoykę zabierz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.07.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Hej Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.07.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 ... się witam jak zdrówko ? a tę trwakę to polecam, raz że miło dla oka.... a dwa, nie kurzy się tak bardzo i nie syfi się elewacja Zdrówko lepeij tylko kurczeuszy mam cały czas przytkane i kataru trochę. No ale już mnie kaszel nie męczy i nie charczę 10 minut jak mnie złapie eeeeeeeeee no to super a na budowe już jeżdzisz czy jeszcze masz chorobowe ? tam pytam, co bym Cię może nawiedziła kiedyś Byłam dzisiaj do 14 Jutro pewnie też będę i pojutrze Jakby co to dzwoń. Tylko Zoykę zabierz! łoki dziś już nie, ale może jutro się zbiorę a jakiś adres czy coś to ja już dostałam czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.07.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 ... się witam jak zdrówko ? a tę trwakę to polecam, raz że miło dla oka.... a dwa, nie kurzy się tak bardzo i nie syfi się elewacja Zdrówko lepeij tylko kurczeuszy mam cały czas przytkane i kataru trochę. No ale już mnie kaszel nie męczy i nie charczę 10 minut jak mnie złapie eeeeeeeeee no to super a na budowe już jeżdzisz czy jeszcze masz chorobowe ? tam pytam, co bym Cię może nawiedziła kiedyś Byłam dzisiaj do 14 Jutro pewnie też będę i pojutrze Jakby co to dzwoń. Tylko Zoykę zabierz! łoki dziś już nie, ale może jutro się zbiorę a jakiś adres czy coś to ja już dostałam czy nie? jak będziesz jutro, to zahaczcie o mnie dziewczynki, bo rzut beretem macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.07.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 ... się witam jak zdrówko ? a tę trwakę to polecam, raz że miło dla oka.... a dwa, nie kurzy się tak bardzo i nie syfi się elewacja Zdrówko lepeij tylko kurczeuszy mam cały czas przytkane i kataru trochę. No ale już mnie kaszel nie męczy i nie charczę 10 minut jak mnie złapie eeeeeeeeee no to super a na budowe już jeżdzisz czy jeszcze masz chorobowe ? tam pytam, co bym Cię może nawiedziła kiedyś Byłam dzisiaj do 14 Jutro pewnie też będę i pojutrze Jakby co to dzwoń. Tylko Zoykę zabierz! łoki dziś już nie, ale może jutro się zbiorę a jakiś adres czy coś to ja już dostałam czy nie? No nareszcie PW odbierz Lidszu - ty też wpadaj a potem zbiorowo do ciebie śmigniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts