Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia, piknie jest :D :D

teraz widzę ile będę mieć roboty na swojej działce, aby doprowadzić ją do takiego stanu jak twoja :o :-?

Ja wole nawet o tym nie myslec :(

Ty myśł o wyprawce Dorcia :)

Kurde mały ma od dwóch dni sraczkę a dzisiaj w nocy wymiotował idę z nim do lekarza :(

Buuuu... :( Buuuziaki dla Was i zdrówka przede wszystkim... :D

Witam Cię Moniko.

Mam do Ciebie ogromna prośbę odnośnie wolich oczek, chodzi mi o to, czy jeśli pada deszcz to dużo wody spływa na taras który jest pod wolim okiem? Z tego co widziałem to dachówki wystają za czoło dachu i nie ma tam żadnej rynienki. U mnie majster do czoła wolego oka przykręcił blachę o szerokości 48 cm a przed blacha na górze dachu zrobił rynienkę która ma być odprowadzana woda spływająca z powierzchni wolego oka. Strasznie mi się to nie podoba i chcę przerobić na coś takiego jak u Ciebie, ale on mi powiedział że wtedy woda będzie spływać na taras balkonu, będzie moczyć elewację itd. Czy możesz mi podać do siebie kontakt telefoniczny, zależy mi na czasie bo do poniedziałku muszę przedstawić swoja propozycję rozwiązania. Jeśli wolisz to proszę o kontakt ze mną 0505 - 150 - 959.

Pozdrawiam Wiesław Żelaźnicki.

PS.Ja buduję w okolicach Wołomina, miejscowość Zagościniec, i również mieliśmy projekt indywidualny - defakto bardzo podobny do Twojego.

Witanko

Mysza dzięki. Biedny Kondzio wczoraj go męczyło jeszcze cały dzień ale nocka OK. Rany zrobił kupę ale już zwięzłą więc mam nadzieję że jesteśmy na dobrej drodze.

Izi27 - miło było się spotkać. Mam nadzieję, że choć troszkę pomogliśmy w podjęciu decyzji odnośnie wykończenia bawoła.

A my dalej równamy teren :-? Może na przyszły rok będzie równo :lol:

Ups ja znowu powiadomień o wisach do swoich komentów nie dostaję :evil:

Mysza - po jakim ogrodzie toż to ziema sucha i tyle. Ogród to może będzie za jakieś 5 lat :lol: Byłam wczoraj w ogrodniczym i oglądałam te chińsko japońskie kszaczuny po 2000-4000 tysie :o :evil: :-?

Madziara*x - imprezka super! A nastęnym razem zabieraj do nas grabie 8)

Nitka - ja cię ajlawju ale chociaż mi napisz czy to było w pudełku czy w zółtej torbie Czytałam, że grilek się udał. Super. Ja się zapowiadam pod koniec tygodnia z wizytacją i po siewniczej łokej?

http://images32.fotosik.pl/127/eaeb5a0f78d88cea.jpg

http://www.agrosklep.pl/allegro/galeria/foto_2436.gif

No a Kondzio już OK.

Ups ja znowu powiadomień o wisach do swoich komentów nie dostaję :evil:

Mysza - po jakim ogrodzie toż to ziema sucha i tyle. Ogród to może będzie za jakieś 5 lat :lol: Byłam wczoraj w ogrodniczym i oglądałam te chińsko japońskie kszaczuny po 2000-4000 tysie :o :evil: :-?

[

to zejdz troche niżej, bo się okaze ze taki ogród to za 10-15 lat Ci wyjdzie :)

Pozatym to zawsze fajnie się wyobraża, ze Monia pracowała sobie w ogrodzie, a nie chodziła po klepisku i zastanawiała się od czego by tu zacząć