MonikaC 01.08.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Monia, piknie jest teraz widzę ile będę mieć roboty na swojej działce, aby doprowadzić ją do takiego stanu jak twoja Ja wole nawet o tym nie myslec Ty myśł o wyprawce Dorcia Kurde mały ma od dwóch dni sraczkę a dzisiaj w nocy wymiotował idę z nim do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.08.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Monia, piknie jest teraz widzę ile będę mieć roboty na swojej działce, aby doprowadzić ją do takiego stanu jak twoja Ja wole nawet o tym nie myslec Ty myśł o wyprawce Dorcia Kurde mały ma od dwóch dni sraczkę a dzisiaj w nocy wymiotował idę z nim do lekarza Buuuu... Buuuziaki dla Was i zdrówka przede wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi27 01.08.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Witam Cię Moniko. Mam do Ciebie ogromna prośbę odnośnie wolich oczek, chodzi mi o to, czy jeśli pada deszcz to dużo wody spływa na taras który jest pod wolim okiem? Z tego co widziałem to dachówki wystają za czoło dachu i nie ma tam żadnej rynienki. U mnie majster do czoła wolego oka przykręcił blachę o szerokości 48 cm a przed blacha na górze dachu zrobił rynienkę która ma być odprowadzana woda spływająca z powierzchni wolego oka. Strasznie mi się to nie podoba i chcę przerobić na coś takiego jak u Ciebie, ale on mi powiedział że wtedy woda będzie spływać na taras balkonu, będzie moczyć elewację itd. Czy możesz mi podać do siebie kontakt telefoniczny, zależy mi na czasie bo do poniedziałku muszę przedstawić swoja propozycję rozwiązania. Jeśli wolisz to proszę o kontakt ze mną 0505 - 150 - 959. Pozdrawiam Wiesław Żelaźnicki. PS.Ja buduję w okolicach Wołomina, miejscowość Zagościniec, i również mieliśmy projekt indywidualny - defakto bardzo podobny do Twojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.08.2009 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Izi27 wody wcale nie jest aż tak dużo - do przeżycia. My od samego początku byliśmy zdecydowani na takie rozwiązanie bo to drugie wykończenie nam się nie podobało. A z balkonu trzeba zrobić odpowiedni spadek no i lepiej można zrobić rynnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.08.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Cieniaski trzymajcie sie z Małym Kondziem. Duzo zdrówka mu zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.08.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witanko Mysza dzięki. Biedny Kondzio wczoraj go męczyło jeszcze cały dzień ale nocka OK. Rany zrobił kupę ale już zwięzłą więc mam nadzieję że jesteśmy na dobrej drodze. Izi27 - miło było się spotkać. Mam nadzieję, że choć troszkę pomogliśmy w podjęciu decyzji odnośnie wykończenia bawoła. A my dalej równamy teren Może na przyszły rok będzie równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ... będzie będzie spokojnie witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.08.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Bry Jak Kondzio ? Mam nadzieję, że lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.08.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 dzień dobry, dziś już lepszy jak tam młody piękniś żyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.08.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 a gospodyni to gdzie się szlaja, że do siebie nie zagląda ? doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.08.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 teeee Gospodyni........................ kajać się przyszłam.... jutro puknę fotkę co????? dziś już padam na dziób a jeszcze Bąki muszę wykiprować do spania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziarax 09.08.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Ja co prawda tylko przelotem, ale wiem i powiem, że Kondzio już lepiej, dziś swoim autem rozwoził ziemię po ogrodzie ... A wczoraj szalał na imprezce , także zdrów ! A Moni nie ma, bo ciężko pracuje w ogrodzie, widziałam osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.08.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 to dobrze ze Kondzio ma się lepiej . Witam szalejącą po ogrodzie Gospodynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.08.2009 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ups ja znowu powiadomień o wisach do swoich komentów nie dostaję Mysza - po jakim ogrodzie toż to ziema sucha i tyle. Ogród to może będzie za jakieś 5 lat Byłam wczoraj w ogrodniczym i oglądałam te chińsko japońskie kszaczuny po 2000-4000 tysie Madziara*x - imprezka super! A nastęnym razem zabieraj do nas grabie Nitka - ja cię ajlawju ale chociaż mi napisz czy to było w pudełku czy w zółtej torbie Czytałam, że grilek się udał. Super. Ja się zapowiadam pod koniec tygodnia z wizytacją i po siewniczej łokej? http://images32.fotosik.pl/127/eaeb5a0f78d88cea.jpg http://www.agrosklep.pl/allegro/galeria/foto_2436.gif No a Kondzio już OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.08.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 yyyy worki... jak dobrz pamiętam to worki czekaj ide do piwnicy... będe jak jakiś kwadrans to ci wsio powiem oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.08.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Cześć Monia, Cieszę się, że Kondzio ma się lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.08.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ups ja znowu powiadomień o wisach do swoich komentów nie dostaję Mysza - po jakim ogrodzie toż to ziema sucha i tyle. Ogród to może będzie za jakieś 5 lat Byłam wczoraj w ogrodniczym i oglądałam te chińsko japońskie kszaczuny po 2000-4000 tysie [ to zejdz troche niżej, bo się okaze ze taki ogród to za 10-15 lat Ci wyjdzie Pozatym to zawsze fajnie się wyobraża, ze Monia pracowała sobie w ogrodzie, a nie chodziła po klepisku i zastanawiała się od czego by tu zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.08.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 [img]http://www.agrosklep.pl/allegro/galeria/foto_2436.gif Monia sprawdziłam mam te żółte worki po 5 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.08.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Pozatym to zawsze fajnie się wyobraża, ze Monia pracowała sobie w ogrodzie, a nie chodziła po klepisku i zastanawiała się od czego by tu zacząć Nitka- dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts