nitubaga 10.08.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 a proszę Ciem bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.08.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Wpadłam z rewizytą. Śliczna trawka Ci się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Hejka! Trawkę zamówiłaś taką jak Nitu? U Nitusi jest śliczna trawka, a najpiękniejsza w miejscach, gdzie sypnęła nawozem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Hej Monia, dzięki za miłe spotkanie , chociaż tak krótkie Zuzka, następnym razem ci wyłączę fona i będziesz mogła się bez pośpiechu delektować oglądaniem domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Hejka! Trawkę zamówiłaś taką jak Nitu? U Nitusi jest śliczna trawka, a najpiękniejsza w miejscach, gdzie sypnęła nawozem... to Monia już będzie wiedziała, żeby nie sypać nawozem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.08.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Hejka! Trawkę zamówiłaś taką jak Nitu? U Nitusi jest śliczna trawka, a najpiękniejsza w miejscach, gdzie sypnęła nawozem... Cześć Rasiu No nie taką jak ma Nitka bo ja to rozkminiałam i dzwoniłamdo dystrybutora i pana za jęzor ciągnęłam i doradził Barenbruga trawnik polski Desert Professional - a ona i tak nie będzie docelowym trawnikiem który mam nadzięję zagości w 2010 /tak żeby na 2121 odostępnić go piłkarzom za drobną opłatą / Co do nawozu to oni odradzają bo się trawisko uzależnia okropnie no chyba,że z trawą rzeczywiście dzieje się coś złego ale wtedy to połowęzalecanej na opakowaniu dawki LIDSZU ZUZANKO - dziękuję za ekspresowe odwiedziny :)Mam nadzieję, żenastępnym razem zabawicie dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.08.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Monia - ja w szczególności dziekuję za mozliwość odwiedzenia twojego domku bo bryłą bardzo przypomina mój, co daje mi mozliwość wyobrażenia jaka bedzie moja "chata" i obiecuje że następnym razem wyłączę telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.08.2009 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Monia - ja w szczególności dziekuję za mozliwość odwiedzenia twojego domku bo bryłą bardzo przypomina mój, co daje mi mozliwość wyobrażenia jaka bedzie moja "chata" i obiecuje że następnym razem wyłączę telefon Wpadaj nastęnym razem na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.08.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Oj ale wczoraj było fajowo u Myszy Nadrobiłam większość forumowych spotkań i poznałam Myszkę, Magi, Maluszka. No a teraz zmykam na działkę dołki wyrównać pod dzisiejszy siew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.08.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Oj ale wczoraj było fajowo u Myszy Nadrobiłam większość forumowych spotkań i poznałam Myszkę, Magi, Maluszka. No a teraz zmykam na działkę dołki wyrównać pod dzisiejszy siew zapowiada się maraton spotkań więc wszystko przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.08.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Milego wyrownywanioa dolkow to wszystko przede mna, u mnie sianie na wrzesien zaplanowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.08.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 równaj równaj dołeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.08.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Wróciłam. Normalnie plery mnie już bolą. Tudno musi zostać tak jak jest. To i tak nie jest docelowy trawnik tylko przelotny więc co się będe męczyć. Tlko czy ku$%wa musia tak wiać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.08.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 czemu nie docelowy? a co z nim zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.08.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 czemu nie docelowy? a co z nim zrobisz? kilim go randapem i wtedy będzie jazda na maksa - nowa ziemia, równanie idealne, sadzenie roślin. Teraz sadzimy tak dla małego żeby miał gdzielatać w tym i przyszłym roku. TRzeba jeszcze elewację w przyszłym roku zrobić, ułożyć kostkę i dopiero wtedy będzie wiadomo co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.08.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 .... to prawda, że to robota podwójna... ale zawsze lepiej się hasa po trawce niż klepisku, nie? cześć Monia a na bolące plecki to masażyk jakowyś potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.08.2009 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 masaż wieczorem No ja trawkę kocham i ty chyba o tym wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.08.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 cześć Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.08.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 a nie da sie tak zeby potem go nie kilim tylko dosiac gdzieniegdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.08.2009 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 a nie da sie tak zeby potem go nie kilim tylko dosiac gdzieniegdzie Wiesz teraz to tak po łebkach wyrównaliśmy teren a docelowo w niektórych miejschach brakuje po 10-20cm ziemii - no ale wtedy to już kupimy ogrodową i wyrównamy nia terenik na cacuszko. Cześć wszystkim Wczoraj zasialiśmy trawisko Ciekawe kiedy się wykluje Już się doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts