Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka! :D

Trawkę zamówiłaś taką jak Nitu? U Nitusi jest śliczna trawka, a najpiękniejsza w miejscach, gdzie sypnęła nawozem... :D

Cześć Rasiu

No nie taką jak ma Nitka bo ja to rozkminiałam i dzwoniłamdo dystrybutora i pana za jęzor ciągnęłam i doradził Barenbruga trawnik polski Desert Professional - a ona i tak nie będzie docelowym trawnikiem który mam nadzięję zagości w 2010 :) /tak żeby na 2121 odostępnić go piłkarzom za drobną opłatą :lol: /

Co do nawozu to oni odradzają bo się trawisko uzależnia okropnie no chyba,że z trawą rzeczywiście dzieje się coś złego ale wtedy to połowęzalecanej na opakowaniu dawki :)

LIDSZU ZUZANKO - dziękuję za ekspresowe odwiedziny :)Mam nadzieję, żenastępnym razem zabawicie dłużej 8)

czemu nie docelowy?

a co z nim zrobisz? :roll:

kilim go randapem i wtedy będzie jazda na maksa - nowa ziemia, równanie idealne, sadzenie roślin.

Teraz sadzimy tak dla małego żeby miał gdzielatać w tym i przyszłym roku. TRzeba jeszcze elewację w przyszłym roku zrobić, ułożyć kostkę i dopiero wtedy będzie wiadomo co i jak :wink:

a nie da sie tak zeby potem go nie kilim tylko dosiac gdzieniegdzie :roll: :roll: :roll: :roll:

Wiesz teraz to tak po łebkach wyrównaliśmy teren a docelowo w niektórych miejschach brakuje po 10-20cm ziemii - no ale wtedy to już kupimy ogrodową i wyrównamy nia terenik na cacuszko.

Cześć wszystkim

Wczoraj zasialiśmy trawisko :) Ciekawe kiedy się wykluje :) Już się doczekać nie mogę 8)