anjamen 15.08.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 to teraz czekaj na deszcz my we wrzesniu siejemy (takie sa plany, ale czy wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.08.2009 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 to teraz czekaj na deszcz my we wrzesniu siejemy (takie sa plany, ale czy wyjdzie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.08.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Hejka Monia ja też już bym chciała trawnikowac sobie a tu przynajmniej do wiosny muszę czekać, bo inaczej wszystko zadepczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.08.2009 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Hejka Monia ja też już bym chciała trawnikowac sobie a tu przynajmniej do wiosny muszę czekać, bo inaczej wszystko zadepczą Ojojoj moje dziecię wczoraj biegało jak szalone po zasianym klepisku - mam nadzieję, że coś wzejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.08.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 oj jeśli mogę coś doradzić to na razie powstrzymaj dziecięcie tak na jakies 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.08.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Nitka buahahahahaha to może ja ci go oddam na te 3 tygodnie cio A se strzeliłam swojego 2800 posta u siebie w komentach na pamiętkę JESTEM LIDEREM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.08.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 nooooo to gratulacje Ty nasz koolejny Liderze a KOndzia mogę wziąć byle patyczkami po elewacji nie pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.08.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 nooooo to gratulacje Ty nasz koolejny Liderze a KOndzia mogę wziąć byle patyczkami po elewacji nie pisał wiesz może to drugi picasso więc może warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.08.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 nooooo to gratulacje Ty nasz koolejny Liderze a KOndzia mogę wziąć byle patyczkami po elewacji nie pisał wiesz może to drugi picasso więc może warto mówisz ? jeśli za jego bazgrołki spałece kredyt to ściany Wasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.08.2009 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 nooooo to gratulacje Ty nasz koolejny Liderze a KOndzia mogę wziąć byle patyczkami po elewacji nie pisał wiesz może to drugi picasso więc może warto mówisz ? jeśli za jego bazgrołki spałece kredyt to ściany Wasze Ty wiesz wtedy to ja mu i na dachu pozwoliłabym malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.08.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Hej Słonko! Jak to do pracy!? A Kondzio? A domek dokończyć? A do rasi przyjechać taaaki kawał... to się schodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.08.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Hej Słonko! Jak to do pracy!? A Kondzio? A domek dokończyć? A do rasi przyjechać taaaki kawał... to się schodzi... No do pracy Kondzio do przedszkola Domek się mam nadzieję od wiosny się będzie i nas wykańczał A do Rasi to ja przyjedę na 100% może w czwartek?????Albo na początku przyszłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.08.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Cze Moniś to ja 3 tyg stawiam się u ciebie z leżaczkiem na tej pięknej trawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.08.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Cze Moniś to ja 3 tyg stawiam się u ciebie z leżaczkiem na tej pięknej trawce Tylko nie zapomnij o leżaczku bo ja się jeszcze nie dorobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.08.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ups na 11.45 mamlaryngologa spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.08.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Witam i ja Wpadłam w odwiedzinki i muszę pochwalić piękny domek się zapowiada Bardzo się cieszę, że Cię poznałam Fajna Babeczka z Ciebie Myślę że jeszcze się spotkamy Zapraszam do siebie Lidzia też ma się wybierać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.08.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Witam i ja Wpadłam w odwiedzinki i muszę pochwalić piękny domek się zapowiada Bardzo się cieszę, że Cię poznałam Fajna Babeczka z Ciebie Myślę że jeszcze się spotkamy Zapraszam do siebie Lidzia też ma się wybierać Pozdrawiam Dzięki za zaproszenie. Może się razem z Lidzią wybierzemy Laryngolog zaliczony. Muszę zrobić rtg zatok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.08.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a co Ci jest? zapalenie zatok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.08.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Dzięki za zaproszenie. Może się razem z Lidzią wybierzemy Nie może tylko na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.08.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a co Ci jest? zapalenie zatok? tia i to ostre no ale jestem już po antybiotyku więc jest duużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts