zuznka 22.08.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Czeeeeeeeeee ogrodniczko, zasiewaczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.08.2009 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Czeeeeeeeeee ogrodniczko, zasiewaczko trawkę już widać Niestety musieliśmy dokupić ziemii i równamy terenik przy garażu Cześć Zuza I co załatwiłaś coś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.08.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 a ta dalej rowna boberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.08.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Czeeeeeeeeee ogrodniczko, zasiewaczko trawkę już widać Niestety musieliśmy dokupić ziemii i równamy terenik przy garażu Cześć Zuza I co załatwiłaś coś???? czy ja wiem.... może odrobinkę..... wiecej chyba w tym tyg wskóram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.08.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Ja mówie dzien dobry i spadam na działe do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.08.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 kochana jak ty taka podwója dzis jesteś to robota będzie ci szła jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.08.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 a ta dalej rowna boberek nioo i już sił nam braknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.08.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Czeeeeeeeeee ogrodniczko, zasiewaczko trawkę już widać Niestety musieliśmy dokupić ziemii i równamy terenik przy garażu Cześć Zuza I co załatwiłaś coś???? czy ja wiem.... może odrobinkę..... wiecej chyba w tym tyg wskóram To trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.08.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 kochana jak ty taka podwója dzis jesteś to robota będzie ci szła jak burza o faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.08.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 kochana jak ty taka podwója dzis jesteś to robota będzie ci szła jak burza o faktycznie a mój małż mówi: niedzielna praca w gówno się obraca - i zaraz zbieramy się na działkę ziemię rozwozić czyli gówno z tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.08.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 kochana jak ty taka podwója dzis jesteś to robota będzie ci szła jak burza o faktycznie a mój małż mówi: niedzielna praca w gówno się obraca - i zaraz zbieramy się na działkę ziemię rozwozić czyli gówno z tego będzie ale to jest najlepszy rodzaj pracy jaki znam. Nie ma nic przyjemniejszego od niedzielnego dłubania w ogródku. To jedno ze spokojniejszych zajęc jakie znam i wycisza co najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.08.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Oj tak ale ciągłe zwożenie ziemi taczkami, rozgrabianie, ubijanie i równanie może przyprawić człowieka o mdłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.08.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 To życzę miłego nawożenia, grabienia i ubijania Ale jak potem będzie ładnie My chyba wyruszymy nad Zegrze poduszkowce pooglądać. Pozdrowienia niedzielne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.08.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 witanko a ja dziś wracam i bardzo się ciesze bo już mi się cni... u nas na południu dzis pogoda pod psem więc bardzo się cieszę w okolicach mojego domciu słonko buziaki zostawiam do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.08.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Cały weekend spędziliśmy na równaniu działki od strony garażu . W piątek przyjechała tatra ziemi a wczoraj została z niej malusia kupka której już nie ogarnęliśmy bo było ciemno Różnica jest przeogromna. W niektórych miejscach podnieśliśmy teren 40-50cm - nic dziwnego, że na wiosnę był tam besen . No i teraz wszystko mnie boli. Chyba dzisiaj posiedzę w domu i nadrobię zaległości w praniu i sprzątaniu . Zresztą wieczorem i tak podjedziemy wykończyć kupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.08.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Cały weekend spędziliśmy na równaniu działki od strony garażu . W piątek przyjechała tatra ziemi a wczoraj została z niej malusia kupka której już nie ogarnęliśmy bo było ciemno Różnica jest przeogromna. W niektórych miejscach podnieśliśmy teren 40-50cm - nic dziwnego, że na wiosnę był tam besen . No i teraz wszystko mnie boli. Chyba dzisiaj posiedzę w domu i nadrobię zaległości w praniu i sprzątaniu . Zresztą wieczorem i tak podjedziemy wykończyć kupkę Monia Ty to jakaś fadroma jesteś nieźle dalaś czadu z tą ziemią a fotki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.08.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Cały weekend spędziliśmy na równaniu działki od strony garażu . W piątek przyjechała tatra ziemi a wczoraj została z niej malusia kupka której już nie ogarnęliśmy bo było ciemno Różnica jest przeogromna. W niektórych miejscach podnieśliśmy teren 40-50cm - nic dziwnego, że na wiosnę był tam besen . No i teraz wszystko mnie boli. Chyba dzisiaj posiedzę w domu i nadrobię zaległości w praniu i sprzątaniu . Zresztą wieczorem i tak podjedziemy wykończyć kupkę Monia Ty to jakaś fadroma jesteś nieźle dalaś czadu z tą ziemią a fotki będą postaram się coś pstryknąć dzisiaj - aparat woże w samochodzie od soboty i pstrykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.08.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 ... witam przywrócona z wygnania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.08.2009 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 ... witam przywrócona z wygnania no nareszcie wróciłaś kiedy mogę wpaść na oględzinki łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.08.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 ... witam przywrócona z wygnania no nareszcie wróciłaś kiedy mogę wpaść na oględzinki łazienki oooo kochana to bardzo trudne pytanie moje Bąki chore, ja też właśnie wróciłam od lekarza.... mamy antybiotyki mamy też posiedzieć w domciu kilka dni.... mam nadzieje, że kole czwartku będziemy już jakoś tam na chodzie to wtedy zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts