Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dardulka tylko kurczę chciałam płytę gazową 90cm :( no alemożejeszcze pomyślę :) i jutro coś wystrugam i wkleję :)

Tu gdzie będzie płyta może być wysunięte... Wiem, że chcesz nowoczesną kuchnię, ale zajrzyj do mojego dziennika, tam tak jest w moich inspiracjach... Ja mam podobne wymiary i też kombinuję, żeby wyspa się zmieściła. Zamierzam zmniejszyć głębokość szafek aby tu gdzie płyta gazowa będzie właśnie wystawało... Nieźle to wygląda :wink:

• 2 weeks później...

Hej przybiegłam sie do ciebie przywitac :D :D Dom wam piękny rośnie - a szczególnie oryginalne macie to wielkie bawole oko z przodu :o :) Słyszalam ze ciężko znależć wykonawców sklonnych (czytaj potrafiących) cos takiego zrobic. Dom z oknami wyglada super. Od tej pory to juz bardziej dom niż budowa. Będę śledzić dalsze prace.

Serdecznie pozdrawiam :D

Hej dardulka kurcze ciągle tylko ciągnięcie druta :p - czyt elektryka :lol: . Był już jeden hydraulik i powiedział nam 180 zł od punktu czy to drogo??? Mamy jeszcze się spotkać z jednym i wtedy zobaczymy. W sumie to się Mąż zastanawia ze znajomym czy samemu nie robic chociaż wody. No zobaczymy

• 3 weeks później...
Monisiu, czytałam w dzienniku... To normalnie nie do pomyślenia :o :o :o :o jak można komuś nie przyłączyć gazu??? A jak miałaś w warunkach przyłączeniowych, tych co były potrzebne do uzyskania pozwolenia??? Przecież nie dali by pozwolenia, gdyby gazownia nie zobowiązała się do podciągnięcia gazu!!! Z resztą jak działka jest przekształcana na budowlaną to wtedy (tak mi się wydaje) wszyscy: elektrownia, gazownia, zakł.wodociągowe muszą doprowadzić media do granic działki - mają na to 2 lata od podpisania umowy!!! Jestem zbulwersowana, bo przecież to naraża Was na ogromne koszty!!! Mam Nadzieję, że uda się Wam to jakoś załatwić :wink: